Šerif je truba ekipa a samo se dižu u nebo da bi se imao dobar alibi u slučaju poraza ili nedaj bože katastrofe a ako se kojim slučajem prođe "NAPRAVILI SMO VELIKI PODVIG I ISTORIJSKI REZULTAT IZBACIVŠI VELIKOG ŠERIFA"TM87visnjik je napisao/la:Sampion Moldavije Dacia gubi 3-0 ..40 minut..kakav je onda vicesampion
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Halo sta je snama koji nemozemo na tekmu.Koji smo 2000 kilometara od Zelje a navijamo isto ko da smo dole.Ima na satelitu Moldavskih kanala na 16 stepeni pa ako sta nadjem javicu.
-
- Kontakt:
Mozda ce biti neki stream , i ja sutra idem u jablanicu cijeli dan sam nervozan naci cu ga pa makar preko satelitaMuhamedTM je napisao/la:Dresovi solidni ,e sad za prenos pa to je stvarno sramota.
Nataknem ih na mohunu ima ljdi sto nisu u BiH a vole Zelju ko svoju porodicu.Znaci ostali sto ne mogu doci na stadion ko ih ebe ha.

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
moze li mi iko poslat link za utakmicU pls posto nisam u SA

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
Dresovi goreee. Konačno nesto normala bez nekakvih gluposti i djijda po dresu sto jednostavnije to bolje, vazan je ugovor ...trening oprema GORI takodje. Karta kupljena 

Kupi cu ti jednupadobranac1978 je napisao/la:ove majice su extra i mozda je bolje da u njima igrate...

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
vazda su klocevi bili u željinoj upravi ... jbt extra mi nesto utakmica , taman sam se stimo da je gledam , a ono glupani nema prijenosa ... pa tu se ne radi o ponudi , tu se radi o velikom broju navijaca kod nas i u inostranstvu koji ne mogu doci na utakmicu,a voljeli bi je pogledati ... kolko znam klubovi bi trebali biti dužni da domace evropske utakmice direktno puste u prijenos

Jel neko zna koliko kosta majica i kada ce se moci kupiti ???
Biće prenos ovdje
http ://fk z el j o.com/
sastavi link
http ://fk z el j o.com/
sastavi link
Kupio majice, kartu i stickere
Ja mislim da je za jug pravo malo ostalo, rece mi covjek do sad' ukupno prodato 6-7 hiljada
Istok se vec uveliko prodaje.

Ja mislim da je za jug pravo malo ostalo, rece mi covjek do sad' ukupno prodato 6-7 hiljada

Istok se vec uveliko prodaje.

