FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ove majice su extra i mozda je bolje da u njima igrate... 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
ja imam 2 mišljenja o ovom prenosu, jedan je loš sto nasi navijaci sirom BOSNE ne mogu da gledaju i Horde i Lešinari da uče kao sto bi i klub zaradio, a dobro sto ce sigurno doci vise raje !
-
- Kontakt:
Meni je svaki Zeljin dres drag i kraj price 

"SVIM NAVIJACIMA ZELJE, SVIM MANIJACIMA JEDAN POZIV:
Mars nemira od Doline do Hadisona, cetvrtak 18:00, i salovima, glasom, rukama dati podrsku. Idemo napuniti JUG, idemo napuniti istok, idemo navijati svih 90min. IDEMO BEZ BAKLJI, PETARDI I OSTALIH PIROTEHNIKA, ali zato srcem do pobjede."
Themaniacs.org
Mars nemira od Doline do Hadisona, cetvrtak 18:00, i salovima, glasom, rukama dati podrsku. Idemo napuniti JUG, idemo napuniti istok, idemo navijati svih 90min. IDEMO BEZ BAKLJI, PETARDI I OSTALIH PIROTEHNIKA, ali zato srcem do pobjede."
Themaniacs.org
Gledajte Feshn Geru-a ove sedmice i ispratite taj dio emisije jer ce se tu sigurno naci nasi dresovi
.

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
hahaha 1000 ljudi manje po 5 km je 5 000......a toliko si dobio za prenos znaci na istom si...ko voli zelju doce da ga gleda bilo prenosa ili ne a ko nece da ga gleda on nece ni TV kuci upalit tako samo da taj muharemovic prica uprazno misli da je nesto a ispane ono doleFIFA/UEFA je napisao/la:recimo da samo 1.000 ljudi dodje manje na utakmicu zbog tv prijenosa, ti si na cistoj nuli sto se para tice (pod uslovom da su svi platili tribinu kojoj je cijena 5KM)space je napisao/la: ovo je stvarno sramota,pa jbt koliko para ce dobit od sponzora sto ce bit utakmica na TV i sve i on nesto sere pa nije zeljo real pa da dobije 100 000
niti si zaradio, a popusio 1.000 ljudi manje na tribinama tako da se definitivno ne isplati
tako razmisljaju samo fudbalski slijepci a ima ih dosta jos osim tebeZELJO MOJA je napisao/la:nemaju veze moldavci sa prenosom nego su ovi htjeli da i njima talnu prenos ,sto se mene tice i bolje sto nema prenosa bice punije kosevo i odma ce biti sto posto bolja tekma
ja imam 2 mišljenja o ovom prenosu, jedan je loš sto nasi navijaci sirom BOSNE ne mogu da gledaju i Horde i Lešinari da uče kao sto bi i klub zaradio, a dobro sto ce sigurno doci vise raje !space je napisao/la:hahaha 1000 ljudi manje po 5 km je 5 000......a toliko si dobio za prenos znaci na istom si...ko voli zelju doce da ga gleda bilo prenosa ili ne a ko nece da ga gleda on nece ni TV kuci upalit tako samo da taj muharemovic prica uprazno misli da je nesto a ispane ono doleFIFA/UEFA je napisao/la:recimo da samo 1.000 ljudi dodje manje na utakmicu zbog tv prijenosa, ti si na cistoj nuli sto se para tice (pod uslovom da su svi platili tribinu kojoj je cijena 5KM)space je napisao/la: ovo je stvarno sramota,pa jbt koliko para ce dobit od sponzora sto ce bit utakmica na TV i sve i on nesto sere pa nije zeljo real pa da dobije 100 000
niti si zaradio, a popusio 1.000 ljudi manje na tribinama tako da se definitivno ne isplati
-
- Kontakt:
nemas pojma brate, ovo je kup UEFA nije neka ligaska utakmica. Reklame u tom periodu ce biti nenormalno skupe, i ovi ce zaraditi 15 puta vise nego sto plate prava za prenos. A ljudi iz Zelje znaju da mogu uzeti vise zato nece da se zadovolje sicom. Vjerovatno ce biti prenos, ali se nezna da li ce biti BHT1 ili neka druga TV kuca.space je napisao/la:tako razmisljaju samo fudbalski slijepci a ima ih dosta jos osim tebeZELJO MOJA je napisao/la:nemaju veze moldavci sa prenosom nego su ovi htjeli da i njima talnu prenos ,sto se mene tice i bolje sto nema prenosa bice punije kosevo i odma ce biti sto posto bolja tekma
ma brate nekim ljudima ne vrijedi objasnjavatSenad_tm87 je napisao/la:nemas pojma brate, ovo je kup UEFA nije neka ligaska utakmica. Reklame u tom periodu ce biti nenormalno skupe, i ovi ce zaraditi 15 puta vise nego sto plate prava za prenos. A ljudi iz Zelje znaju da mogu uzeti vise zato nece da se zadovolje sicom. Vjerovatno ce biti prenos, ali se nezna da li ce biti BHT1 ili neka druga TV kuca.space je napisao/la:tako razmisljaju samo fudbalski slijepci a ima ih dosta jos osim tebeZELJO MOJA je napisao/la:nemaju veze moldavci sa prenosom nego su ovi htjeli da i njima talnu prenos ,sto se mene tice i bolje sto nema prenosa bice punije kosevo i odma ce biti sto posto bolja tekma

