Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 jul 2009, 17:43

Nikad bogalj nece biti ispred Hasagica..
Nije iskusan, i bolji od njega su i Nemanja i Nurkovic, a Hasagic da ne pricam..
To su provjereni golmani, i svako kockanje sa drugim nas moze skupo kostati..
To sto je potpisao za Portsmouth ne znaci nista..
Slazem se da ga treba dovesti i provjeriti, ali Boze moj nece nam faliti jer i bez njega smo najjaci..
:twisted: :twisted:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 13 jul 2009, 17:49

S ovom pričom kako ga pritiskamo da igra za nas i da je to "big deal" za nas je položio što se mene tiče. Eh da sam ovo negdje čitao ne bi vjerovao ali pošto sam čuo, sad mi je jasno koliko se ljudska vrsta može spustiti nisko. Dvolični licemjer!

Uživaj ti u svojoj Kanadi i daleko ti bila naša lijepa Bosna i Hercegovina!

Rocco_10
Kontakt:

Post Postao/la Rocco_10 » 13 jul 2009, 18:01

edo07 je napisao/la:Ovaj intervju nista ne znaci...cak se ne zna ni kad ga je dao... Momak ce braniti za nasu reprezentaciju...zar mislite da je jedna radio stanica toliko pouzdana...Nista vidjet cemo na sljedecoj tekmi nase repke dal ce biti pozvan... I koja ce budala igrati za Kanadu???
lutkoo moja poslusaj malo bolje interviju i sve ce ti se samo kazat.... u vezi asmira ne bih vise trosio rijeci jos jedan anonimus nam je opalio samar i jos jednom nam pokazao koliko smo nevazni i mali.
Jos bih zelio da se ime ovog momka ne spominje i ne dovodi vise u vezu sa svetim dresom reprezentacije Bosne i Hercegovine jer on svojim ponasanjem zasluzuje apsolutni prezir i ignorisanje i ja mu ovo nikad oprostiti necu!! :evil: pa makar i zaigrao za nasu repku sto uopste nije nemoguce poznavajuci moral naseg drustva i rukovodioca N/FSBIH

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 13 jul 2009, 18:03

napokon dobra vijest, ne kontam vas nikako, ko je begovic, gdje brani, koliko ima nastupa za portsmouth, u cemu je frka, sve i jedan nas folman je bolji od njega ili je barstandardan, sto je jako vazno za golmane, neka se izbori prvo za mjesto medju stativama mornara pa nek onda kenja, pljuc begovicu

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 13 jul 2009, 18:09

a sta mislite , on sve ove komentare cita, pa ne bi onda namjerno zaigrao za nas

treba sportsport.ba da razgovara sa njim

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 13 jul 2009, 18:15

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:a sta mislite , on sve ove komentare cita, pa ne bi onda namjerno zaigrao za nas

ma on ''slabo zna bosanski'' pa svejedno šta mi pisali ovdje :mrgreen: Ako definitivno odabere Kanadu otvoricemo njemu u čast knjigu psovki da ga počastimo. Nek to bude naš skromni doprinos :D

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 13 jul 2009, 18:19

mone je napisao/la:
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:a sta mislite , on sve ove komentare cita, pa ne bi onda namjerno zaigrao za nas

ma on ''slabo zna bosanski'' pa svejedno šta mi pisali ovdje :mrgreen: Ako definitivno odabere Kanadu otvoricemo njemu u čast knjigu psovki da ga počastimo. Nek to bude naš skromni doprinos :D
a bgt. sto samo njemu ima ih jos kao on, treba ce onda velika enciklopedija

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 13 jul 2009, 18:21

Da mu nije uske trazio pare da igra? :mrgreen: :mrgreen:

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 13 jul 2009, 18:22

hvala Bogu, jezik nam je bogat i sočnih psovki neće nedostajat za odbjegle sinove Bosne :D

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 13 jul 2009, 18:34

noah je napisao/la:Da mu nije uske trazio pare da igra? :mrgreen: :mrgreen:
ma uske ne zna ni ko je on, zaboli njega znas sta za begovica

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jul 2009, 18:36

Alucard je napisao/la:S ovom pričom kako ga pritiskamo da igra za nas i da je to "big deal" za nas je položio što se mene tiče. Eh da sam ovo negdje čitao ne bi vjerovao ali pošto sam čuo, sad mi je jasno koliko se ljudska vrsta može spustiti nisko. Dvolični licemjer!

Uživaj ti u svojoj Kanadi i daleko ti bila naša lijepa Bosna i Hercegovina!
Haha, da, cuj za nas big deal, pa mi smoz a Kanadu Brazil. Rec cu vam ko sad brani za njih, golman kojio grije klupu Ramovicu u Tromsu i drugi koji grije klupu u Rumuniji (sad preso u Cottbus da tamo malo grije klupe). A kako ga nije stid, cuj toliko lose prica bosanski da nije u stanju rec hoce li da igra za Kanadu ili za BiH, pa ja bi na kineskom to uspio objasnit. Djubre dvolicno nije zasluzio da nosi nas sveti dres. Neka igra tamo u Kanadi gdje ih boli qurac za nogometom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 jul 2009, 18:39

100 puta bi bolje bilo da igra za BIH nego za Kanadu ali ko mu je kriv ako on nije dovoljno pametan da to svati. :roll:

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 13 jul 2009, 18:46

Pa dobro ljudi, bar se strpite jos mjesec dana u pm..