FKŽ !
spielführer_21 je napisao/la:ako je tačno da BHT može zaraditi oko 100 hiljada, onda nema logike da ne ponude klubu čaki i tih 30 000 koliko navodno tražimo.. samo je problem što smo "ciganski"(nije korektna riječ, ali pomaže pri opisu) narod pa svako gleda da uzme što je više moguće.. to se davno trebalo riješiti, a ne ovako zadnji dan kao što je bio slučaj i sa makabi-borac danas.
Jarane, 100.000 oni ne mogu zaraditi ni na finalu lige prvaka a ne na Želji. Da je sreće pa da mogu, ali sumnjam da mogu namiriti i 5.000. Na gostujućoj bi možda i mogli uzeti jedno 10.000 (al ni to nije čistog cash-a, već dođem ti).
Mislim da se naš klub po ovom pitanju treba dobro uozbiljiti. Znam da ovdje većina posmatra stvari navijački (što je i ok jer je takav forum), pa se vjerovatno većini neće svidjeti ono što ću napisati.
Možemo mrziti ili nevoliti koga hoćemo, ali klub ne smije posmatrati kao svoje tržište samo one koji će otići na utakmicu u bilo kakvim uslovima. To jesu najvjerniji navijači, kojima bi se trebalo zahvaliti i dati povoljnije uslove, ali ne raditi da se svima drugima zatvore prilazi našim utakmicama. Šta želim reći? Ne možemo reći zaboli nas za sve osim onih najvjernijih 5.000 ljudi.
Prva stvar što mi smeta je termin utakmice. Pitari igraju u 7 i završavaju oko 8:45. Zašto mi ne igramo u 9? Kad pogledam kad igraju njemački klubovi evropa ligu ili bilo koje takmičenje gdje oni mogu odrediti termine odigravanja - termini se naštimaju tako da se niko ni sa kim ne poklapa i prenosi idu jedan za drugim. Imam ja par ljudi koji bi voljeli pogledati Želju (iako su pitari), ali neće isključivo zbog termina. To je računato u kartama (samo ove koje ja znam) 30-40 km manje u našoj kasi, ili mnogo više koliko vrijede gledaoci pred TVom. I njemci imaju rivalitet, ali se zna da su gledaoci na prvom mjestu i šta je preče. Ako se mi ne potrudimo da olakšamo ljudima pristup Želji (na bilo koji način - putem interneta, tv-a, uživo), narod se sigurno neće potruditi da se zainteresuje za Želju. Ima sada toliko sadržaja koji se nude i koji su jeftiniji. Možemo to i praktično vidjeti po opštem padu posjete na stadionu. Da se razumijemo, ja sam danas kupio kartu i jedva čekam utakmicu, ali želim i da klub bude još puno bolji i da nam Koševo bude malo.
Na kraju krajeva, što bi neko navijao za Želju ako ga može gledati na TVu samo par puta godišnje, a recimo Barcelonu može bar 20 puta? Barcelonu možeš gledati džabe, a za Želju trebaš platiti? Moramo se mi smjestiti tamo gdje nam je mjesto. Ima puno djece širom BiH koje treba da nam bude drago da nas gledaju, jer će to ubuduće biti navijači i fudbaleri i bolje je da nas zavole preko TVa.
Možda 5.000 jeste malo, ali mislim da u medijskom smislu i ne vrijedimo puno više. Nemamo izgrađenu publiku. Da vrijedimo, mislite da nijedna privatna TV kuća ne bi ovo iskoristila i uzela lovu? Imao sam priliku da vidim ratinge (gledanost) koju imaju naši klubovi na TV-u i mogu vam reći da nije baš nešto s čim bi se mogli pohvaliti.
Kad se sjetim ranijih godina, na evropskim utakmicama je bilo najmanje po 20.000 gledalaca, a sad nam je super ako bude 12 hiljada. Još je sada super, mislim da će kako vrijeme prolazi biti sve manje gledalaca. Ako pogledate strukturu na tribini, većinom su raja od 30tak godina. Nema više masovnog dolaska djece iz škola, koji će poslije postati najvrijedniji kupci kluba, tako da će za 5-6 godina biti super ako na evropskoj imamo 8 hiljada.
Na kraju, najvažnije, klub treba posebno da brine o simpatizerima i navijačima koji nisu iz Sarajeva. Uvijek nas je krasilo to što ljudi iz različitih gradova, različitih nacija navijaju za Želju. Sada naš klub zaboli neka stvar za te ljude, ali kako vrijeme prolazi, vidimo i da te ljude zaboli za Želju. Ako Željo bude imo publiku koju će činiti par mahala po Sarajevu, onda ćemo imati i rezultate koji će zadovoljavati tih par mahala.
Znaci nek BHTV ili neko peti deseti klepa lovu preko nasih ledza???? Svaka cast upravi nedaj Zelju za sicu!!!bumerang5 je napisao/la:vazda su klocevi bili u željinoj upravi ... jbt extra mi nesto utakmica , taman sam se stimo da je gledam , a ono glupani nema prijenosa ... pa tu se ne radi o ponudi , tu se radi o velikom broju navijaca kod nas i u inostranstvu koji ne mogu doci na utakmicu,a voljeli bi je pogledati ... kolko znam klubovi bi trebali biti dužni da domace evropske utakmice direktno puste u prijenos![]()
![]()
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ako u nastavku Maccabi dobro ne napuni Borca,ode u vodu ona prica o tome kako je poraz od Hapoela 5:0 rezultat boljeg fudbala koji se igra u Izraelu,Osime opravdaj se
Salim se,Hapoel je jaci od Maccabia,ali ipak..