dobije i klub sponzorske minute odredjeni dio
pa covece citas li ti na sta sam ja napisao ovaj komentar,kazem njemu na njegovo misljenje kao da ce doc vise raje jer je on ogranicen njemu je u glavi samo grad Sarajevo i on misli da zelju gledaju samo ljudi u Sarajevu zato mu kazem da je fudbalski slijepac a te cifre su smijesne i iskreno ja bi volio da daju 20 000 al nema se ne mogu ih nac na putuSenad_tm87 je napisao/la:nemas pojma brate, ovo je kup UEFA nije neka ligaska utakmica. Reklame u tom periodu ce biti nenormalno skupe, i ovi ce zaraditi 15 puta vise nego sto plate prava za prenos. A ljudi iz Zelje znaju da mogu uzeti vise zato nece da se zadovolje sicom. Vjerovatno ce biti prenos, ali se nezna da li ce biti BHT1 ili neka druga TV kuca.space je napisao/la:tako razmisljaju samo fudbalski slijepci a ima ih dosta jos osim tebeZELJO MOJA je napisao/la:nemaju veze moldavci sa prenosom nego su ovi htjeli da i njima talnu prenos ,sto se mene tice i bolje sto nema prenosa bice punije kosevo i odma ce biti sto posto bolja tekma
@space
pa ako se nema jbg onda nista od prijenosa...pa nije zeljo merhamet
pa ako se nema jbg onda nista od prijenosa...pa nije zeljo merhamet

