02 je tekma.Arnelinho je napisao/la:Najavljujete tekmu,a ne znam ni kad počinje.![]()
Ajd ako ima koji dobrovoljac, da mi kaže kad tačno tekma počinje i protiv koga je? I ja bi' sa vama gled'o.
VS New England Revolutionsa
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
02 je tekma.Arnelinho je napisao/la:Najavljujete tekmu,a ne znam ni kad počinje.![]()
Ajd ako ima koji dobrovoljac, da mi kaže kad tačno tekma počinje i protiv koga je? I ja bi' sa vama gled'o.
Hvala lijepa.Rooney88 je napisao/la:02 je tekma.Arnelinho je napisao/la:Najavljujete tekmu,a ne znam ni kad počinje.![]()
VS New England Revolutionsa
Jarane misliš li ti na svoju jetru ?red devil88 je napisao/la:Hajmo sad da uzivam lagano 2 l kole su spremna hihi
Stara me smori citav zivot ali evo 23 doceka i dobra je:DBosco je napisao/la:Jarane misliš li ti na svoju jetru ?red devil88 je napisao/la:Hajmo sad da uzivam lagano 2 l kole su spremna hihi
Mozda jos bitnije ja nisam ni LindergardaThunderstruck je napisao/la:Ja još Berbatova nisam vidio, ali bukvalno ga nisam vidio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.