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Evo za sve koje zanima oko prenosa koliko bi BHT zaradio. Pa racunajte 

Posto naglasavaju da Liga prvaka samim tim i Kup Uefa imaju posebne cjenovnike koji su vjerovatno jos skuplji ja sam se odlucio da koristim ovu tarifu Sport 1.
Evo redom, Blok pred, 1sec kosta 100KM, zamislite sad cetiri reklame ( a ima i vise 100%) od nekih 7 secundi. To je 7*4 = 28 * 100 KM = 2 800 KM
Poluvrijeme, ajmo reci 5 reklama po 7 sec (a ima i vise rekala a i duze traju), to je 5*7=35 * 100 =3 500 KM
Insertacija, bude sigurno za vrijeme svake tekme bar jedno 3 (bude i vise opet) to je znaci 3*600 = 1 800 KM
Reminderi, ovo nekad zna svako malo iskakati neka reklama, neki tekstovi, ali ajmo reci da tih remindera bude 5 po tekmi, to je 5 * 400 = 2 000 KM
I imamo jos ovaj pred pocetak tekme, to je 15 sec max. znaci 15 * 200 = 3 000 KM
Sve skupa to izadje nekih 13 100 KM, znaci po ovoj racunici koja je sigurno ono minimalna.
Znaci BHT moze komotno ponuditi 10 000 KM za utakmicu u evropi, i da pokrije sve troskove i da bude opet u plusu nekoliko hiljada + sto ce im skociti gledanost, a i na osnovu toga se dobijaju neki novci.
Sutra svi na Hadison i do zadnjeg daha bodriti plavo-bijelu masinu

Posto naglasavaju da Liga prvaka samim tim i Kup Uefa imaju posebne cjenovnike koji su vjerovatno jos skuplji ja sam se odlucio da koristim ovu tarifu Sport 1.
Evo redom, Blok pred, 1sec kosta 100KM, zamislite sad cetiri reklame ( a ima i vise 100%) od nekih 7 secundi. To je 7*4 = 28 * 100 KM = 2 800 KM
Poluvrijeme, ajmo reci 5 reklama po 7 sec (a ima i vise rekala a i duze traju), to je 5*7=35 * 100 =3 500 KM
Insertacija, bude sigurno za vrijeme svake tekme bar jedno 3 (bude i vise opet) to je znaci 3*600 = 1 800 KM
Reminderi, ovo nekad zna svako malo iskakati neka reklama, neki tekstovi, ali ajmo reci da tih remindera bude 5 po tekmi, to je 5 * 400 = 2 000 KM
I imamo jos ovaj pred pocetak tekme, to je 15 sec max. znaci 15 * 200 = 3 000 KM
Sve skupa to izadje nekih 13 100 KM, znaci po ovoj racunici koja je sigurno ono minimalna.
Znaci BHT moze komotno ponuditi 10 000 KM za utakmicu u evropi, i da pokrije sve troskove i da bude opet u plusu nekoliko hiljada + sto ce im skociti gledanost, a i na osnovu toga se dobijaju neki novci.

Mes Que Un Club
:mrgreen:u 2 min 2 gola,ustvari u 3 3 golaDylan Dog je napisao/la:Ako u nastavku Maccabi dobro ne napuni Borca,ode u vodu ona prica o tome kako je poraz od Hapoela 5:0 rezultat boljeg fudbala koji se igra u Izraelu,Osime opravdaj se![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Mislim da bi ovo trebao obrisati.Dylan Dog je napisao/la:Ako u nastavku Maccabi dobro ne napuni Borca,ode u vodu ona prica o tome kako je poraz od Hapoela 5:0 rezultat boljeg fudbala koji se igra u Izraelu,Osime opravdaj se![]()

VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Napisao sam ako 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
-
- Kontakt:
znaci po tebi dođe ovako:TV treba platiti klubu tih nekih 10 000,sebi ostaviti tih par milja da pokriju troskove i na kraju sta su radili,nista...izmisljali toplu vodu...nema logike drugamertiger je napisao/la:Evo za sve koje zanima oko prenosa koliko bi BHT zaradio. Pa racunajte

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Sutra da pokazemo kako se igra u Bosni !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- invincible
- Kontakt:
majica vise nema jer je sve "puklo" za 20 minuta...nista nije ostalo....
Tako da znate da sutra nece biti majica;)
Jos samo,malo....
Tako da znate da sutra nece biti majica;)
Jos samo,malo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.