Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 13 jul 2011, 16:42

adnan24 je napisao/la:
Bosco je napisao/la:To Rosa :D Baš mi je drago zbog njega. 4:0

Kakav je gol ?...Vratice se on jaci nego prije :D
Glavom :D

Danas je bio fantastičan, kakvo dodavanje i pas taj čovjek ima te pregled igre. Uh podsjetio me na one dane kad je tek došao u Arsenal.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 jul 2011, 16:42

Glavom, na asistenciju Arshavina, sa lijeve strane. :D

Vela treba više da šuta...malo prije je mog'o šutat u "TItijevom stilu", samo ljevicom sa desne strane...vjerujem da bi pogodio...a on neće da ispa'ne sebičnjak, dodaje. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 13 jul 2011, 16:43

nisam gledao kako je gibbs igrao..al ovaj traore me odusevio...momak jako dobar u ofanzivi 1 vs 1..za razliku od clichya koji je bio prosjecan u tim situacijama !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 jul 2011, 16:45

Vise bi volio da je nogom ali eto :lol: Nikako da on vrati onaj svoj sut kojim je postizao golove i sa 25-30 metara...

Ako bude neki video gola postavite...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 jul 2011, 16:46

adnan24 je napisao/la:Vise bi volio da je nogom ali eto :lol: Nikako da on vrati onaj svoj sut kojim je postizao golove i sa 25-30 metara...

http://player.arsenal.com/?quality=med" onclick="window.open(this.href);return false;

Požuri.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 jul 2011, 16:49

Bosco je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Vise bi volio da je nogom ali eto :lol: Nikako da on vrati onaj svoj sut kojim je postizao golove i sa 25-30 metara...

http://player.arsenal.com/?quality=med" onclick="window.open(this.href);return false;

Požuri.

E hvala...stigao sam bas na njegov gol :D

U pravo vrijeme na pravom mjestu :D ...samo neka dize samopouzdanje,pa makar i u ovakvim utakmicama

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 13 jul 2011, 16:51

koje ovacije za Nasrija :D
Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 jul 2011, 17:02

Dobra utakmica, ali ljudi iduće sezone smo donji po lijevoj strani ako beka bude igrao ili Gibbs ili Traore, nisu me oduševili danas nimalo. Potreban nam je dobar lijevi bek ako želimo trofeje, ako ne želim o mogu i ovaa dvojica. Squillaci je moron i treba ga prodat ili otpustit, jako loše reaguje, danas smo u 3 navrata mogli primiti gol zbog njegove greške, ali sreća pa ovi nisu to znali iskoristit. Rosicky me oduševio, nadam se da je ovo njegov povratak. Ramsey je odigrao odlično, Japanac se dosta trudio , Jenkinson nije bio loš. Igrali smo sa 50% snage i utrpali 4 komada. Denilson je dokazao da je debil i to je to. :D

I onaj Vela je jako nonšalantan i nervira me, danas je mogao dat 5 golova da se nije zayebavo.

P:S. Chamakh je prosječan, meni je lično bolji Bendy i bit će prava šteta ako Bendy ode, a Chamakh ostane.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 13 jul 2011, 17:38

Bosco je napisao/la:Dobra utakmica, ali ljudi iduće sezone smo donji po lijevoj strani ako beka bude igrao ili Gibbs ili Traore, nisu me oduševili danas nimalo. Potreban nam je dobar lijevi bek ako želimo trofeje, ako ne želim o mogu i ovaa dvojica. Squillaci je moron i treba ga prodat ili otpustit, jako loše reaguje, danas smo u 3 navrata mogli primiti gol zbog njegove greške, ali sreća pa ovi nisu to znali iskoristit. Rosicky me oduševio, nadam se da je ovo njegov povratak. Ramsey je odigrao odlično, Japanac se dosta trudio , Jenkinson nije bio loš. Igrali smo sa 50% snage i utrpali 4 komada. Denilson je dokazao da je debil i to je to. :D

I onaj Vela je jako nonšalantan i nervira me, danas je mogao dat 5 golova da se nije zayebavo.

