BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

schweinsteiger
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la schweinsteiger » 13 jul 2011, 09:37

Nevjerovatno je koliko pokusavaju da kopiraju Barcelonu i koliko gresaka prave pri tome.
Da je bio malo jaci protivnik,razbio bi vas sinoc.
Grosskreutz i Kagawa su,k'o sto se kaze,"ufatili fursata" :D pa nesto se zaje'bavaju kad dobiju loptu.
Ali nadam se da grijesim,jer vrijeme je vise da Bundesliga dobije jos jednog konkurentnog kandidata u LP-a i volio bih da ste to vi,zbog tradicije.
#miasanmia

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 13 jul 2011, 12:41

schweinsteiger je napisao/la:Nevjerovatno je koliko pokusavaju da kopiraju Barcelonu i koliko gresaka prave pri tome.
Grosskreutz i Kagawa su,k'o sto se kaze,"ufatili fursata" :D pa nesto se zaje'bavaju kad dobiju loptu.
Ali nadam se da grijesim,jer vrijeme je vise da Bundesliga dobije jos jednog konkurentnog kandidata u LP-a i volio bih da ste to vi,zbog tradicije.
S takvom igrom kao sto ti kazes "kopiranjem Barcelone" smo vas nadigrali i u Dortmundu 2:0 i u Munchenu 3:1 tako da......... :D :D :D
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 13 jul 2011, 12:46

Semir bvb je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:Nevjerovatno je koliko pokusavaju da kopiraju Barcelonu i koliko gresaka prave pri tome.
S takvom igrom kao sto ti kazes "kopiranjem Barcelone" smo vas nadigrali i u Dortmundu 2:0 i u Munchenu 3:1 tako da......... :D :D :D
kad budes pratio utakmice bundeslige,a ne rezultate,tad' se javi ;)
#miasanmia

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 13 jul 2011, 12:50

schweinsteiger je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:
kad budes pratio utakmice bundeslige,a ne rezultate,tad' se javi ;)
Dijete drago nemas pojma s kim pricas. Ja sam za tebe expert za Bundesligu. Izgleda da ti nisi gledao proslu sezonu pa nesto bezze pricas. BvB pokusava da igra istim stilom sad na pripremama kao sto su igrali u prosle sezone a koliko se ja sjecam nacin na koji je BvB igrao prosle godine je itekako urodio plodom. A i logicno je da grijese jer ipak su ovo pripreme, isprobavanja, izmijesani prvi i drugi tim. Sama ti rijec kaze PRIPREME.. Tako da to sto pises nema logike....
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 13 jul 2011, 13:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 13 jul 2011, 12:53

Ja ne kazem da je BvB bolji od Bayerna u historiji bundeslige, kad nije. Ali trenutno, tj. gledajuci proslu sezone, niko nam nije mogao ni kopacke zavezat :D :D :D. Najgore je biti ljubomoran i pun zavisti. Opusti se i uzivaj u nasoj igri... :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jul 2011, 14:05

Meni fakat nije jasno sto su ovi navijaci Dortmunda ovoliko zivcani? :lol:
Znam nekoliko momaka koji ne odstupaju po tom pitanju a evo i na forumu ih ima, naravno cast izuzetcima. 8-)

Malo mu pokazes zube i on je vec u transu. :twisted:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 jul 2011, 14:10

@omerbavarac

Mene najvise nerviraju :D ove usporedbe sa Barcelonom...sad niko ne smije forsirati ovu igru kratkih pasova a da ne kopira barcelonu :roll:...nije sigurno Guardiola izmislio ovakav stil :D

A za ostalo nemam komentara :mrgreen:

P.S.
Sljedeca provjera u subotu protiv Polonie.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 13 jul 2011, 14:33

[youtube][/youtube]

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 13 jul 2011, 23:47

@ Omco bavarac i schwajni

Bez provokacija molim vas :) ... Necemo se svadjati cekajte barem 13 kolo pa cemo onda shvatam vasu ljubomoru trenutnu znam kako vam je al de nas pustite makar jos malo da uzivamo svakako ste vi prvi kandidat za titulu ...

