Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Vrlo lijep video:) Cestitam svima sto nam je krenulo na bolje.
"You'll Never Walk Alone"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel to doso Downing
kako sam tog igraca volio vidjeti u Chelsiu, al ko kad su svi nezainteresovani

kako sam tog igraca volio vidjeti u Chelsiu, al ko kad su svi nezainteresovani

kuyt po meni ima odlicnu igru glavom tako da tu ne vidim neki problem i ako ne bude carroll na terenu.King Kenny je napisao/la:@Bertrand
Očigledno me nisi u potpunosti razumio,nisam ja rekao da je Mata savršen al za mene je bio bolje pojačanje.
Nigdje nisam rekao da ne podržavam rad Kinga i kompanije,samo smatram da Downing nije izrastao u onog igrača/klasu u koju se očekivalo da će izrasti,da jeste davno bi ga Fergie "pokupio".
O kvalitetama Downinga nisam govorio pa mi nemoj "naticati" to da smatram da on nema istih,naravno da ima,al mi se nekako čini da dovodimo igrače s dobrim dugim loptama i centarsutom,sve je orjentisano izgleda na Carrolla,pa sta pobogu ako se Andy povrijedi,ko ce "podvaliti" onaj kratki pas za Suareza ili Kuyta (jer se ovaj s dugim loptama ne snalazi najbolje)...al glupo je sad bilo sta pricat,sacekajmo sezonu,svaki igrac koji dodje u LFC mi je drag pa tako i Stewart.
a para ako ima meni je jako drago da se i trose... dosta smo mi bili skrti pa nam ispred nosa odlazili extra igraci.
You are someone else I am still right here
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Ma ova ekipa ima kvalitet za 5 ili 6 mesto, nema sta to im niko ne moze oduzeti, bice tu bitka sa Tottenhamom za to 5 mesto valjda ce mo ga mi uzeti prethodne 2 god. su oni bili ispred nas.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
[youtube][/youtube]
Bit ce nam od velike koristi,vjerujte mi!
YNWA
Bit ce nam od velike koristi,vjerujte mi!

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
mogao si ti malo na temu manchestera pa za njih navijati oni imaju sjajan timSasha L.F.C. je napisao/la:Ma ova ekipa ima kvalitet za 5 ili 6 mesto, nema sta to im niko ne moze oduzeti, bice tu bitka sa Tottenhamom za to 5 mesto valjda ce mo ga mi uzeti prethodne 2 god. su oni bili ispred nas.

Downing je trebao ranije preci u neki veliki klub..
Koliko je samo godina dzaba izgubio u Middlesbroughu,gdje je uvijek odskakao od suigraca,a onda ostvario transfer u Aston Villu
Il je mozda bolje ovako,postepeno pa do dresa Liverpoola 27-oj
Koliko je samo godina dzaba izgubio u Middlesbroughu,gdje je uvijek odskakao od suigraca,a onda ostvario transfer u Aston Villu

Il je mozda bolje ovako,postepeno pa do dresa Liverpoola 27-oj

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Ne znam jel to tebe pogodio moj realan post ili....fera je napisao/la:mogao si ti malo na temu manchestera pa za njih navijati oni imaju sjajan timSasha L.F.C. je napisao/la:Ma ova ekipa ima kvalitet za 5 ili 6 mesto, nema sta to im niko ne moze oduzeti, bice tu bitka sa Tottenhamom za to 5 mesto valjda ce mo ga mi uzeti prethodne 2 god. su oni bili ispred nas.

Sta cu kod scumchestera?? bolji tim imaju to stoji, samo nisu mi simpaticni bljak, fuj

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
WELCOME DOWNING ! 
I jos lijevi bek...

I jos lijevi bek...

