Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Dirk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Dirk » 13 jul 2011, 20:22

Rizah je napisao/la:Kada igra, hajd dobro. Npr. kriv je za prvo i treći go protiv Cityja u gostima ;)

" onclick="window.open(this.href);return false; Ovaj je čovjek ismijao Aggera barem deset puta na jednoj tekmi.

Upravu si ja mislim da je Sakho mnogo bolji i da ga on treba zamjeniti...Ja sam bijesan na Aggera cuj u prijateljskoj kiksao kako ima obraza... 8-)

Agger - Kapiten 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 13 jul 2011, 20:24

Agger bi bio u top3 najbolja štopera na svijetu da nije imao toliko povreda :!:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 13 jul 2011, 20:36

Agger dominira :)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 jul 2011, 20:56

1. i najvaznije: NE DIRAJTE AGGERA :evil: :!:
2. Koliko vidim, spominjali ste Downinga, i jedino sto je zvanicno u ovom trenutku jeste da su iz AV rekli da nije na prodaju. Malo me situacija oko njega podsjeca na situaciju sa Gerrardom i onim smetljarom prosle godine, fino receno da nisu na prodaju, a mediji su ih i dalje povezivali sa Realom, Interom, itd...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 jul 2011, 21:05

reds_forever je napisao/la:1. i najvaznije: NE DIRAJTE AGGERA :evil: :!:
2. Koliko vidim, spominjali ste Downinga, i jedino sto je zvanicno u ovom trenutku jeste da su iz AV rekli da nije na prodaju. Malo me situacija oko njega podsjeca na situaciju sa Gerrardom i onim smetljarom prosle godine, fino receno da nisu na prodaju, a mediji su ih i dalje povezivali sa Realom, Interom, itd...
Kolegice nije to isto, jer sam Downing zeli da ide i 99% ce napustiti AV samo je poenta u tome sto zele izvuci mnogo novca jer znaju da smo puno platili Carrola i Jordana pa ocekuju i oni 20 miliona :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 13 jul 2011, 21:07

Dirk je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Kada igra, hajd dobro. Npr. kriv je za prvo i treći go protiv Cityja u gostima ;)

" onclick="window.open(this.href);return false; Ovaj je čovjek ismijao Aggera barem deset puta na jednoj tekmi.

Upravu si ja mislim da je Sakho mnogo bolji i da ga on treba zamjeniti...Ja sam bijesan na Aggera cuj u prijateljskoj kiksao kako ima obraza... 8-)

Agger - Kapiten 8-)
Ne kontam što spomijš Sakhoa?
Igrač koji u 26 boluje od koljena, leđa, članaka u 30 neće moći hodati. Njega niko ne povređuje, nego jednostavno ne zna hodati.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 jul 2011, 21:09

Zato Hazard i Sakho dominiraju Francuskom ligom i to je najvaznije da je Eden novi C. Ronaldo :D

Nije on dosao u LFC sa takvom povredom vec je zradio u svetom dresu za kojeg svaku utakmicu daje sebe i ne stedi se uprkos povredama, kako te nije sramota reci da ne zna hodati cccc ;)

Kapiten :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 jul 2011, 21:12

Dirk je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:1. i najvaznije: NE DIRAJTE AGGERA :evil: :!:
Kolegice nije to isto, jer sam Downing zeli da ide i 99% ce napustiti AV samo je poenta u tome sto zele izvuci mnogo novca jer znaju da smo puno platili Carrola i Jordana pa ocekuju i oni 20 miliona :D

E ja Downingove zelje ne znam, ali ako zeli da ide, to ce sigurno imati utjecaja
Dirk je napisao/la: Nije on dosao u LFC sa takvom povredom vec je zradio u svetom dresu za kojeg svaku utakmicu daje sebe i ne stedi se uprkos povredama ;)

"I am proud to be able to pull on my Liverpool jersey and will never go to another club in England. I would never go to Manchester United or Everton, for example. It’s about a form of respect for the club."
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 13 jul 2011, 21:53

Koga smo mi to "opucali" danas :mrgreen: .

Nemojte da dirate Aggera,samo se sjetite sta je uradio El Ninhi.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 13 jul 2011, 21:57

Dirk je napisao/la:Zato Hazard i Sakho dominiraju Francuskom ligom i to je najvaznije da je Eden novi C. Ronaldo :D

Nije on dosao u LFC sa takvom povredom vec je zradio u svetom dresu za kojeg svaku utakmicu daje sebe i ne stedi se uprkos povredama, kako te nije sramota reci da ne zna hodati cccc ;)

Kapiten :D
Kada već spominješ hazarda i Aggera u istoj rečenici " onclick="window.open(this.href);return false; , igrao se sa njim ko sa malim dijetetom.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 jul 2011, 22:13

Agger i Kuyt su danas definitivno zakazali.

Zipa slike . :shock:

slika

Najezih se. 8-)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 13 jul 2011, 22:15

hahaha obratite paznju na Aggera kada krene Johnson na njega...Svaki put,sta god ovaj naumi Agger zove nekoga da mu pomogne... :oops:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 jul 2011, 22:18

Arsenalisation je napisao/la:

hahaha obratite paznju na Aggera kada krene Johnson na njega...Svaki put,sta god ovaj naumi Agger zove nekoga da mu pomogne... :oops:
Agger je igrao na lijevom beku tu utakmicu. :roll:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 13 jul 2011, 22:19

http://www.google.co.uk/url?sa=t&**** ... ry33j1vpnw" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo nešto i za moju dušu :D

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 jul 2011, 22:22

Rizah imal sta u Francuskoj, kakav bolji stoper od Aggera da ga dovedemo, mozda Sakho a moze i kakav dobar ofanzivni mozda taj novi C.Ronaldo koji pazi igra za Lille :D

Nadji mi bar jednog pravog odbrambenog igraca koji nije ponizen od protivnika, pa jedan Vidic ove godine najbolji u Engleskoj je godinama ismijavan od Torresa pa je opet najbolji ... ;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 jul 2011, 22:23

Jimmy from the hood je napisao/la:Agger i Kuyt su danas definitivno zakazali.

Zipa slike . :shock:

slika

Najezih se. 8-)
Je' l ovo ono "prepoznajte uljeza" :D :?: Meni nikako nije jasno sta ovaj Grk radi medju ovim ostalim :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 jul 2011, 22:44

i ja bas kontam sta ce grk tu... valjda zbog izgleda... onako cupav prepava ljude.
You are someone else I am still right here

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 13 jul 2011, 22:46

najbolje mu leži ovaj stajling, zato je tu ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 13 jul 2011, 22:54

Ima Kyrgiakos izgled spartanskog hoplita sa ovim konjskim repicem.Outfit mu stoji samo tako :D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 jul 2011, 23:22

Pa je l Grk il nije, mora biti tu :lol:
Rizah je napisao/la:http://www.google.co.uk/url?sa=t&****=n ... ry33j1vpnw

Evo nešto i za moju dušu :D
I za moju ! :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.