GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Nelosa igra prvo poluvrijeme, ali ebemu trebali smo igrati sa klasicnim krilima a ne sa Badeljem uz aut liniju.
Treba nastavit ovaj pritisak i iskoristit bar 2 lopte jos.
Ocekujem Rukavinu,Tomecaka i Kovacica kao zamjene da uđu 2.poluvrijeme.
Treba nastavit ovaj pritisak i iskoristit bar 2 lopte jos.
Ocekujem Rukavinu,Tomecaka i Kovacica kao zamjene da uđu 2.poluvrijeme.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Barney Stinson
- Kontakt:
Vise sam ocekivao od Dinama.. Ovo za sada skolski dovoljno..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- Titova-Juga
- Kontakt:
Preloše ovo... 1 udarac u okvir ? Bokovi ništa a i kako će kad ova hablećina stavi dva kreativca na njih...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
"I pticama je ljepše u Maksimiru nakon ovog što se dogodilo u zadnja 3 tjedna"
Drago Ćosić
Drago Ćosić

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Jel i ono filijala izvjesila trans-Siroki Brig...
Dobar Dinamo!Krstanovica smo u Posusju hakali,samo da se zna!

Dobar Dinamo!Krstanovica smo u Posusju hakali,samo da se zna!

Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Valjda damo jos jedno 2 komada i rahat smo 

- Vjecna Robija
- Kontakt:

Od maloprije

Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jos jedan 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislio sam da će ovo biti dosta teže po Dinamu. U prvom poluvremenu je Dinamo bio rezervisan, no u drugom su naprosto poludili i apsolutno nadigrali Nefči.
Vezni red odličan (Samir najslabiji mora se priznati), Leko je sjajno pojačanje, Badelj igra standardno dobro, a Alispahić će sigurno biti pojačanje za Dinamo.
Što se tiče Krstanovića, dobro je odradio svoj posao (zabio 2x), te je sada i razumljivo zašto je doveden.
Jackyjev ljubimac, Ibanez, danas dobar. Nema mu se šta prigovoriti, osim ovog posljednjeg slobodnjaka kojeg je zapuc'o nebu pod oblake.
Vezni red odličan (Samir najslabiji mora se priznati), Leko je sjajno pojačanje, Badelj igra standardno dobro, a Alispahić će sigurno biti pojačanje za Dinamo.
Što se tiče Krstanovića, dobro je odradio svoj posao (zabio 2x), te je sada i razumljivo zašto je doveden.
Jackyjev ljubimac, Ibanez, danas dobar. Nema mu se šta prigovoriti, osim ovog posljednjeg slobodnjaka kojeg je zapuc'o nebu pod oblake.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dres je ekstra,Puma je zakon.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- sarajlija89
- Kontakt:
Dobro je to bilo. Vjerovatno niko i nije ocekivao ubjedljiviju pobjedu, a vec sada se moze reci da ce revans biti samo formalnost. Realizacija na nivou, skoro sve sto su imali iskoristili su i to je vrlo bitino, obzirom da su u nekim ranijim tekmama i sezonama fulali veliki broj sansi i realizacija je bila problem cesto puta.
Novajlije su se pokazale dobro, a tek je pocetak i sigurno da ce to biti vremenom i bolje.Lijepo je bilo i Maksimir vidjeti u novom ruhu i sjajnoj atmosferi.
Dresovi, odlicni...
Novajlije su se pokazale dobro, a tek je pocetak i sigurno da ce to biti vremenom i bolje.Lijepo je bilo i Maksimir vidjeti u novom ruhu i sjajnoj atmosferi.
Dresovi, odlicni...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 13 jul 2011, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja sam zadovoljan, napokon da imamo visok postotak realizacije, Vida me od sviju najvise iznenadio, odigrao je majstorski a tek je ima 20-ak dana dosao kod nas.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Jako sam zadovoljan, uvjerljiva pobjeda a i novi igrači su se iskazali. Krstanović zvjerka u šesnaestercu. Koliko samo Vrsaljko može istrčati, probio je bok dosta puta i dobro se iskazao. Svi su bili odlični, zažmirio sam na neke propuhe u obrani. Sada se u petak nadati dobrom ždrijebu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
I par katastrofalnih centaršuteva...Monolog je napisao/la:Mislio sam da će ovo biti dosta teže po Dinamu. U prvom poluvremenu je Dinamo bio rezervisan, no u drugom su naprosto poludili i apsolutno nadigrali Nefči.

