Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... owning-fee" onclick="window.open(this.href);return false;

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
YNWA Downing !! 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Doni, Baines, Mata, Richards i to bi bilo to 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Čestitke svima nama na Downingu, divno smo obavili posao
E hajmo još po Bainesa pa da završimo ovaj prijelazni rok
Ne mogu da vjerujem da se napokon i ova saga završila

E hajmo još po Bainesa pa da završimo ovaj prijelazni rok

Ne mogu da vjerujem da se napokon i ova saga završila

There got to be something for Liverpool big number nine ...
-
- Kontakt:
Jedva cekam novi PES !! 

Ja bih volio još da dođu: Doni, Chissohko, te možda Dann i Park Chu Young. Govori se da će Poulsen napustiti Liverpool što bi bilo odlično, još bi trebali samo da se rješimo Jonesa, Colea, N'Goga i to bi bilo to 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
75mil za Downinga,Hendersona i Carolla...jesam li ja jedini kojem se cini da smo posteno pretplatili sve trojicu??
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
-
- Kontakt:
Vrijeme ce pokazati.bimbrlica je napisao/la:75mil za Downinga,Hendersona i Carolla...jesam li ja jedini kojem se cini da smo posteno pretplatili sve trojicu??

- King Kenny
- Kontakt:
Cijenim Stewarta ali za oko mi je zapao jedan komentar nekog lika: "Not quick enough, not talented enough, doesn't score enough."
Ali eto ako je vec dosao,onda zelim mu sve najbolje i da se brzo navikne na ekipu,YNWA!
Ali eto ako je vec dosao,onda zelim mu sve najbolje i da se brzo navikne na ekipu,YNWA!
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
I šta, ti sada moraš vjerovati u komentare nekih tipova, il' šta?King Kenny je napisao/la:Cijenim Stewarta ali za oko mi je zapao jedan komentar nekog lika: "Not quick enough, not talented enough, doesn't score enough."
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- King Kenny
- Kontakt:
Pa cim sam napisao da mi je "komentar zapao za oko" to znaci da imam slicno ili isto misljenje,volio bih da smo doveli Matu al sta je tu je...barem je Downing englez,to mu je velika prednost.Bertrand je napisao/la:I šta, ti sada moraš vjerovati u komentare nekih tipova, il' šta?King Kenny je napisao/la:Cijenim Stewarta ali za oko mi je zapao jedan komentar nekog lika: "Not quick enough, not talented enough, doesn't score enough."
YNWA!
YNWA!
Carrol 35
Adam 7,5
Henderson 16
Downing 20
Suarez 23,5
= 102 miliona funti.
Torres 50
Babel 6
Konchesky 1,5
= 56,5 miliona funti.
Ukupno potrošeno 45,5 miliona funti, kapa dole novim vlasnicima.
Samo još Bainesa i to je to.
Adam 7,5
Henderson 16
Downing 20
Suarez 23,5
= 102 miliona funti.
Torres 50
Babel 6
Konchesky 1,5
= 56,5 miliona funti.
Ukupno potrošeno 45,5 miliona funti, kapa dole novim vlasnicima.
Samo još Bainesa i to je to.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Kako možeš/te biti toliki pesimisti oko izbora igrača Kennya, trenera kojeg prvi put u životu gledate kako dovodi igrače? Pa dajte čovjeku šansu, baš kao što se svakom treneru u novoj sredini treba dati šansa i vidjeti kakva će njegova pojačanja biti. Downing je odigrao sjajnu prošlu sezonu, Downing je već prilagođen na Premier Ligu, i Downing je, prvenstveno, bio želja trenera, što očito nije mnogo, mnogo hvaljeni Mata, pa u čemu leži problem? U redu je da ti se ne sviđa jedan izbor dovedenog igrača (Henderson, i ovdje ne mislim na tebe, već na neke pojedince), al' da se za svakog igrača nađe mali milion mana, a da ga se ne pohvali barem u jednom segmentu (a Downing ima mnogo elemenata za hvaljenje, o čemu sam pisao na prošloj, pretprošloj stranici), mi je totalno glupo.
