Sto se tice karte mislioo sam da ce biti neki novi fazoon .. a ne kaoo za prvenstvenuu utakmicuu ..
al ko ga h.jbe .. vaznoo je da se udje na tekmuu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Upravo toAdmiral_TM87 je napisao/la:Kao da je bitan izgled dresa i nijansa boje, bitno je sta se dobija ugovorom sa proizvodjacem (dobivaju li sve selekcije opremu i sl.)
Dres nije los lici mi na trening opremu.A one karte izgleda da nisu radili novi dizajn nego one stare sve isto nisu ni Legeu skloniliel_ninjo je napisao/la:Sto se tice dresovaa ok je ..drees ko drees ..ako oni ne budu htjeli/znalli djaba im sve ..
Sto se tice karte mislioo sam da ce biti neki novi fazoon .. a ne kaoo za prvenstvenuu utakmicuu ..
al ko ga h.jbe .. vaznoo je da se udje na tekmuu![]()
00568 kupljena u ferhadiji
![]()
Pa to je bitno, da svi imaju istu prepoznatljivu opremu, kad se pojavis negdje da izgledas kao norlalna ekipa, a sad da li je dres tamno ili svijetlo plav, na pruge ili bez, u tijelo i sl. je stvar ukusa i o tome ne treba raspravljatitm87gigo je napisao/la:dobijaju, sve selekcije ce igrati u istoj opremi
Bilo bi lijepo da stave tanke bijele pruge ...Admiral_TM87 je napisao/la:Pa to je bitno, da svi imaju istu prepoznatljivu opremu, kad se pojavis negdje da izgledas kao norlalna ekipa, a sad da li je dres tamno ili svijetlo plav, na pruge ili bez, u tijelo i sl. je stvar ukusa i o tome ne treba raspravljatitm87gigo je napisao/la:dobijaju, sve selekcije ce igrati u istoj opremi
Ako je grb prisiven,onda je to to sto se tice kvaliteta,a sad plavo bijeli ili plavi...isti ko u dinamaGrbavica moj zivot je napisao/la:Dres nije los lici mi na trening opremu.A one karte izgleda da nisu radili novi dizajn nego one stare sve isto nisu ni Legeu skloniliel_ninjo je napisao/la:Sto se tice dresovaa ok je ..drees ko drees ..ako oni ne budu htjeli/znalli djaba im sve ..
![]()
Jos me raduje so je grb prisiven !
Da da i ja sam primjetio slicnostdeyo je napisao/la:Ako je grb prisiven,onda je to to sto se tice kvaliteta,a sad plavo bijeli ili plavi...isti ko u dinamaGrbavica moj zivot je napisao/la:Dres nije los lici mi na trening opremu.A one karte izgleda da nisu radili novi dizajn nego one stare sve isto nisu ni Legeu skloniliel_ninjo je napisao/la:Sto se tice dresovaa ok je ..drees ko drees ..ako oni ne budu htjeli/znalli djaba im sve ..
![]()
Jos me raduje so je grb prisiven !
U koliko sati je utakmica?el_ninjo je napisao/la:Kolikoo su para karte ??![]()
Koliko je pustenoo??![]()
U kolikoo krece korteoo i gdje je okupljanje??![]()
Hoce li biti prenosa??![]()
I usput molim momkaa da naam postavii onu video najavuu pa da mozemoo da "prosirimoo"![]()
![]()
![]()
![]()
el_ninjo je napisao/la:Kolikoo su para karte ??![]()
I usput molim momkaa da naam postavii onu video najavuu pa da mozemoo da "prosirimoo"![]()
![]()
![]()
![]()
The Maniacs '87 je napisao/la:el_ninjo je napisao/la:Kolikoo su para karte ??![]()
![]()
![]()
![]()
Jug-Sjever 5KM
Istok 10KM
oko 10.000 je pusteno ali ako bude velika navala odstampace jos!
Okupljanje pred stadinom u pola 6 krece se u 6
za prenos neznam
Utakmica je u pola9
mavi je napisao/la:The Maniacs '87 je napisao/la:el_ninjo je napisao/la:Kolikoo su para karte ??![]()
![]()
![]()
![]()
Jug-Sjever 5KM
Istok 10KM
oko 10.000 je pusteno ali ako bude velika navala odstampace jos!
Okupljanje pred stadinom u pola 6 krece se u 6
za prenos neznam
Utakmica je u pola9![]()
![]()