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Odlicno sada imamo krilo koje moze uputiti strasne centrasuteve na Carrolla i Suareza ... Zadovoljan sam za razliku od raznoraznih polovnjaka sada idemo ka vecim dometima 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
kada je rafa dovodio svakakve igrace to je uvijek bilo ok... pa kad je roy dovodio svakakve igrace i tu je opet bilo koliko toliko optimizma i onda dođe jedna od najvecih legendi kluba i u njegov izbor igraca ne vjerujete.Sasha L.F.C. je napisao/la:Ne znam jel to tebe pogodio moj realan post ili....fera je napisao/la:mogao si ti malo na temu manchestera pa za njih navijati oni imaju sjajan timSasha L.F.C. je napisao/la:Ma ova ekipa ima kvalitet za 5 ili 6 mesto, nema sta to im niko ne moze oduzeti, bice tu bitka sa Tottenhamom za to 5 mesto valjda ce mo ga mi uzeti prethodne 2 god. su oni bili ispred nas.![]()
Sta cu kod scumchestera?? bolji tim imaju to stoji, samo nisu mi simpaticni bljak, fuj
kada su se dovodili igraci za sicu na to ste se zalili sada kad se pocelo trositi ni to ne valja pa me to onda dovodi do ociglednog zakljucka: vi navijate za pogresan klub.
ne znate ko su legende liverpoola ne znate da cijenite liverpool cim ne znate da cijenite dalglisha. ti vasi spanci ce dolaziti i prolaziti i ici u "vece" klubove da osvajaju trofeje ili traziti posao godinama a dalglish ce uvijek biti tu za klub... jer on se ne moze porediti sa ostalim trenerima koji su za vrijeme od kad vi pratite klub bili treneri liverpoola.
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
cekaj cekaj cekaj polako be cool, ko je to pa rekao da je bilo sve ok kad su ova dvojica prethodnika dovodili igrace?? jel sam ja to mozda rekao objasni mi?? i ko smo to mi??? ko je rekao da ne ceni Dalglisha?? reci mi ajde objasni!!! ja sad ako kazem da mi se neki igrac ne svidja to momentalno znaci da ne cenim Dalglisha jel ti vidis sta pises?? kazes trebamo trositi, ima se para, pa da sto da ne jel sam ja mozda rekao da ne treba trositi?? treba trositi neka se da i 100M ali da se zna za koga su otisli tih 100M, uostalom sezona ce pokazati tamo negde oko januara/februara ce biti sve jasnije, jel ti stvarno mislis da ja ne bih voleo da Lpool sa ovim timom osvoji sve sto se moze osvojiti?? ako tako mislis onda ja nemam sta sa tobom pricati.kada je rafa dovodio svakakve igrace to je uvijek bilo ok... pa kad je roy dovodio svakakve igrace i tu je opet bilo koliko toliko optimizma i onda dođe jedna od najvecih legendi kluba i u njegov izbor igraca ne vjerujete.
kada su se dovodili igraci za sicu na to ste se zalili sada kad se pocelo trositi ni to ne valja pa me to onda dovodi do ociglednog zakljucka: vi navijate za pogresan klub.
ne znate ko su legende liverpoola ne znate da cijenite liverpool cim ne znate da cijenite dalglisha. ti vasi spanci ce dolaziti i prolaziti i ici u "vece" klubove da osvajaju trofeje ili traziti posao godinama a dalglish ce uvijek biti tu za klub... jer on se ne moze porediti sa ostalim trenerima koji su za vrijeme od kad vi pratite klub bili treneri liverpoola.

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Liverpool je na trećoj poziciji na tabeli računajući samo utakmice od kad je Kenny preuzeo klub, sa ovim dobrim pojačanjim do sada i eventualno sa još 1 ili 2 pojačanja siguran sam da jedino možemo biti bolje dakle 1. ili 2.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Samo nek se trosi !
Sad 30 miliona za Matu, 10 za Cissokha, 2 za Donija i to je to !!
Placen je 18,5 miliona koliko znam.
Sta vam je ba, nisu vase pare ohladite se
Ima se moze se ! 
Sad 30 miliona za Matu, 10 za Cissokha, 2 za Donija i to je to !!

