FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sretno sutra samo na prvu i u kost
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- spielführer_21
- Kontakt:
ja još ne želim da vjerujem da neće biti prenosa na tv-u.. ako ne bude onda je to samo loše po nas, BHT će ponuditi koliko i drugima pa i malo više, samo da nešto zarade. a ne možemo očekivati da ponude više nego što mogu zaraditi.
mislim da bi mi trebali prihvatiti njihovu zadnju ponudu, ako ne prihvatimo onda ne kontam razlog.. jedino ako se strahuje od blamaže
što se tiče umanjenja posjete, man' te se te priče.. ako ne može doći 15 hiljada bez obzira na prenos, jbo nas onda..
mislim da bi mi trebali prihvatiti njihovu zadnju ponudu, ako ne prihvatimo onda ne kontam razlog.. jedino ako se strahuje od blamaže

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
slazem se! na stadion ce doci bar 10 000 gledalaca bilo prenosa ili ne,ali za imidz kluba koji zeli privuci sponzore,steci popularnost i privuci one naviajce koji ne dolaze cesto na utakmice tv prijenos bi bio pun pogodak,jer samo neozbiljne i amaterske ekipe nemaju prenosa svojih utakmica! iole ozbiljna ekipa u Evropi se moze gledati putem malih ekrana..ali kod nas je sve da Bog dragi sacuva!..spielführer_21 je napisao/la:ja još ne želim da vjerujem da neće biti prenosa na tv-u.. ako ne bude onda je to samo loše po nas, BHT će ponuditi koliko i drugima pa i malo više, samo da nešto zarade. a ne možemo očekivati da ponude više nego što mogu zaraditi.
mislim da bi mi trebali prihvatiti njihovu zadnju ponudu, ako ne prihvatimo onda ne kontam razlog.. jedino ako se strahuje od blamažešto se tiče umanjenja posjete, man' te se te priče.. ako ne može doći 15 hiljada bez obzira na prenos, jbo nas onda..
usput,dresovi su nam extra,najbolji poslije rata!
-
- Kontakt:
SUTRA U OVA DOBA ĆE SE S L A V I T I

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
@rossoner
Cisto sumnjam, do sad je ukupno prodano 5-6 hiljada (jug i istok), ali probaj, mozda bude.
Uostalom uvjek' bude onih ulicnih prodavača pred stadionom
Cisto sumnjam, do sad je ukupno prodano 5-6 hiljada (jug i istok), ali probaj, mozda bude.
Uostalom uvjek' bude onih ulicnih prodavača pred stadionom

FKŽ !
Prilog o sutranjoj utakmici sa izjavama igraca f.k Željezniara na izvoru.ba
**** serifa
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Sutra u 18h znaci krecemo prema kosevu ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
http://pokit.etf.ba/get/?a580af6aeb13b1 ... 1b2a85.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
hahahahah koji FAIL
zadnja recenica !
Ipak imamo kvalitete da prodjemo ZELJEZNICAR rekao je trener ZELJEZNICARA

hahahahah koji FAIL

Ipak imamo kvalitete da prodjemo ZELJEZNICAR rekao je trener ZELJEZNICARA

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
-
- Kontakt:
Blago vamaBosnier je napisao/la:Sutra u 18h znaci krecemo prema kosevu ?

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Bosnier je napisao/la:Sutra u 18h znaci krecemo prema kosevu ?
Jeste, ali treba doci ranije ! Zbog okupljanja
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- The Maniacs '87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
ma nece nestat, jug, istok, sjever nema teorije da nestanerossoner je napisao/la:Nije spam, ozbiljno pitanje. Nisam iz Sa, a sutra bih dosao na tekmu pa me interesuje je li neko siguran da ce sutra oko 12 biti karata za Jug, jer necu moci doci ranije, mozda cak i do 1,2... Neko je rekao da ih je ostalo jos malo.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nadam se da cemo uskoro napraviti akciju i malo preurediti Grbavicu,pocupati travu sa tribina,ofarbati ogradu i stubove za reflektore..za to treba 3-4 hiljade KM,,sto nije puno..ova slika je jako lijepa..Virtu4l je napisao/la:
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Rekli su ako bude velika potraznja da ce odtampati jos karata sto ja vjerujem da ce i uciniti!nick je napisao/la:ma nece nestat, jug, istok, sjever nema teorije da nestanerossoner je napisao/la:Nije spam, ozbiljno pitanje. Nisam iz Sa, a sutra bih dosao na tekmu pa me interesuje je li neko siguran da ce sutra oko 12 biti karata za Jug, jer necu moci doci ranije, mozda cak i do 1,2... Neko je rekao da ih je ostalo jos malo.
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Za TV prenos nije sigurno da ga nece biti, moguce je ako karte budu prodate da se sutra promjeni sto se tice prenosa. Za one koji nisu u mogucnosti da dodju na Hadison biti ce prenos na bhr1 i na sportsport.ba tekstualni prenos.
Ko je u mogucnosti na Hadison da odvedemo naseg Zelju do (nadam se) pobijede.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

- The Maniacs '87
- Kontakt:
njoBee je napisao/la:Za TV prenos nije sigurno da ga nece biti, moguce je ako karte budu prodate da se sutra promjeni sto se tice prenosa. Za one koji nisu u mogucnosti da dodju na Hadison biti ce prenos na bhr1 i na sportsport.ba ili **** tekstualni prenos.
[youtube][/youtube]![]()
![]()
Hadison

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Molim te Bože da pobjedi ljoŽe !!!
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.