FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la drinin vuk » 13 jul 2011, 23:17

Trener Partizana posle ubedljive pobede nad Škendijom nije krio zadovoljstvo i naglasio je da crno-beli sada mogu mirno na revanš u Skoplje.

Prvo poluvreme nije donelo očekivanu igru i rezultat, pa obzirom na neiskorišćeni jedanaesterac gostiju, crno-beli su mogli i da budu zadovoljni sa početnih 0:0 na kraju prvih 45 minuta.

U nastavku je sve došlo na svoje mesto, pa trener Partizana Saša Stanojević ima razloga da bude zadovoljan premijerom u novoj sezoni.

"Odličan rezultat, dobra igra... Bili smo strpljivi i kad smo bili u teškoj situaciji u prvom poluvremenu. Moglo je sve da krene u pogrešnom pravcu, ali je Stojković odbranio penal i svaka mu čast zbog toga. Hvala i navijačima za neverovatnu podršku tokom celog meča. Sad možemo mirno da idemo u Skoplje", ocenio je Stanojević.

Trener crno-beli pohvalio je i novog centarfora Eduarda koji je postigao svoj prvenac u zvaničnim mečevima u crno-belom dresu.

"Imao je odličnu kretnju, pokazao je maksimalno profesionalni odnos", dodao je Stanojević.
& $ - & " - & - &
ФСРС

sOrBoNa
Kontakt:

Post Postao/la sOrBoNa » 13 jul 2011, 23:26

Odlična utakmica za nas.Stanojević pogodio taktiku,vjerovao u Šćepovića,fenomenalno,vrlo sam zadovoljan još kad dobijemo dobrog štopera,biće to odlično. A sad se nadam da ćemo i u Skoplju dobit utakmicu prije svega radi našeg koeficijenta pa onda i koeficijenta Srbije. Kako je odigrao mali Aksentijević,no comment. :)
slikaslikaslika

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 13 jul 2011, 23:29

sOrBoNa je napisao/la:Odlična utakmica za nas.Stanojević pogodio taktiku,vjerovao u Šćepovića,fenomenalno,vrlo sam zadovoljan još kad dobijemo dobrog štopera,biće to odlično. A sad se nadam da ćemo i u Skoplju dobit utakmicu prije svega radi našeg koeficijenta pa onda i koeficijenta Srbije. Kako je odigrao mali Aksentijević,no comment. :)
slikaslikaslika

Ево $ на " ",? " ? је ¥ & & се " за ?,& & се ",& се $,% је % " & $ се са & ' " & &." & $ са & стране,не & " " ? " $ " & ' " & &.
Но по " ' се " " ¥ о статусу ",' статусу,$ & ? $ & ",он " у / ? ' " резерва. :roll:
Zadnja izmjena: drinin vuk, dana/u 13 jul 2011, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jul 2011, 23:31

Lepa igra Partizana za prvu zvanicnu utakmicu,naravno ima tu jos prostora za korekcije,ali u sistemu Shkendije koja je igrala kao i vecina JSL ekipa protiv Zvezde i Partizana,komsije su se solidno snasle i zasluzeno pobedile 4:0.Kao sto sam rekao nekidan Aksentijevic je buducnost srpskog fudbala,sa 17 godina na debiju onako odigrati to ne moze svako,vec su i oni skeptici od nekidan uvideli da je doktor za MIljkovica,ono sto je on uradio u ofanzivi veceras,Miljkovic nije u svojoj karijeri sa sve petlicima. :roll:.Uh kakvo ce to biti klanje u reprezentaciji Stojkovic-Aksentijevic za poziciju desnog beka :o ,a da ne spominjem da je konacno u Partizanu bek koji zna da centrira iz trka.A na drugoj strani Volkov,Partizan pa nakon sigurno 10-15 godina konacno ima bekovski par,da kazes da je bekovski par i to krsten da zna i odbranu i napad kvalitetno da odigra,doduse Aksentijevica jos nisam video u prvom timu kako barata odbranom,do sada je to u mladjim kategorijama bilo lepo.
Rankovic i Ivanov nisu imali nekog posla,ali su solidno odradili posao,sa tim da moramo uzeti u obzir da je Rankovicu primarna pozicija zadnji vezni,ali je polivalentan pa mu nije strano odigrati i odbranu i Partizan je dobio odlicnog back-up igraca.
Vezni red ponovo "mrtav".Treba tu svezine u vezi Vukic,Ilic,Babovic nisu igraci koji mogu da trce,treba tu jedan pravi razigravac,ovo su sve igraci poteza,mislim da bi ovoj ekipi dosta doprineo Tomic sada,jer moze trcati.Ove na poluvremenu vec izdaje snaga,pa Medo uzima mnogo vise prostora.
Eduardo odlican,strasan igrac,vec sada mogu reci da je Partizan dobio strasno pojacanje,veoma brz te sa izuzetnom tehnikom,Scepovic me malo razocarao ocekivao sam vise.
Ako sam dobro video,onda sto kaze @drinin vuk za Grobare nemam reci. :D