Placen je 18,5 miliona koliko znam.
Sta vam je ba, nisu vase pare ohladite se

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Previshe za moj pojam, al ako se uzme u obzir kakve smo sve imali propalitete na toj poziciji onda ovaj dodje kao neko ohrabrenje. Misljenja sam da ce nam svakako dobro doci, al da nema onaj dodatni kvalitet da lomi tekme u kontinuitetu koje donose titule.
Mislim da se sa 18mil moglo neshto bolje naci
Mislim da se sa 18mil moglo neshto bolje naci

nema potpisa
Ne treba nam Mata bilo bi dobro dovesti slijedeće igrače: Dann(10m), Chissokho(9m), Park Chu-Young(4.5m), Doni(1m, negdje sam čitao da će doći besplatno sad ne znam koliko ima tu istine). Prodati Joe Colea (5m), Poulsena(2m), N'Goga(5m), Aquilania(12m) poslati na posudbu Jonja i još neke mladiće i to bi bilo to. 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
--------------Reina--------------
Kelly--Carra--Agger--Chisokho
--------------Adam--------------
Glen---------------------Downing
-------------Gerrard--------------
--------Carroll------Suarez-------
Nevjerujem da ćemo ovako igrati tokom sezone ali sigurno jedna od boljih formacija 
Kelly--Carra--Agger--Chisokho
--------------Adam--------------
Glen---------------------Downing
-------------Gerrard--------------
--------Carroll------Suarez-------

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Kad se ne trosi novac smeta , kad se trosi smeta, pa ako Kenny misli da nije puno dati za Downinga 20 miliona znaci da je to cijena koja je uredu, pa dovoljno je pogledati broj Downingovih centarsuteva u sezoni pa da bude jasno da je on tu doveden da proigra Carrolla jer je ovaj prejak na tom segmentu igre 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Oj majko mila, svašta pročitati i na ovoj temi
Henry upravo na twiteru dao izjavu drago mi je što smo uspjeli dovesti Downinga, a pogotovo će to biti drago Carrolu i sada mi ovdje solimo pamet i Henryju i Kingu i Comolliju
King je davno dao objašnjenej, dovodićemo sada samo igrače iz EPL jer njima nije potreban period privikavanja, nama su potrebni igrači odmah. Koliko je Ronaldu, Naniju, Andersonu, Meirelesu, Nasriju ... trebalo vremena da se priviknu. Poučeni smo greškama iz pošlosti, dk se naši španci, holanđani ... naviknu na ligu mi već zaostajemo 20bodova za prvim. Toga više neće biti.
Nemoram napominjati da čekam Liverpoola za prvaka za 20 000 km
nemojte mi stvarati šuhvu
Svi ovi igrači vrijede svake funte, jer su i Adam i Downing i Henderson prošle sezone bili u top 10 igrača po stvaranju prilika za svoje napadače. Kvalitet je skup i hvala Bogu napokon imamo pare.
Kakve crne Mate itd. Pola golova je dao iz penala. omalen, španac ( adaptacija ) ...
Jedan je Downing

Henry upravo na twiteru dao izjavu drago mi je što smo uspjeli dovesti Downinga, a pogotovo će to biti drago Carrolu i sada mi ovdje solimo pamet i Henryju i Kingu i Comolliju

King je davno dao objašnjenej, dovodićemo sada samo igrače iz EPL jer njima nije potreban period privikavanja, nama su potrebni igrači odmah. Koliko je Ronaldu, Naniju, Andersonu, Meirelesu, Nasriju ... trebalo vremena da se priviknu. Poučeni smo greškama iz pošlosti, dk se naši španci, holanđani ... naviknu na ligu mi već zaostajemo 20bodova za prvim. Toga više neće biti.
Nemoram napominjati da čekam Liverpoola za prvaka za 20 000 km

Svi ovi igrači vrijede svake funte, jer su i Adam i Downing i Henderson prošle sezone bili u top 10 igrača po stvaranju prilika za svoje napadače. Kvalitet je skup i hvala Bogu napokon imamo pare.
Kakve crne Mate itd. Pola golova je dao iz penala. omalen, španac ( adaptacija ) ...
Jedan je Downing

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.