Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rob do bagro
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la rob do bagro » 13 jul 2009, 14:39

eto vama vaseg asmira begovica...momak samo folira...ne bi bilo cudo da ne zaigra ni za nas a ni za kanadu,opet kazem treba sacekat tu prijateljsku tekmu pa ce se vidjeti je li patriota
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jul 2009, 14:45

Knele je napisao/la:Nemojte molim Vas pričati kako Vas Begović sada ne zanima itd...Sto puta prepričana priča, pa ja sam toliko žalostan zbog činjenice da gubimo takvog golmana. Golman Portsmoutha nas odbio, bolje je da imamo golmana Javora, odnosno sada Anorthosisa iz Kipra, nego jednog iz Premiershipa?

Fakat mi je žao, nije od njega to lijepo, i meni ide na onu stvar tako njegovo ponašanje, ali on nama zaista treba.
Budimo realni, nasi ljudi blate sve sto nije nase, i isto tako uvelicavaju sve sto je nase. On nit je ogroman talenat nit je los igrac. Prosjek. 23 godine i treci golman Pompeya, to neki uspjeh? Sto se tice Supica on nema sta trazit u reprezentaciji, ima tu mnogo boljih golmana i osim Begovica. A Hasagic ce bez problema bit golman jos 5 godina najmanje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 13 jul 2009, 15:23

ma ja ne kontam da je on htio igrati za njih odazvao bi se na golden kupu.mozda mu crnjak bilo u pola kanade izjaviti da sad nece igrati za njih.valja otici u zemlju koja te primila i odhranila pa reci necu ja sad za vas igrati

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 13 jul 2009, 15:28

delija je napisao/la:ma ja ne kontam da je on htio igrati za njih odazvao bi se na golden kupu.mozda mu crnjak bilo u pola kanade izjaviti da sad nece igrati za njih.valja otici u zemlju koja te primila i odhranila pa reci necu ja sad za vas igrati
e bas sam isto ovo pomislio odma,nevjerujem da mi nesto obecao Ciri a da to ne ispuni ali vidjecemo sad u augustu hocel doci kod nas.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 jul 2009, 15:34

Ne kontam vise nista. Nek se covjek odluci jedan put za sva vremena! :evil:

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 13 jul 2009, 15:38

Tarik14 je napisao/la:Ne kontam vise nista. Nek se covjek odluci jedan put za sva vremena! :evil:
eh pa zato cekamo 12. avgust.. ili bar potvrdu iz svjestkog saveza u londonu da je izvadijo pasos.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 jul 2009, 15:41

Minche je napisao/la:
edo07 je napisao/la:Ovaj intervju nista ne znaci...cak se ne zna ni kad ga je dao... Momak ce braniti za nasu reprezentaciju...zar mislite da je jedna radio stanica toliko pouzdana...Nista vidjet cemo na sljedecoj tekmi nase repke dal ce biti pozvan... I koja ce budala igrati za Kanadu???
mozda i imas pravooo,ali nije on toliko ni glup ako dđe vamo sigurno da neće biti 1 golman al hajd vidjecemo
Begovic je sigurno dao taj intervju prije par dana jel ako dobro razumijes engleski jezik onda ces znati da se spominje odlicna predstava reprezentacije Kanade na Gold Cup koja se trenutno igra u Americi.

BossBoi
Kontakt:

Post Postao/la BossBoi » 13 jul 2009, 15:49

da te sram i stid bilo asmire, kako bolan vidis buducnost u kanadi

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 jul 2009, 15:53

Ja sam slusao taj intervju i Begovic je jasno rekao da ga reprezentacija BIH ne zanima te da hoce da igra za Kanadu u slijedeci ciklus kvalifikacija. :roll: Toliko od njega!

cobratz
Kontakt:

Post Postao/la cobratz » 13 jul 2009, 15:57

Asmir je rekao Ciri da ce doci na okupljanje i u to nema sumnje. A sad... mora malo i Kanadjanima fore prodavat. Ne treba cuditi ta izjava odnosno intervju, naravno, izuzetno je vazno sto je sportsport.ba u cijelosti njegove rijeci prenio nasoj javnosti. Bilo bi dobro da ga neko kontaktira i da nasoj javnosti obrazlozi takve konstatacije.

