Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Kazes period privikavanja hmm evo ti jedne zanimljive cinjenice Chelsea ima samo 3 startna engleza Ashley Cole,Frank Lampard i john Terry medjutim to ih nije omelo da osvajaju trofeje i da su uvek pri vrhu, batali ti te price 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Evo jednog zanimljivog kometara : Stupid people listen, high price tags with low wages are better than low price tags with high wages. Ima smisla itekako.Sasha L.F.C. je napisao/la:Kazes period privikavanja hmm evo ti jedne zanimljive cinjenice Chelsea ima samo 3 startna engleza Ashley Cole,Frank Lampard i john Terry medjutim to ih nije omelo da osvajaju trofeje i da su uvek pri vrhu, batali ti te price
No da se mi vratimo Chelseiju, svi znamo koliko je vremena trebalo Shevchenku, Crespu, Ramiresu, Zhirkovu, Ivanoviću ... da se priviknu u Chelsiju. Ne govorimo o englezima nego o igračima koji su već igrali u EPL a tada ih je bilo Duff, Lampard, Terry, Cole i ako ne računamo golmana dakle 5 igrača od 11.
Naravno, izuzetak ne čini pravilo.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
odlican post rizoRizah je napisao/la:Oj majko mila, svašta pročitati i na ovoj temi![]()
Henry upravo na twiteru dao izjavu drago mi je što smo uspjeli dovesti Downinga, a pogotovo će to biti drago Carrolu i sada mi ovdje solimo pamet i Henryju i Kingu i Comolliju![]()
King je davno dao objašnjenej, dovodićemo sada samo igrače iz EPL jer njima nije potreban period privikavanja, nama su potrebni igrači odmah. Koliko je Ronaldu, Naniju, Andersonu, Meirelesu, Nasriju ... trebalo vremena da se priviknu. Poučeni smo greškama iz pošlosti, dk se naši španci, holanđani ... naviknu na ligu mi već zaostajemo 20bodova za prvim. Toga više neće biti.
Nemoram napominjati da čekam Liverpoola za prvaka za 20 000 kmnemojte mi stvarati šuhvu
![]()
Svi ovi igrači vrijede svake funte, jer su i Adam i Downing i Henderson prošle sezone bili u top 10 igrača po stvaranju prilika za svoje napadače. Kvalitet je skup i hvala Bogu napokon imamo pare.
Kakve crne Mate itd. Pola golova je dao iz penala. omalen, španac ( adaptacija ) ...
Jedan je Downing