P:S. Chamakh je prosječan, meni je lično bolji Bendy i bit će prava šteta ako Bendy ode, a Chamakh ostane.
ja sam gledao dok je traore igrao i u ofanzivi je bio dosta dobar..a za def..nije bilo ni potrebe !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 jul 2011, 18:11

...Momci su dobro odigrali, ne treba ovu utakmicu shvatiti ozbiljno jer vidjeli ste da se zahebavaju sa njima. Bitno je da je dobra atmosfera da tim vraća kondiciju i da imaju želju za pobjedama...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 jul 2011, 18:34

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 13 jul 2011, 18:40

a sve ga nece,a placu za njim,a on ih ne sljivi :lol:
Rođen s tobom da budem

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 jul 2011, 19:13

Ako koga mogu pohvalit nakon današnjeg meča onda je to Rosicky. Imao je jednu malo veću pogrešku u dodavanju, onoj situaciji,kad mu je pas presjek'o protivnik na desnoj polovici terena, tačno na centru,al' na sreću odbrana je uspjela intervenirat-ostatak tekme-na finom levelu. :D

Drugi igrač sa kim sam ,naročito, zadovoljan je Miyaichi. Momak dosta, al' stvarno dosta bolje koristi svoju brzinu naspram Walcotta.Ovo ne govorim iz samo ove tekme.Još dok on malo sazrije, ohrabri se, dobije drskost-koja je ,inače, za Japance nekarakteristična, al' nadam se ,da je ima, biće on veliko pojačanje za krilne pozicije.

Jenkinson mi je malo podbacio. Ipak, nakon ulaska Sagne, vidjelo se očit jaz izmedju kvaliteta prvotimca i back upa (pretpostavljam da će Eboue sl. sezone dobivat priliku u veznoj liniji).

Traoreom sam isti jako zadovoljan. Jako brz i tehnički potkovan. Defanziva mu je očito slabija strana ,al' vidjećemo koliko će mu biti i potrebna sl. sezone. :P Nadam se ne puno.

Ostali tim je ok odigr'o, kako neko reče, sa pola snage, al' su dominirali sredinom-što ,vjerovatno,može biti zavaravajuće.

Puno je igrača igralo,pa tek da spomenem da mi je nekako uočljiv Songov viši level. Mislim ,da će biti bolji nego prethodne dvije sezone-u kojima je bio izvrstan, možda i nosioc igre Arsenala.

Vela ima potencijal. U strašnog igrača se može razvit, al' dosta je mlak. Teško da će kad postati klasični špic igrač-jednostavno nema drskosti šutirati i po dvadeseti put, pa makar i dvadeseti put oful'o.
Bojim se da će njega upravo ta mlakoća uništiti kao potencijala. Hitno mu Wenger mora reći da šutira više i odmah nakon prvog osjećaja,koji se pojavi u njem "da je prilika za šut".
Dvije prilike je upropastio-što driblanjem i htjenjem nečeg većeg, što svojom nesebičnošću ,kad je dod'o ( sad se baš i ne mogu sjetiti koliko uspješno)namjesto da je iz izgledne pozicije šut'o u daljni golmanov ugao. Ionako je ljevak, sa desne strane bi imao velike šanse da pogodi (plasirani šut u drugi ugao).

Squillaci definitivno ne zaslužuje igrati u iole većem klubu. Pa i protiv anonimusa je im'o par grešaka ,koje su nas, da su znali, sigurno mogle koštat gola.

