FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Svaka čast. Iz Tuzle sam, ali se radujem dobroj igri Borca. Nadam se da ćete izvući povoljan ishod u Izraelu. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Taktika Borca za pohvalu. Cim Izraelci napadaju, haman svi igraci se vracaju nazad. Zasad to izgleda pravo dobro 

jbte kad gledam borac kao da gledam neku italijansku ekipu .. koja igra u odbrani .. faaa kontra goo pa opet
svaka cast
svaka cast

mi navijamo sad za vas
bilo bi fino da i vi sutra navijate za nas aBd
da prođemo i mi moldavce
treba gradit ugled bh fudbala u evropi

Ekstra, bravo Banjalucani. Ja i nisam sumnjao u uspeh Borca... Sada samo pametno.
Odlično je ovo Amar Osim odradio za Borac godinu prije 
Zbog Želje je Borac podcijenje i to im se obilo o glavu. Čestitke Borcu na vodstvu i prezentiranje BH fudbala u pravo svjetlu...Ima još 60min vrlo vrlo teških koje treba izdržati...Disciplinovanom igrom i raspoloženim golmanom Borcu se smiješi dobar rezultat...ako prime do kraja poluvremena gol, nadrljali su...sve što vrijeme bude više odmicalo otvaraće se prilika za polukontre-kontre!

Zbog Želje je Borac podcijenje i to im se obilo o glavu. Čestitke Borcu na vodstvu i prezentiranje BH fudbala u pravo svjetlu...Ima još 60min vrlo vrlo teških koje treba izdržati...Disciplinovanom igrom i raspoloženim golmanom Borcu se smiješi dobar rezultat...ako prime do kraja poluvremena gol, nadrljali su...sve što vrijeme bude više odmicalo otvaraće se prilika za polukontre-kontre!
- Goalgetter
- Kontakt:
Cattenaggio Borca ! 

- Barney Stinson
- Kontakt:
Jbte zaboravio da igraju u 19h, udjem i vidim da Borac vodi.. Bravo, bravo.. Sad samo pametno..
Aj Borac..
Aj Borac..

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Sjajna taktika !!!
Idemo do kraja prvog ovako
samo da i amar sutra ovako postavi
Idemo do kraja prvog ovako
samo da i amar sutra ovako postavi
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Bojane uvijek ce biti "papaka" ali ovo je uspijeh svih nas ovaj gol mnogo znaci , pa u Banja Luci da se zavrsava sada do poluvremena da ostane ovako . Avduka se naljutio , kakav Davidovic Avduka "Hobotnica" . 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Svi smo mi normalni samo nas je ovo vrijeme ujebalo druze . Kad se moglo prije moze i sad vecinom su krivi ovi stari koji napucavaju nas djecu i odrasle da se mrzimo izmedzu sebe ali dok mi malo ne promislimo svojim mozgom .bojan-vultures je napisao/la:Momci, svima vam hvala za iskrene čestitike, lijepo je vidjeti da i na ovim prostorima još ima normalnih ljudi!
AJ BORAC!
Možemo mi kad hocemo skupa ubit onu 3 Uhljepa i onda praviti svoju , našu BOLJU JEDNU NAM DRŽAVU .
Gdje cemo slaviti uspjehe : Borca , Sarajeva , Zelje , Veleza , i ostalih klubova i konacno uspjehe BiH !
Odo sad gledati na BHT !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
BRAVO BORAC, POZDRAV OD MANIJAKA ! ZAboli mene jeste vi iz republike srpske ili pravoslavci katolici vazno je da smo mi svi BOSANCI ! NAPRIJED BORAC DO POBIJEDE ! **** IZRAELCE !
- Giallorossi
- Kontakt:
Samo izdrzati do kraja 1.poluvremena 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Principatus
- Kontakt:
Skoro citava ekipa Izraelaca je u Borcevoj polovini. Tu jedna jaca kontra i zavrsiti utakmicu.
Izmjena u 35 minuti.
Izmjena u 35 minuti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma ove **** treba rasuti.Sto radi Asmira i prcenja na aerodromu,sto radi kluba sto predstavlja BIH,sto onako same od sebe.
P.S Yebo tim gdje im Buljat glavni u defanzivi.
P.S Yebo tim gdje im Buljat glavni u defanzivi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bravo za Borac. Čestitam.
Sad parkirati bus pred golom.
Sad parkirati bus pred golom.
Popravite malo naš negativan skor protiv Izraelaca (porazi Zrinjskog, Širokog i Želje)
- neutralan__
- Kontakt:
Na poluvrijeme otići sa ovim rezultatom bilo bi odlično.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ja sam davao malo sansi , ne bas samo 1 % ali ne puno vise . Svaka cast na igri do sada , ovo je perfektnodrinin vuk je napisao/la:& &.& ¥,$ ? су $ " % $ 1% . У ' вјероватно.
& ¥ " $ & " & ? &,$ се ' $ - - у " &,то - " "." се $ $ - " са " "," ?,' & ? &.Јер то је " пораз.$ &

Zadnja izmjena: rusina_jr, dana/u 13 jul 2011, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
- Жика Павловић
- Kontakt:
& је, / "! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.