@ Sema BvB

Druze svaka cast za aktivnost na forumu u poslijednje vrijeme samo tako nastavi svaka cast ... I pusti bavarce njima je bolji badstuber od hummelsa :) ... A i Klopp ce njima spustit ne brini se, samo ljubomora ba ne mogu da podnesu da je neko ispred njih a da jos uz to igra 300 put ljepsi fudbal ne brini se ba oni su citavu sezonu nama pisala kako sretno dobijamo kako nista nije gotovo kako cemo mi pasti i bla bla bla a gdje smo na kraju bili svako zna tak da samo relax samo provociraju iz ljubomore...
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 14 jul 2011, 11:10

Sahin 2 do 3 sedmice OUT :) :D
BvB Echte Liebe !!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 14 jul 2011, 11:52

Damir_BvB je napisao/la:Sahin 2 do 3 sedmice OUT :) :D
pa zar vas je toliko iznevjerio da se radujete i njegovoj povredi :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 14 jul 2011, 13:03

L-Train je napisao/la:
pa zar vas je toliko iznevjerio da se radujete i njegovoj povredi :D
To je damirov trn u oku ... :lol: meni i nije bas drago.... a iskreno i ne zanima me vise sta se s njim desava!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 14 jul 2011, 13:06

Semir bvb je napisao/la:[youtube][/youtube]
pogledao sam ovaj srkraceni dio utakmice....mogu vam reci da bi Gungdogan mogao hladno sahina zamijeniti, cak sta vise ,cini mi se dosta brzi.....izgleda da smo opet nanjusili :lol: :lol:

Kagawa aBd samo povrede da zaobidju.... 8-)

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 14 jul 2011, 13:14

A i ne povrijedio se koliko si ga kleo. Dovoljne su bile samo tvoje kletve :D
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 14 jul 2011, 14:04

@Hz BvB

Najiskrenije si me razocarao, pa gdje se neces radovat njegovom pehu ...

@Klopp

To je tek pocetak njegovih muka sta sve slijedi abd ... :D

@ L train

Ne mogu ti objasnjavat sad bit ce mi drago kad god da gol i odigra dobro ali isto tako bi mi i drago bilo ako propadne tesko je to opisat ali za pocetak nek se malo pati :) , jer i on je nas dobro napatio sa produzenjem ugovora i lazima ...
BvB Echte Liebe !!!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 14 jul 2011, 14:21

@Damir_BvB

al jos ti je na Avataru ? ... tu ti lafo drago sto se povrijedio a izljubio bi ga kad bi ga vidio...ma bjaaaazi :D

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 14 jul 2011, 14:46

ljubav prema igracu je cudo,ali ljubav prema klubu je nesto posebno i neopisivo.Znam kako ti je Damire :)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 jul 2011, 14:56

Barrios pogodio sinoc za Paragvaj...nadam se da ce ispasti sto prije.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 14 jul 2011, 15:11

[youtube][/youtube]

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 14 jul 2011, 15:15

Klopp: Perišiću trenutno ide malo teže

Nogometaši njemačkog prvaka Borussije Dortmund završili su prvi dio priprema u Švicarskoj, a trener Jürgen Klopp se u razgovoru za Spox, između ostaloga, osvrnuo i na ovoljetna pojačanja...

Posebnu je pozornost posvetio hrvatskom reprezentativcu Ivanu Perišiću (22) koji je prije nekoliko tjedana stigao iz belgijskog Club Bruggea.

- Perišiću u ovom trenutku ide malo teže. Razlog leži u tome što je malo viši i teži igrač, tako da nosi teži teret u nogama. Manjim i lakšim dečkima u ovoj fazi priprema ide bolje. No, treninzi će odsad biti sasvim drugačiji - objasnio je Klopp.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.