Današnja igra Dinama je za svaku pohvalu, stvarno im se nema šta prigovoriti. Sjajna igra našeg Mehmeda Alispahića, kao i Ivana Krstanovića (bivšeg člana Posušja). Rutinski je obavio svoj posao i postigao 2 gola. Modri se ne trebaju brinuti za plasman dalje, ali se isto tako ne smiju ni opustiti i otići u oblake. Možda bi se upravo ove godine mogao ostvariti Mamićev san.
Evo malo i izjava Azera:
U taboru Neftčija ne mogu biti pretjerano zadovoljni nakon maksimirskog susreta, no trener Arif Asadov ističe da nije sve gotovo. Njegovi ga nogometaši nisu razočarali...
Azerbajdžanski prvak morat će u uzvratu nadoknaditi tri gola minusa protiv zagrebačkog Dinama želi li osigurati nastavak ovosezonskog europskog puta. Trener Neftčija, Arif Asadov nije pokazivao veliko razočaranje porazom u Maksimiru (0:3).
"Bez obzira na Dinamovo iskustvo u Europi, mislim da Neftči nije loše igrao. Nismo se predali našem protivniku", izjavio je poslije utakmice.
Asadov smatra da je Neftči bio blizu pogotku koji bi im mnogo značio uoči drugih 90 minuta: "Propustili smo dosta situacija iz kojih smo mogli zabiti nekoliko pogodaka. Imali smo prilike i u prvom i drugom dijelu, no malo nam je nedostajalo da postignemo pogodak".
Osim toga, imao je određenih primjedbi na prvi i treći Dinamov pogodak: "Mislim da je prvi gol pao iz zaleđa, iako možda griješim. A mislim da je prije trećeg Dinamovog gola bilo simuliranja".
"Ipak, čestitam Dinamu na pobjedi, ali Neftči će se u uzvratu boriti do kraja. Mi smo analizirali ranije Dinamove probleme u uzvratnim utakmicama, znamo za njih i zato vjerujem da ćemo imati još nešto za reći na svom terenu", zaključio je Arif Asadov.
U taboru Neftčija ne mogu biti pretjerano zadovoljni nakon maksimirskog susreta, no trener Arif Asadov ističe da nije sve gotovo. Njegovi ga nogometaši nisu razočarali...
Azerbajdžanski prvak morat će u uzvratu nadoknaditi tri gola minusa protiv zagrebačkog Dinama želi li osigurati nastavak ovosezonskog europskog puta. Trener Neftčija, Arif Asadov nije pokazivao veliko razočaranje porazom u Maksimiru (0:3).
"Bez obzira na Dinamovo iskustvo u Europi, mislim da Neftči nije loše igrao. Nismo se predali našem protivniku", izjavio je poslije utakmice.
Asadov smatra da je Neftči bio blizu pogotku koji bi im mnogo značio uoči drugih 90 minuta: "Propustili smo dosta situacija iz kojih smo mogli zabiti nekoliko pogodaka. Imali smo prilike i u prvom i drugom dijelu, no malo nam je nedostajalo da postignemo pogodak".
Osim toga, imao je određenih primjedbi na prvi i treći Dinamov pogodak: "Mislim da je prvi gol pao iz zaleđa, iako možda griješim. A mislim da je prije trećeg Dinamovog gola bilo simuliranja".
"Ipak, čestitam Dinamu na pobjedi, ali Neftči će se u uzvratu boriti do kraja. Mi smo analizirali ranije Dinamove probleme u uzvratnim utakmicama, znamo za njih i zato vjerujem da ćemo imati još nešto za reći na svom terenu", zaključio je Arif Asadov.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Zdravko Mamic:

Ja bi jos dodao i da Dinamo sjajno radi sa mladjim kategorijama,i zaista mi nije jasno zasto toliko napada na Mamica od strane navijaca,pa nek pogledaju malo kako je stanje u drugim timovima iz regijeNeka mi netko kaže što još mogu napraviti? Obnovili smo stadion iz vlastitih sredstava, izgradili najmodernije pomoćne terene, financijski stabilizirali klub i stvorili momčad koja je daleko najjača u Hrvatskoj. Šesti put zaredom osvojili smo hrvatsko prvenstvo i na tu momčad doveli smo još četiri značajna pojačanja. Recite mi, što još mogu napraviti?