A neznam sto ste svrnuli na momka.. sta je to bih fudbal ulozijo u njega da on nama nesto odjednom duguje? Ako odluci za Kanadu, hebi ga, sretno mu i gotovo. Imamo mi Hasagica, Nurkovica, Supica, i boga pitaj koliko jos neotkrivenih potencijala.. samo lagano, hladne glave i eto nas u Juznoj Africi.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 jul 2009, 18:51

alen m je napisao/la:Pa dobro ljudi, bar se strpite jos mjesec dana u pm..

A neznam sto ste svrnuli na momka.. sta je to bih fudbal ulozijo u njega da on nama nesto odjednom duguje? Ako odluci za Kanadu, hebi ga, sretno mu i gotovo. Imamo mi Hasagica, Nurkovica, Supica, i boga pitaj koliko jos neotkrivenih potencijala.. samo lagano, hladne glave i eto nas u Juznoj Africi.
Cinjenica je to da ako on odluci da igra za Kanadu tamo ce 2000 ljudi biti sretni a u BIH ce 2 million ljudi biti tuzni. Ja zivim u Kanadi i ovdje fudbal nije ni priblizno dobar i popularan kao u Bosni i Hercegovini.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 jul 2009, 18:51

Nisam potentan da govorim o nečemu što, bar za sada, ne znam. No, moram istaknuti i jedno svoje mišljenje o ovom što nam je priredio Asmir Begović. Volio bih ga vidjeti u našem dresu, no kao što gore neko ranije napisao, imamo mi i svojih vrhunskih golmana, tako da...

Mislim da Begović hoće da brani za Kanadu jer tamo ima sigurno mjesto, dok bi u našoj selekciji (najvjerovatnije) bio zamjena Hasagiću, pa čak i možda Supiću/Nurkoviću, pak je on tek treći vratar Portsmoutha. Zašto Grafite hoće da igra za BiH? Zato što bi ovdje bio "Del Piero", a u Dunginom timu neće nikada ni zaigrati, logično. Znači, bitno je igraču da ima svoje mjesto u ekipi, dakle bitno mu je da igra...

Ma šta god bude Begovićev izbor, sretno mu bilo, samo nije fer to što klacka nas i Kanađane...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 13 jul 2009, 18:58

Tarik14 je napisao/la:
alen m je napisao/la:Pa dobro ljudi, bar se strpite jos mjesec dana u pm..

Cinjenica je to da ako on odluci da igra za Kanadu tamo ce 2000 ljudi biti sretni a u BIH ce 2 million ljudi biti tuzni. Ja zivim u Kanadi i ovdje fudbal nije ni priblizno dobar i popularan kao u Bosni i Hercegovini.
A znam, Kanadjani imaju vise navijaca BiH nego svoje domovine, sto se tice fudbala..

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 13 jul 2009, 19:04

DRES BIH(iako jos ne znamo koje marke :mrgreen: ) JE SVETINJA!!!!
ako se neko premislja i nema namjeru da igra cijelim srcem nek se goni u ................ako asmir nece srcem da igra za bosnu hoce NEMANJA i to je bosna ljudi moji

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 jul 2009, 19:35

deni_m1312 je napisao/la:DRES BIH(iako jos ne znamo koje marke :mrgreen: ) JE SVETINJA!!!!
ako se neko premislja i nema namjeru da igra cijelim srcem nek se goni u ................ako asmir nece srcem da igra za bosnu hoce NEMANJA i to je bosna ljudi moji
Tako je jarane. Ako on neće da igra za BiH i nemora, jer bi ionako bio zamjena Hasagiću, a čak možda i Supiću. Mi smo puni neotrikvenih golmanskih talenata. Pa sjetite se samo Belgije, gdje nam se povrijedi i drugi golman i Ćiro pozove neprovjerenog debitanta i lik se pokaže fantastično. Ako Begović neće šta nas briga, nek brani za Kanadu, barem će imati zagarantovano mjesto u sastavu, al će mu biti žao kad sljedeće godine u ova doba bude na TV- u gledao naše zmajeve u Južnoj Africi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jul 2009, 19:56

Dajte ba ljudi, ne optercujte se time previse, ma nije on nama ni potreban. Imamo mi talenata, zato nema razloga za nerviranjem....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 13 jul 2009, 19:58

Ma ko ga **** nebi ja nikog molio da igra za BiH. Nije vala neki ni golman bolji je Nemanja :mrgreen:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, jasmin10, kakarut, Normus90, riki46 i 44 gosta.