Sve u svemu lagana pobeda,za miran put u Shkendiju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sOrBoNa
Kontakt:

Post Postao/la sOrBoNa » 13 jul 2011, 23:35

Но по " ' се " " ¥ о статусу ",' статусу,$ & ? $ & ",он " у / ? ' " резерва.
Pa dobro,po meni Zvone nije odigrao loše,jednostavno nije mogao pored malog Aksentijevića bit junak meča :) . Dao je gol,praktično vratio ekipi samopouzdanje i na vrijeme počeo tabat male.
A da nam treba jedan po desnom krilu treba,nije viška e sad da li će se Djurić and co. složiti?!

slikaslikaslika

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 13 jul 2011, 23:37

$, ја % ? $ $ са ' " о тој " ? "? :lol: :lol: :lol: :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 13 jul 2011, 23:40

sOrBoNa je napisao/la:
Pa dobro,po meni Zvone nije odigrao loše,jednostavno nije mogao pored malog Aksentijevića bit junak meča :) . Dao je gol,praktično vratio ekipi samopouzdanje i na vrijeme počeo tabat male.
A da nam treba jedan po desnom krilu treba,nije viška e sad da li će se Djurić and co. složiti?!

slikaslikaslika

То за ? "," ? $ " $ ? у $,$ ? са ',$ $ $ оног Звонета " је " ?," га ? " " га $ у $ " $. :roll: Но $ " " нову " не ",$ за Европу су " " " " " & $ ' " " у " $ " у " $. % " - ' " & се $ $ - - $ сутра " у " $ $ $ % " $ &,јер & " " ? % - ",& " ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jul 2011, 23:42

drinin vuk je napisao/la:$, ја % ? $ $ са ' " о тој " ? "? :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa bil' ti mogao igrati sam protiv Partizana da ne dobijas loptu od veze koja dva pasa ne moze povezati,istina imaju naznaku brze transformacije sto se videlo u nekoliko navrata ali od pas kvaliteta skoro nista nemaju,realno Metalac je Barcelona za ovakvu Shkendiju,sa sve Betoligarom kao VIllom u napadu. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sOrBoNa
Kontakt:

Post Postao/la sOrBoNa » 13 jul 2011, 23:43

drinin vuk je napisao/la:
sOrBoNa je napisao/la:

slikaslikaslika

То за ? "," ? $ " $ ? у $,$ ? са ',$ $ $ оног Звонета " је " ?," га ? " " га $ у $ " $. :roll: Но $ " " нову " не ",$ за Европу су " " " " " & $ ' " " у " $ " у " $. % " - ' " & се $ $ - - $ сутра " у " $ $ $ % " $ &,јер & " " ? % - ",& " ?.
Sve što si rekao stoji. S druge strane ne zaboravi da bi tu i Lazevski mogao ući,samim time Vukić bi sjeo na klupu ;) .Mada realno mislim da ta povreda neće puno pomoći Lazevskom,Volkov kako god da se uzme puno bolje riješenje. Po desnom beku Ranković će imat prednost,u odnosu na malog Nidžu,bar u početku,dok je Miljković nakon večerašnje partije završio sa FKP na svu sreću. :)

ROB22
Kontakt:

Post Postao/la ROB22 » 13 jul 2011, 23:45

Sto se tice igre Partizana,bilo je dobro.Ako izuzmemo prvo poluvreme,ajde recemo nisu bili ozbiljni.U drugom poluvremenu,odma na startu se videlo ko je ko,i to se do kraja i obestinilo.Sto se tice Skandije,mislim ne mogu da verujem,ako su oni sampioni Makedonije,kakvi su im ostali klubovi.Grobari jos jednom pokazali zasto su vec dugo godina broj jedan u bivsoj Jugi.Zalaganje cista 10.Shvatili su mozda ne odma,ali brzo utakmicu vema ozbiljnom.
Idemo dalje,cekamo 3. pretkolo,i onda ludilo.
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 13 jul 2011, 23:46

Devil je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:$, ја % ? $ $ са ' " о тој " ? "? :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa bil' ti mogao igrati sam protiv Partizana da ne dobijas loptu od veze koja dva pasa ne moze povezati,istina imaju naznaku brze transformacije sto se videlo u nekoliko navrata ali od pas kvaliteta skoro nista nemaju,realno Metalac je Barcelona za ovakvu Shkendiju,sa sve Betoligarom kao VIllom u napadu. :roll:
& " " ? " ? за ову $," је " " ? $ & у $. ;) :lol:

? " се у ",$ је " ",опасно ". " " " &,онај ? " " ?,? за % $ ?,онај " " онај % " $ % ' с ?,? $ $ & /,је $ " % ? је ' ?. Не ' ? се $ $ ? у ? ?,$ - $ % $ евро $. ;)

п.с. " је $ % за ",,,,& $,,,ахахахахах....ооооо је.",оооо је."..... :)
& $ - & " - & - &
ФСРС

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 14 jul 2011, 00:28

sOrBoNa, kako to misliš Miljković završio?