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da odes iz DinamaNeka mi netko kaže što još mogu napraviti? Obnovili smo stadion iz vlastitih sredstava, izgradili najmodernije pomoćne terene, financijski stabilizirali klub i stvorili momčad koja je daleko najjača u Hrvatskoj. Šesti put zaredom osvojili smo hrvatsko prvenstvo i na tu momčad doveli smo još četiri značajna pojačanja. Recite mi, što još mogu napraviti?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Rutinski odrađen posao sa 50% snage.
Krstanović pokazao da će biti odlično pojačanje. Kelava bez posla doslovno osim jednog udarca i dvije poluprilike. Vida odličan, Tonel dobar ali malo nesiguran, par puta nam se to moglo obiti o glavu. Ibanez lijevo ne znam nazad nije ni imao posla tako da nije plivao, naprijed ništa posebno, forsira neki jaki udarac a 1 od 20 uopće ide prema golu. Vrsaljko vrlo dobro odigrao, na početku se odlično ubacivao po desnoj strani, asistirao Krstanoviću, kada sa 18-19 godina prekucaš HNL kakav god da je znamo o kakvom se igraču radi. Leko najbolji igrač utakmice, neka se sad javi oni koji su ga omalovažavali kao star, ne bi igrao u Turskoj da išta vrijedi itd. Sammir rezerviran, ali dobro njega čuvamo za jače protivnike. I kao takav imao jedan prodor za pamćenje kroz petoricu Azera.
Alispahić dobar, dobra asistencija za Badelja ali ipak od njega očekujem da više sudjeluje u igri. Badelj kapetanski odigrao, zabio.. nije mu trebao onaj žuti zbog prigovora. Bećiraj slab, možda i najslabiji sinoć, ali može mu se oprostiti nakon prošle sezone. Krstanović pokazao da će biti odlično pojačanje, ima "nos" za gol, onaj drugi je odlično pospremio u mrežu, kod trećeg sam zaradio penal i realizirao ga, iako je udarac bio traljav (podsjetio me na Sammira i Badelja protiv Sheriffa
). Rukavina nije imao previše lopti, vidi se da je željan igre kao i Tomečak. Šteta što se Tomečaka tako **** u zdrav mozak jer je odličan igrač, brži od Bolta.
Kovačić premalo igrao, imao je jedan udarac koji je izblokiran..
Sve u svemu rutinski, očekivao sam teži posao protiv bunkera Neftcija.
Sada treba rutinski odraditi posao u Bakuu, donijeti koji bod za koeficijent, a u petak je izvlačenje trećeg pretkola gdje ćemo doznati sljedećeg protivnika.
Tko nije gledao utakmicu, golovi:
[youtube][/youtube]

Sve u svemu rutinski, očekivao sam teži posao protiv bunkera Neftcija.
Sada treba rutinski odraditi posao u Bakuu, donijeti koji bod za koeficijent, a u petak je izvlačenje trećeg pretkola gdje ćemo doznati sljedećeg protivnika.
Tko nije gledao utakmicu, golovi:
[youtube][/youtube]
...što je više lome to je volim jače...
U trećem pretkolu mogući protivnici su nam: Litex, Genk, Slovan Bratislava, Plzen, Maribor, Helsinki, Ekranas, Zestafoni, Malmo i Shamrock. Naravno ukoliko prođu jer jedino Genk ne igra 2. pretkolo, ali mislim da će svi proći.
Realno jači smo od svih, ali volio bi izbjeći Plzen i Genk.
Realno jači smo od svih, ali volio bi izbjeći Plzen i Genk.
...što je više lome to je volim jače...
Ja prizeljkujem Slovence
Protiv njih nikad nije bilo tesko

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.