Sto se tice golmana, Hasagic je nedvojbeno broj 1 i tako ce ostati barem i u narednom kvalifikacionom ciklusu. Naravno, tu su momci koji vrebaju svoju priliku poput Supica, Begovica, a posebno Nurkovica koji ce po mom misljenju izrasti u izuzetno kvalitetnog cuvara mreze. Helem, nit mi znamo kakvog je kvaliteta Asmir, nit smo ga negdje gledali da se uvjerimo. Vjerovatno je kvalitetan, nije mala stvar biti golman portsmutha, istina rezervni al i to je i te kako uspjeh vrijedan paznje, s obzirom da je u pitanju relativno mlad golman te da ima izuzetno veliku konkurenciju (James).

Ostaje nam da sacekamo prijateljski mec 12 avgusta kada bi mnoge stvari trebale biti jasne. Nije to samo pitanje Asmira Begovica, jos najmanje 4-5 igraca Ciro mora pozvati i isprobati. Samo molim Dragog Boga da selektor donese odluku i povuce poteze koji ce u konacnici najvise znaciti i koristiti reprezentaciji. Jer, ne daj Boze, da nam se desi nesto slicno kao sa Zlatanom Ibrahimovicem nebi valjalo nikako...

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 13 jul 2009, 15:58

ma igrace on za kanadu

nesto fali na ovoj temi
a ja
gdje su psovke, po drugim portalima hoce ljudi da eksplodiraju

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 13 jul 2009, 16:17

hebat ce mu Ciro mater za sve nas. :mrgreen: :mrgreen:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 13 jul 2009, 16:22

evo od mene hebem mu sve
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 jul 2009, 16:40

Da li vam je selektor najavio poziv?- Jeste! Rekao mi je da je nova utakmica bh. reprezentacije negdje u avgustu i da će me pozvati.Znači, dolazite?

- Kod mene nema dileme, ali mora bh. Savez obratiti FIFA-i. Mislim da i ja trebam poslati neku izjavu kako ubuduće želim igrati za bh. reprezentaciju. Sve to mora proći proceduru, jer sam se u FIFA-i vodio kao kanadski reprezentativac.

Pretpostavljamo da Vas iz Kanade ne žele tek tako pustiti?

- Zvali su me za turnir zemalja Golfskog zaljeva, međutim odbio sam. Moguće da su to shvatili kao moj oproštaj od kanadskog dresa. Nisam imao nikakvog pritiska sa te strane.

Pruža vam se mogućnost da naredne godine u ovo doba sa bh. reprezentacijom budete sudionik SP u Južnoj Africi?

- Drago mi je zbog takve mogućnosti, pogotovo što ću biti sa velikim igračima, kao što su Džeko, Misimović, Spahić, Ibišević... I moj otac, kao i sva moja familija, priželjkuje da branim za BiH, za zemlju gdje sam rođen - izjavio je za "San" Asmir Begović.

ej hebem ti misa nista mi nije jasno ,dajte molim vas kontaktirajte ga...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 13 jul 2009, 16:49

ma zvat će ga Sinan 100% :D dakle sutra u dnvenim novinama San exkluzivno Asmir Begović :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jul 2009, 17:00

Evo i citav intervju sa ciganom

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 jul 2009, 17:08

Cartman je napisao/la:Evo i citav intervju sa ciganom

On izgleda kao nesigurna osoba sa dva lica.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 jul 2009, 17:18

Ma momak malo zahebaje i nas i njih. Ali ako je obećao Ćiri da će doći na okupljanje u to nema dileme. Pa nije valjda poludio da brani za Kanadu, kada zna da sljedeće godine može braniti na SP-u.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 13 jul 2009, 17:27

Slazem se, psovke cu zadrzati dok ne okrene ledja obecaju koji je dao Ciri.. :mrgreen:

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 13 jul 2009, 17:41

alen m je napisao/la:Slazem se, psovke cu zadrzati dok ne okrene ledja obecaju koji je dao Ciri.. :mrgreen:
ne valja zadrzavati osjecaje u sebi, slobodno otvori se svojim jaranima na forumu zato i sluzi internet ( da kazes svoja osjecanja al da te kasnije niko ne pretuce)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.