Greatness dies
nije problem njegov izbor igraca nego pare koje daje za te igrace...Bertrand je napisao/la:Kako možeš/te biti toliki pesimisti oko izbora igrača Kennya, trenera kojeg prvi put u životu gledate kako dovodi igrače? Pa dajte čovjeku šansu, baš kao što se svakom treneru u novoj sredini treba dati šansa i vidjeti kakva će njegova pojačanja biti. Downing je odigrao sjajnu prošlu sezonu, Downing je već prilagođen na Premier Ligu, i Downing je, prvenstveno, bio želja trenera, što očito nije mnogo, mnogo hvaljeni Mata, pa u čemu leži problem? U redu je da ti se ne sviđa jedan izbor dovedenog igrača (Henderson, i ovdje ne mislim na tebe, već na neke pojedince), al' da se za svakog igrača nađe mali milion mana, a da ga se ne pohvali barem u jednom segmentu (a Downing ima mnogo elemenata za hvaljenje, o čemu sam pisao na prošloj, pretprošloj stranici), mi je totalno glupo.
Je li ti daješ pare za toga igrača, ili klub koji simpatiziraš, koji nije propisno potrošio novca u jednom prijelaznom roku već dugi niz godina, daje ovoliki novac?bimbrlica je napisao/la: nije problem njegov izbor igraca nego pare koje daje za te igrace...
Greatness dies
- King Kenny
- Kontakt:
@Bertrand
Očigledno me nisi u potpunosti razumio,nisam ja rekao da je Mata savršen al za mene je bio bolje pojačanje.
Nigdje nisam rekao da ne podržavam rad Kinga i kompanije,samo smatram da Downing nije izrastao u onog igrača/klasu u koju se očekivalo da će izrasti,da jeste davno bi ga Fergie "pokupio".
O kvalitetama Downinga nisam govorio pa mi nemoj "naticati" to da smatram da on nema istih,naravno da ima,al mi se nekako čini da dovodimo igrače s dobrim dugim loptama i centarsutom,sve je orjentisano izgleda na Carrolla,pa sta pobogu ako se Andy povrijedi,ko ce "podvaliti" onaj kratki pas za Suareza ili Kuyta (jer se ovaj s dugim loptama ne snalazi najbolje)...al glupo je sad bilo sta pricat,sacekajmo sezonu,svaki igrac koji dodje u LFC mi je drag pa tako i Stewart.
Očigledno me nisi u potpunosti razumio,nisam ja rekao da je Mata savršen al za mene je bio bolje pojačanje.
Nigdje nisam rekao da ne podržavam rad Kinga i kompanije,samo smatram da Downing nije izrastao u onog igrača/klasu u koju se očekivalo da će izrasti,da jeste davno bi ga Fergie "pokupio".
O kvalitetama Downinga nisam govorio pa mi nemoj "naticati" to da smatram da on nema istih,naravno da ima,al mi se nekako čini da dovodimo igrače s dobrim dugim loptama i centarsutom,sve je orjentisano izgleda na Carrolla,pa sta pobogu ako se Andy povrijedi,ko ce "podvaliti" onaj kratki pas za Suareza ili Kuyta (jer se ovaj s dugim loptama ne snalazi najbolje)...al glupo je sad bilo sta pricat,sacekajmo sezonu,svaki igrac koji dodje u LFC mi je drag pa tako i Stewart.
YNWA!
YNWA!
ne dajem druze ali kad vidis koliki se novac potrosio i koji su se igraci kupili tim novcem zapitas se da li je moglo bolje...dati 35mil za igraca koji je igrao pola sezone u premiershipu,dati 16mil za igraca koji je igrao 1 sezonu u premiershipu...nekako je previse (barem meni)... za kupovinu Suareza Kennyu kapa dole ali od ovih ostalih pojacanja jedino se za Adama moze reci da je napravio dobar posao...ostalu trojicu je preplatio...Bertrand je napisao/la:Je li ti daješ pare za toga igrača, ili klub koji simpatiziraš, koji nije propisno potrošio novca u jednom prijelaznom roku već dugi niz godina, daje ovoliki novac?bimbrlica je napisao/la: nije problem njegov izbor igraca nego pare koje daje za te igrace...
- majestic24
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.