You are someone else I am still right here
- Red Assassin
- Kontakt:
Pass and move, pass and move , pass and move..
Sve je ovo hirurski isplanirano od strane 4 covjeka. Kenny koji ce motivirati igrace i postavljati taktiku zajedno sa Clarkom, trenerom prvog tima koji zna sta radi i kakvu zeli igru da igra, sto prije se zamisli i ideje ove dvojice ostvare prije cemo pocet osvajati trofeje.. Nema se tu sta puno pametovati vidi se namjera njihova,u vezni red igraci koji ce odradjivati trkacki dio posla i pored toga najbolje sto znaju jeste dodati loptu prema naprjed i kreirati nesto, jedan Medzed koji zna da igra nogomet u vrhu napada koji ce da postize golove iz ubacaja sa strane, koji ce da spusta loptu na krila igracima koji znaju da kreiraju nesto( Suarez,Downing) ili eventualno spustati povratnu loptu odlicnim suterima koji se nalaze u veznom redu iza njegovih ledja (Gerrard,Meireles,Adam,Henderson) tipicno savremeno engleski..
U tim njihovim planovima im pomaze Commoli koji je tu da efikasno realizuje transfere koje oni zahtjevaju i koji ce da dovede za male pare iskusne mlade igrace koji ce kasnije izrasti u nesto ozbiljno.. A na celu svega toga je Henry koji je izgleda vrlo skolovan, pametan covjek koji zna sta hoce i preko sporta i Liverpoola ce zaraditi u narednih 10-20 godina svojoj firmi milijarde dolara i samim tim unaprjediti klubove koje vodi.. On je izgleda covjek sa pogledom u buducnost koji ce sada da investira 200-300 miliona koje ce itekako vratiti..
Kako to?
Vidite njegovu propagandu, novi sponzori, nove zvjezde, novi dresovi.. Sve ce to da donese gomilu novca jer svaki navijac ce zeljeti da ima novi dres Suarezov ili Carrolov.. Sta mislite zasto smo bas otputovali u Kinu na pripreme kad je tamo vrijeme pakleno?? Zato da bi u toj najmnogoljudnijoj zemlji sirili svoj klub i postali popularni, tamo ako prodaja dresova krene zarade su strahovite jer njihov jedan veci grad ima stanovnika kao cijela engleska, takodjer kinezi obozavaju crvenu boju tako da me nebi cudilo da nekog kineskog igraca dovedemo u naredne 2je godine...
Gdje se igra sljedeca tekma?? U Maleziji takodjer aziskoj jako mnogoljudnoj zemlji i jednom od ekonomski najstabilnih u aziji
Novi stadion je u planu, novi igraci dolaze, stari odlaze... Imajmo vjere ovo nije samo za jednu, bit ce jako tesko plasirati se u ligu prvaka ali sigurno planovi su za buducnost..
Sve je ovo hirurski isplanirano od strane 4 covjeka. Kenny koji ce motivirati igrace i postavljati taktiku zajedno sa Clarkom, trenerom prvog tima koji zna sta radi i kakvu zeli igru da igra, sto prije se zamisli i ideje ove dvojice ostvare prije cemo pocet osvajati trofeje.. Nema se tu sta puno pametovati vidi se namjera njihova,u vezni red igraci koji ce odradjivati trkacki dio posla i pored toga najbolje sto znaju jeste dodati loptu prema naprjed i kreirati nesto, jedan Medzed koji zna da igra nogomet u vrhu napada koji ce da postize golove iz ubacaja sa strane, koji ce da spusta loptu na krila igracima koji znaju da kreiraju nesto( Suarez,Downing) ili eventualno spustati povratnu loptu odlicnim suterima koji se nalaze u veznom redu iza njegovih ledja (Gerrard,Meireles,Adam,Henderson) tipicno savremeno engleski..
U tim njihovim planovima im pomaze Commoli koji je tu da efikasno realizuje transfere koje oni zahtjevaju i koji ce da dovede za male pare iskusne mlade igrace koji ce kasnije izrasti u nesto ozbiljno.. A na celu svega toga je Henry koji je izgleda vrlo skolovan, pametan covjek koji zna sta hoce i preko sporta i Liverpoola ce zaraditi u narednih 10-20 godina svojoj firmi milijarde dolara i samim tim unaprjediti klubove koje vodi.. On je izgleda covjek sa pogledom u buducnost koji ce sada da investira 200-300 miliona koje ce itekako vratiti..
Kako to?
Vidite njegovu propagandu, novi sponzori, nove zvjezde, novi dresovi.. Sve ce to da donese gomilu novca jer svaki navijac ce zeljeti da ima novi dres Suarezov ili Carrolov.. Sta mislite zasto smo bas otputovali u Kinu na pripreme kad je tamo vrijeme pakleno?? Zato da bi u toj najmnogoljudnijoj zemlji sirili svoj klub i postali popularni, tamo ako prodaja dresova krene zarade su strahovite jer njihov jedan veci grad ima stanovnika kao cijela engleska, takodjer kinezi obozavaju crvenu boju tako da me nebi cudilo da nekog kineskog igraca dovedemo u naredne 2je godine...
Gdje se igra sljedeca tekma?? U Maleziji takodjer aziskoj jako mnogoljudnoj zemlji i jednom od ekonomski najstabilnih u aziji

- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Znaci ovako Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Glen Johnson,Pepe Reina,Jamie Carragher,Daniel Agger, pa moze cak i Skrtel koji u klubu od 2007, svi su oni odavno u premier ligi, Agger i Kuyt od 2006 a ostali mnogo ranije znaci 7 igraca, sad ti meni reci sta smo mi uradili od 2006 ?? ja cu ti reci NISTA!!! vredno spomene je samo finale CL iz 2007 god. 
Ali nema veze kad krene sve po zlu(iako ja to ne bih voleo da se desi) kao prosle sezone pocece te vi svi da pljujete po igracima kao sto ste i dosad cinili e onda je kasno...

Ali nema veze kad krene sve po zlu(iako ja to ne bih voleo da se desi) kao prosle sezone pocece te vi svi da pljujete po igracima kao sto ste i dosad cinili e onda je kasno...
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 14 jul 2011, 02:42, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Liverpool želi dovesti Alvara Pereiru nakon što su urugvajskog lijevog beka pratili skauti na utakmicama Copa Americe, gdje je igrač Porta pružao dobre partije.
Na Anfieldu se odavno traži lijevi bek. Postoje mnoge kombinacije, a jedna od njih je Portov Pereira. Redsi su se povezivali i sa Leightonom Bainesom i Joseom Enriqueom.
Damien Comolli, sportski direktor Liverpoola, veliki je zaljubljenik igrara urugvajskog defanzivca, a na Anfieldu smatraju da im Luis Suarez može pomoći u realizovanju transfera Pereire.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
- Kontakt:
ovaj podatak bi downingovim hejterima trebo zacepit usta
Since Aug 2004, only 4 players (Lampard, Fabregas, Gerrard & Giggs) have created more PL chances than Stewart Downing.

Since Aug 2004, only 4 players (Lampard, Fabregas, Gerrard & Giggs) have created more PL chances than Stewart Downing.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Red Assassin
- Kontakt:
Flanagan--Kelly--Carra--J.Robinson
--------------Spearing----------------
--------Shelvy------Gerrard-------
Glen------------------------Henderson
--------------Carroll-------------------
Mala engleska reprezentacija i jos ima rezervi ^^
Johnson--Kelly--Carra--J.Robinson
Henderson------------------------Downing
Ova je jaca
Henderson------------------------Downing
Ova je jaca

I opet eventualno Willshire namjesto Jonja, A.Cole namjesto Robinsona i Engleska reprezentacija bi bilježila daleko veće rezultate+ svi su mladi (osim kapitena i nj zamjene)Red Assassin je napisao/la:Flanagan--Kelly--Carra--J.Robinson

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
kad je rafa dovodio spance mnogi su mu **** sve po spisku, jer zele vidjeti vise engleza u Liverpoolu, sad kad se dovode englezi opet nekome smeta, smeta im sto se daje previse love za njih, i KK i commoli bi zeljeli dovesti carolla za 10 miliona ili downinga za 5 ali ne moze, ako hoces dovesti engleza moras dati veliku lovu, tj mnogo vise nego sto on vrijedi, i zbog toga rafa nije zelio dovoditi engleze, ali sada hvala Bogu imamo vlasnike koji su spremni dati veliku lovu za pojacanja, i ako KK nekoga zeli ,Commoli ce sve uciniti da ga dovede, primjer adam, pola godine smo ga pokusali dovesti i na kraju uspjeli, slicna situacija je sa downingom, nazalost neke igrace smo izgubili, ali ti igraci su zeljeli preci u drugi klub i za njima ne zalim
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- reds_forever
- Kontakt:
Super da je dosao Downing, a kako smo krenuli, uskoro ce Capello imati citav tim Liverpoola na raspolaganju
Posebno mi je drago sto smo konacno poceli malo brze obavljati ove transfere, meni se cinilo da ce se sve razvuci nadaleko i nasiroko....

