FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Sretno Borcu. Mislim da su ovi prejaki za bilo koji BH klub, ali to ne mora znaciti nista, stoga, sretno.
...Život za Široki...
Pile će odmoriti.
Sve dok Vrbas,Banjalukom tece,Borac,Borac,Borac zivjece!Jos malo je ostalo,udara pozitivna trema.
Samo da se ne razocaram puno,da nas ne nabiju.

i Bianconeri1988.admin je napisao/la:Pile će odmoriti.
onaj koji vrijedjanjem odgovara na provokaciju zasluzuje ban? bar je vam je takva prica bila dosad? neke izmjene il?admin je napisao/la:Pile će odmoriti.
Sretno Borcu!!!
i onaj koji se petlja u moderaciju zaslužuje ban, pa ponekad progledamo kroz prste.Strauss je napisao/la:onaj koji vrijedjanjem odgovara na provokaciju zasluzuje ban? bar je vam je takva prica bila dosad? neke izmjene il?admin je napisao/la:Pile će odmoriti.
Hvala ljudi, hvala svima koji su dali iskrenu podršku, nadamo se najboljem a pomalo strahujemo od ...
malo lošijeg scenarija

Kvota na kladionicama:
Maccabi Haifa - FK Borac Banja Luka 13.07.11 19:00 1,15 6,50 11,00
Da nije greska ili pretjeruju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
? vidjećemo, sve ćemo vidjeti vrlo uskoroElegant je napisao/la:Kvota na kladionicama:
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 13 jul 2011, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
znam. prico' mi @drinin vuk.admin je napisao/la:i onaj koji se petlja u moderaciju zaslužuje ban, pa ponekad progledamo kroz prste.Strauss je napisao/la:onaj koji vrijedjanjem odgovara na provokaciju zasluzuje ban? bar je vam je takva prica bila dosad? neke izmjene il?admin je napisao/la:Pile će odmoriti.
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Kakva greska,lani ispali od svicarskog drugoligasa,prije toga nisu vidjeli evrope 100 godina,koeficijent je sasvim logican jer Borac nema ime u evropi...ja cu igrati x2 ,imam neki osjecaj da ce utakmica otici u "pogresnom" smijeru za izraelce!Elegant je napisao/la:Kvota na kladionicama:
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
Nije greska,Makabi je izraziti favorit.Ali fudbal je fudbal,i cuda su moguca,tako da se ljudski nadati iznenadjenju.Aj Borac!
Nadam se da u slučaju lošeg rezultata ovi koji su dali podršku neće pljuvati po Borcu kao što su pljuvali po Širokom.Dejan, BL je napisao/la:Hvala ljudi, hvala svima koji su dali iskrenu podršku, nadamo se najboljem a pomalo strahujemo od ...malo lošijeg scenarija
- alan_kardec
- Kontakt:
u premieru kvota na Borac 9.50.
Puno sreće Banjalučanima večeras, trebaće im.
Puno sreće Banjalučanima večeras, trebaće im.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sve i nekako,al steta zbog odlaska Nikolica i posebno Maletica.
Maletic je bio taj koji je mogao nekim prodorom napraviti razliku na terenu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
To me nešto pretjerano ne dodiruje. Ja sam dao podršku Širokom i nisam likovo nad porazom a poželjeću sreću i ovim ostalim u evropi i neću nešto previše se uzbuđivati oko njihovih utakmica jer se radi o najvećim rivalima ali ni likovati šta god da uradeŠkripar 2 je napisao/la:Nadam se da u slučaju lošeg rezultata ovi koji su dali podršku neće pljuvati po Borcu kao što su pljuvali po Širokom.Dejan, BL je napisao/la:Hvala ljudi, hvala svima koji su dali iskrenu podršku, nadamo se najboljem a pomalo strahujemo od ...malo lošijeg scenarija

Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 13 jul 2011, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
To je neizbjezno, o bilo kojem klubu iz BiH da se radi - jednosavno je takav mentalitet.Škripar 2 je napisao/la:Nadam se da u slučaju lošeg rezultata ovi koji su dali podršku neće pljuvati po Borcu kao što su pljuvali po Širokom.Dejan, BL je napisao/la:Hvala ljudi, hvala svima koji su dali iskrenu podršku, nadamo se najboljem a pomalo strahujemo od ...malo lošijeg scenarija
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Za Nikolica imamo super zamjene,tako da se ne brinem.Ali Maletic...E on je jednostavno nezamjenjiv,tip igraca koji sam moze rijesiti utakmicu.Sta je tu je...Dylan Dog je napisao/la:Sve i nekako,al steta zbog odlaska Nikolica i posebno Maletica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.