- ZELJO MOJA
- Kontakt:
nemas pojma brate, ovo je kup UEFA nije neka ligaska utakmica. Reklame u tom periodu ce biti nenormalno skupe, i ovi ce zaraditi 15 puta vise nego sto plate prava za prenos. A ljudi iz Zelje znaju da mogu uzeti vise zato nece da se zadovolje sicom. Vjerovatno ce biti prenos, ali se nezna da li ce biti BHT1 ili neka druga TV kuca.[/quote]
pa covece citas li ti na sta sam ja napisao ovaj komentar,kazem njemu na njegovo misljenje kao da ce doc vise raje jer je on ogranicen njemu je u glavi samo grad Sarajevo i on misli da zelju gledaju samo ljudi u Sarajevu zato mu kazem da je fudbalski slijepac a te cifre su smijesne i iskreno ja bi volio da daju 20 000 al nema se ne mogu ih nac na putu[/quote]
prvo provjeris koliko ce bht zaraditi na racun ovog prenosa pa tek mlati gluposti nema se
pa covece citas li ti na sta sam ja napisao ovaj komentar,kazem njemu na njegovo misljenje kao da ce doc vise raje jer je on ogranicen njemu je u glavi samo grad Sarajevo i on misli da zelju gledaju samo ljudi u Sarajevu zato mu kazem da je fudbalski slijepac a te cifre su smijesne i iskreno ja bi volio da daju 20 000 al nema se ne mogu ih nac na putu[/quote]
prvo provjeris koliko ce bht zaraditi na racun ovog prenosa pa tek mlati gluposti nema se
pa covece citas li ti na sta sam ja napisao ovaj komentar,kazem njemu na njegovo misljenje kao da ce doc vise raje jer je on ogranicen njemu je u glavi samo grad Sarajevo i on misli da zelju gledaju samo ljudi u Sarajevu zato mu kazem da je fudbalski slijepac a te cifre su smijesne i iskreno ja bi volio da daju 20 000 al nema se ne mogu ih nac na putu[/quote]ZELJO MOJA je napisao/la:nemas pojma brate, ovo je kup UEFA nije neka ligaska utakmica. Reklame u tom periodu ce biti nenormalno skupe, i ovi ce zaraditi 15 puta vise nego sto plate prava za prenos. A ljudi iz Zelje znaju da mogu uzeti vise zato nece da se zadovolje sicom. Vjerovatno ce biti prenos, ali se nezna da li ce biti BHT1 ili neka druga TV kuca.
prvo provjeris koliko ce bht zaraditi na racun ovog prenosa pa tek mlati gluposti nema se[/quote]
al eto nek ti znas koliko ce zaradit ti si otisao rtv dom i raspitao se i oni su ti rekli nekih pola miliona maraka ma presmijesan si...trenutno vise od 10 000 ni jedan klub ne zasluzuje a stoji da je 5 000 premalo
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug meni ni iz dzepa ni u dzep al se ne treba prodavat za sicu ,ja sam i onako medju prvim uzeo kartu heheeee kartu sam uzeo u 12 i 30 a pogledajte koji redni broj stoji 02973
Zadnja izmjena: ZELJO MOJA, dana/u 13 jul 2011, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sampion Moldavije Dacia gubi 3-0 ..40 minut..kakav je onda vicesampion 

- spielführer_21
- Kontakt:
ako je tačno da BHT može zaraditi oko 100 hiljada, onda nema logike da ne ponude klubu čaki i tih 30 000 koliko navodno tražimo.. samo je problem što smo "ciganski"(nije korektna riječ, ali pomaže pri opisu
) narod pa svako gleda da uzme što je više moguće.. to se davno trebalo riješiti, a ne ovako zadnji dan kao što je bio slučaj i sa makabi-borac danas.

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Sta vas sve zanima i oko cega ste se sve spremni raspravljati , to je nenormalno
. Meni licno nije nista od toga bitno , ja IDEM na utakmicu , da bodrim svoj klub , dobijao sam djabaluka kartu danas nisam htio jer zelim da pomognem sa kupovinom iste . Idem da pomognem kako mogu , da navijam i bodrim , dam sve od sebe i abd nadam se pozitivnom rezultatu . 

Željezničar za život cijeli !
Dresovi solidni ,e sad za prenos pa to je stvarno sramota.
Nataknem ih na mohunu ima ljdi sto nisu u BiH a vole Zelju ko svoju porodicu.Znaci ostali sto ne mogu doci na stadion ko ih ebe ha.
Nataknem ih na mohunu ima ljdi sto nisu u BiH a vole Zelju ko svoju porodicu.Znaci ostali sto ne mogu doci na stadion ko ih ebe ha.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Kajkutenjoyer, Levin, svrakino1921, zeljovolimte i 80 gostiju.