Gazi je napisao/la:Molim te Bože da pobjedi ljoŽe !!!
POTPIS!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Gazi je napisao/la:Molim te Bože da pobjedi ljoŽe !!!
Hvala brate puno , steta za Borac danas , istinski sam navijao za vas kao i moja porodica , da vidis samo kako sam skocio kad je gol pao , stvarno mi zao :IDejan, BL je napisao/la:Ajd sad kad sam rekao sve o utakmici na našoj temi da vama poželim da odigrate hrabro, i da ostvarite željeni rezultat pred revanš.
Srećno!!!!!
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Gledam sad na Šehinom zidu , stavio : "- ZELJEZNICAR DO GROBA,ZIVOTA MI MOGA.." pa stvarno !
I da je on sada tuThe Maniacs '87 je napisao/la:ragazzidelsud1987 je napisao/la:Gledam sad na Šehinom zidu , stavio : "- ZELJEZNICAR DO GROBA,ZIVOTA MI MOGA.." pa stvarno !
LEGENDA
Puno bi mi slađa pobjeda Želje bila kad bi vi zijanili bar 3 razlike i prestanite nam se slihtat, ne odustajemo od naseg svetog cilja. Jedan klub=jedan grad=Zeljo.Marseille84 je napisao/la:Manijaci sretno sutra.Treba da budemo zajedno, u dobrim odnosima, vidjet cete, doci ce trenutak kada cemo igrati protiv Partizana, Zvezde ili slicno.Ali to nije tema sad.Nego sutra samo hrabro, poneseni sa tribina razbijte ih !
Orebro - Sarajevo 1-2
Zeljeznicar - Seriff 2-0
DAJ BOZE !
Da je i Dialiba i Štilić baš bi špica bilaBosnier je napisao/la:I da je on sada tuThe Maniacs '87 je napisao/la:ragazzidelsud1987 je napisao/la:Gledam sad na Šehinom zidu , stavio : "- ZELJEZNICAR DO GROBA,ZIVOTA MI MOGA.." pa stvarno !
LEGENDA
Sutra nasa pobjeda ! A vi dobivate 5 u polaplava grbavica je napisao/la:Puno bi mi slađa pobjeda Želje bila kad bi vi zijanili bar 3 razlike i prestanite nam se slihtat, ne odustajemo od naseg svetog cilja. Jedan klub=jedan grad=Zeljo.Marseille84 je napisao/la:Manijaci sretno sutra.Treba da budemo zajedno, u dobrim odnosima, vidjet cete, doci ce trenutak kada cemo igrati protiv Partizana, Zvezde ili slicno.Ali to nije tema sad.Nego sutra samo hrabro, poneseni sa tribina razbijte ih !
Orebro - Sarajevo 1-2
Zeljeznicar - Seriff 2-0
DAJ BOZE !
hajmi reci koju o mozgu imbecilu 90% njih če navijati za šerif i ti sad ko pametan. kad su nam glave razbijali u širokom i oteli titulu cijelo koševo je pjevalo ono # plavo oko plakalo je i ti sad humanista lafo nekidino lj je napisao/la:Tebi izgleda mozak prokuhao dobro,covjek normalno pita i nema razloga da to govoris.plava grbavica je napisao/la:šta je pitaru, šta te briga kad se naše karte prodajuBegAx je napisao/la:Dolazim u miru!![]()
Da vas pitam, jesu se karte danas pocele prodavati ili ce se tek sutra poceti prodavati, na dan tekme?
hvala voljeli bi smo da ste i vi prošliŠkripar 2 je napisao/la:Sretno Željezničaru danas.
hvalaŠkripar 2 je napisao/la:Sretno Željezničaru danas.
Hvala trebace namŠkripar 2 je napisao/la:Sretno Željezničaru danas.
Uprava nam tek sad počela dovoditi pojačanja.plava grbavica je napisao/la:hvala voljeli bi smo da ste i vi prošliŠkripar 2 je napisao/la:Sretno Željezničaru danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.