Eto, toliko o igračima. Bitno je da se polako uvode u igru i mišljenja sam da već sad imamo popunjen roster za sl. sezonu, al' ne bih im'o ništa protiv 1 ili 2 pojačanja.

btw. Inače, koliko god je Xavi velik nogometaš, još je veći jad od čovjeka. Bruka i sramota-moralno dno. :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 13 jul 2011, 21:09

Ma vidjeli papci da uprava ne radi svoj posao,tj.ne obezbjedjuje novce koje Arsenal trazi(mada mislim da ga Arsenal nece prodat ni za kakve pare jos 2-3 sezone)pa moraju oni vrsit neki medijski pritisak na Arsenal a i na samog Cesca ...A vjerovatno njima ne ispada toliko tragi-komican kao ostalom civilizovanom svijetu... ;)
+ ako daju ovo sto se pise za Sancheza,50 miliona,onda da sam Wenger ja bi postavio cijenu od 80 miliona(jer realno za toliko je Cesc bolji igrac)i nek se puse... :)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 13 jul 2011, 22:09

TRAORRE vise nego GIIBBS :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jul 2011, 22:11

Kakvih 50 mil za Sancheza :lol: , ukoliko dođe do transfera Cesca Arsenal će dobiti koliko je i tražio 35 mil £.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 jul 2011, 22:18

armin arsenalovac je napisao/la:TRAORRE vise nego GIIBBS :)
:mrgreen: Daleko ćemo dogurat s obojicom, pogotovo sa Traoreom. :lol:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 13 jul 2011, 22:24

Saurman je napisao/la:Kakvih 50 mil za Sancheza :lol: , ukoliko dođe do transfera Cesca Arsenal će dobiti koliko je i tražio 35 mil £.
evo ti haveru...http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_spa_news" onclick="window.open(this.href);return false;

bold2....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops: pa koliko znam oni su vec nudli 32-3 miliona i celnici kluba su rekli da je smijesna...!?

Neko da li su smijesni Bavarci pronasli igrace koji bi se mogli ravopravno utrkivat' sa svjetskim silama tipa Hannovera,Wolfsburga,Kolna itd..?

A sto se tice lijevog beka...Znaci ako hocemo makar nesto da uradimo,tj da probamo krenut' u utrku sa ostalim za titulu moramo potpisat' iskusnog lijevog beka jer ni Gibbs,a Traore pogotovo nisu pravi bekovi vec vise lijeva krila... :x
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jul 2011, 22:38

Arsenalisation je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kakvih 50 mil za Sancheza :lol: , ukoliko dođe do transfera Cesca Arsenal će dobiti koliko je i tražio 35 mil £.
evo ti haveru...http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_spa_news" onclick="window.open(this.href);return false;

bold2....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops: pa koliko znam oni su vec nudli 32-3 miliona i celnici kluba su rekli da je smijesna...!?

Neko da li su smijesni Bavarci pronasli igrace koji bi se mogli ravopravno utrkivat' sa svjetskim silama tipa Hannovera,Wolfsburga,Kolna itd..?

A sto se tice lijevog beka...Znaci ako hocemo makar nesto da uradimo,tj da probamo krenut' u utrku sa ostalim za titulu moramo potpisat' iskusnog lijevog beka jer ni Gibbs,a Traore pogotovo nisu pravi bekovi vec vise lijeva krila... :x
Izvor ti je u rangu Expresa :lol: ....a inače Arsenal je odmah uz bok Bayernu sa mnoštvom europskih trofeja : KPK i Kup Uefa :lol: ....biće zanimljiva borba za to 4 mjesto CL u novoj sezoni Premiershipa mislim da Arsenal nebi trebao imati problema.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 13 jul 2011, 22:48

Saurman je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:

Izvor ti je u rangu Expresa :lol: ....a inače Arsenal je odmah uz bok Bayernu sa mnoštvom europskih trofeja : KPK i Kup Uefa :lol: ....biće zanimljiva borba za to 4 mjesto CL u novoj sezoni Premiershipa mislim da Arsenal nebi trebao imati problema.
Odma ti tu suplju... Pusti se bolan historije i "cimni"se u realnost,i raduj se Bayern izgleda ove godine moze pobijediti makar jednu od vodecih ekipa...Dortmund,Bayer,Hannover... :mrgreen:

Bolje bilo kakav izvor nego lupat gluposti,kao npr.da je Arsenal stavio 35 miliona funti,a Barci odbijen skoro identican novac...TRAGIKOMICNO zar ne? :cry: :lol:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.