Posebno mi je drago sto smo konacno poceli malo brze obavljati ove transfere, meni se cinilo da ce se sve razvuci nadaleko i nasiroko....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pereira ... oola/60597" onclick="window.open(this.href);return false;
evo nam lijevog beka !
evo nam lijevog beka !
-
- Kontakt:
Jao s kim se ti raspravljas, pa ja sam skonto da ovaj Sasha i ne procita fino postove vec samo namlati nakon prve recenice.Rizah je napisao/la:Evo jednog zanimljivog kometara : Stupid people listen, high price tags with low wages are better than low price tags with high wages. Ima smisla itekako.Sasha L.F.C. je napisao/la:Kazes period privikavanja hmm evo ti jedne zanimljive cinjenice Chelsea ima samo 3 startna engleza Ashley Cole,Frank Lampard i john Terry medjutim to ih nije omelo da osvajaju trofeje i da su uvek pri vrhu, batali ti te price
No da se mi vratimo Chelseiju, svi znamo koliko je vremena trebalo Shevchenku, Crespu, Ramiresu, Zhirkovu, Ivanoviću ... da se priviknu u Chelsiju. Ne govorimo o englezima nego o igračima koji su već igrali u EPL a tada ih je bilo Duff, Lampard, Terry, Cole i ako ne računamo golmana dakle 5 igrača od 11.
Naravno, izuzetak ne čini pravilo.
Sa druge strane, mozda jednostavno ne moze da shvati sta si htio reci pa nekada pomislim da je bolje nacrtati u paintu, ali kako.

Potpisali smo 3 igraca od top 15 po kreiranju sansi:

To je ono sto nam je sigurno potrebno i sto ce znatno ojacati nas napad. Pa zamislite samo podvale za Suareza i Carrolla.

Do izrazaja dolazi ono sto je Rizo napisao, a tice se Kinga: Dovodice se igrac naviknuti na PL. Je li Baines sljedeci??

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
-
- Kontakt:
Perverzija!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Meanwhile, Liverpool midfielder Christian Poulsen is a £2.5m target for FC Copenhagen in his native Denmark.
Samo neka ide!
Samo neka ide!
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
Vjerujem da će se vremenom uraditi isto kao i sa Jovanovićem. Prvo vidjeti da li se može nešto uzeti od njegove prodaje, a kasnije, ako ne bude zainteresovanih, jednostavno mu dati odriješene ruke da sam pronađe klub, gdje Liverpool neće dobiti nikakav novac za njega.LFC4ever je napisao/la:Meanwhile, Liverpool midfielder Christian Poulsen is a £2.5m target for FC Copenhagen in his native Denmark.
Samo neka ide!
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
-
- Kontakt:
konacno i downing dodje,sada nam treba jos jedan lijevi bek citao sam da je predsjednik newcastela izjavio da enrique napustiti ekipu i to ce vjerovatno biti nase rjesenje za lijvu stranu
drug sad da smo vodili onu raspravu od prije nolikoliko dana kada nam je jedino pojacanje bio henderson ti bi bio u pravuBertrand je napisao/la:Vjerujem da će se vremenom uraditi isto kao i sa Jovanovićem. Prvo vidjeti da li se može nešto uzeti od njegove prodaje, a kasnije, ako ne bude zainteresovanih, jednostavno mu dati odriješene ruke da sam pronađe klub, gdje Liverpool neće dobiti nikakav novac za njega.LFC4ever je napisao/la:Meanwhile, Liverpool midfielder Christian Poulsen is a £2.5m target for FC Copenhagen in his native Denmark.
Samo neka ide!

moja naredna zelja je baines
You are someone else I am still right here
- King Kenny
- Kontakt:
Baines i niko drugi,kad vec "pucamo" po englezima da onda barem idemo do kraja 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.