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 jul 2011, 03:17

Sta je sa Kizita ?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bompeto
Kontakt:

Post Postao/la bompeto » 14 jul 2011, 09:14

" " на $.
" ' $ $ &," " за " " ? у евро " ;) " се $ $ - " у % " $ " $ % " $ & ". ;)

$ $. 8-)

pirotehnika
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnika » 14 jul 2011, 09:46

' ТРПАЈ! :)
[youtube][/youtube]

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 14 jul 2011, 11:02

Prelepo vece sinoc na JNA! Prvo poluvreme su se spasili, golman im je jbt branio sve, u drugom smo ih samleli!

Navijanje u prvom solidno i drugom totalno ludilo :twisted:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 14 jul 2011, 13:05

Dylan Dog je napisao/la:Sta je sa Kizita ?
% се Џозефа " " он " у ? ". На тој " " ? " ?. ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 14 jul 2011, 13:13

Beogradskoj publici sinoć se u meču sa Škendijom predstavio i Brazilac Eduardo. Najskuplje plaćeni igrač šampiona Srbije ovoga leta postigao je jedan pogodak, a imao je još nekoliko šansi da se upiše u listu strelaca. Posle meča, momak rođen na jugu Brazila bio je oduševljen atmosferom na tribinama tokom utakmice sa ekipom iz Tetova.

- Bilo je propusta u našoj igri tokom prvog poluvremena, ali smo u drugom delu odigrali znatno konkretnije. Posle gola sve je bilo lakše. Srećan sam zbog prvenca, mada mi je žao što nisam postigao još neki gol. Ambijent je bio sjajan, brazilski, navijači za desetku - rekao je Eduardo.
& $ - & " - & - &
ФСРС

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 15 jul 2011, 10:26

Ludo i nezaboravno kao i uvijek na evro utakmicama. Nisu se štedjeli dlanovi i grla. Pobjeda sasvim čista,nažalost samo 4-0,bar petardu sam očekivao,oni nisu imali praktično šuta na gol kako treba,penal im je poklonio onaj majmun,al dobro. Što se Partizana tiče bilo je fantastično vidjeti onakvo požrtvovanje u prvom poluvremenu,čak i kada nije išlo. Nakon komentarisanja "naslijepo" uživo sam se uvjerio u kvalitete Eduarda,ali i Volkova,šta reći od vremena Obradovića nismo imali takvog lijevog beka. A šta tek reći za desnog,možda je rano za poredjenje sa Antoniom?! :)
Naravno treba se osvrnuti i na štopere, jasno je da je Ranković prinudno igrao i da neće biti u kombinacijama za štopersko mjesto,sve u svemu sada samo pametno čekati rivala,neće zar taj Genk (ne što mislim da su jaka ekipa,već što sa tim belgijancima ne ide baš) bit rival u trećem,a onda u četvrtom sve će zavisiti hoćemo li biti nosioci ili ne,realnija je ova druga možda čak opcija,ukoliko se i to desi,jedino je Rangers onda u prednosti,ostali su u najmanju ruku jednaki kao Partizan. O nekim stvarima koje nisu za forum,a tiču se grupe,ne bih,al nadam se da će konačno doći do jedinstva. :)
slika
LARISSA RIQUELME!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 15 jul 2011, 10:47

Kapiten Partizana Saša Ilić i trener Saša Stanojević složni u oceni da su belgijski i češki šampion ekipe ''za izbegavanje'' na sutrašnjem žrebu u Nionu.
Iako je među nosiocima, Partizan je ipak dobio nekoliko veoma neugodnih potencijalnih rivala. Genk i Plzen se izdvajaju kvalitetom, a ni švedski Malme nikako nije za potcenjivanje.

Prva želja većine u Humskoj je ekipa Ekranasa, a i kapiten Ilić se slaže sa tom ocenom.

''Žreb je sada dosta teži, posle dva kruga kvalifikacija. Za rivale ne bih voleo Plzen, Genk i Malme, a bilo bi dobro da izvučemo Ekranas, ili Zestafoni. U tom slučaju bismo imali velike šanse za prolaz dalje'', smatra Saša Ilić.

Slično razmišlja i Saša Stanojević, čija izjava dovoljno govori da u Partizanu nisu oduševljeni grupom koja im je zapala.

''Najviše bih voleo da bez borbe odemo u četvrto kolo. Šalu na stranu, Genk i Plzen su jaki rivali. Voleo bih da dobijemo nekog lakšeg protivnika'', poručio je Stanojević.
LARISSA RIQUELME!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.