FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
prije 14 godina otisao mi rodjak za Ameriku i kad smo se rastajali poklonio sam mu dres Zelje za uspomenu da ima,jutros je krenuo nakon 14 godina po prvi put za Bosnu i ja mu poslao poruku da mi javi kad slijece na aerodrom da dodjem po njeg,kad on mi odgovara,slijecem u 15-30 ali ne dolazi po mene nego idi kupi nam karte za utakmicu,nemoj da ostanem ispred stadiona odrecicu te se,opet drugi rodjak iz Svedske krenuo,kaze mars pred stadion dok ne kupis karte ne dolazi po nas,hehehehe,LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM,VOLIMO TE ZELJO
-
- Kontakt:
Euforicno stanje uma
!!!a dresovi gore
Željo nije klub, Željo je institucija 

je li ravno ovo? je li ravno?
jeL nam CODE i dalje sponzor 

nevjerujem da je ovo dres jer tek tereba da pocne presica sada
Ma djaba brate , ja u kontejner ne ulazim !FCZ Stari Grad je napisao/la:najbolje vam je kupiti kartu u kontejneru (jugoistok) na stadionu Koševo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
SARAJEVO CIJELO BIT CE PLAVO BIJELO!!
jos 1:07:17:11
jos 1:07:17:11
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Novi igrači Željezničara, Sulejman Smajić, Eldin Adilović i Josip Kvesić prijavljeni su za nastup protiv Sheriffa u drugom kolu kvalifikacija za Evropsku ligu. U prostorijama Željezničara danas su zadužili novu opremu, odnosno dresove.
Tako je Smajić pripao dres sa brojem 27, Adilović će nositi 9, a Kvesić 3.
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 13 jul 2011, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Komšije, da u sutrašnjim ogledima fortuna bude i na vašoj i na našoj strani, da zabilježimo dobre rezultate i prođemo dalje u EL ,a međusobni rivalitet ostavimo za PLBiH. Samo hrabro, bordo i plavo.
-
- Kontakt:
Jel ovo 100% tacno???nime_tm87 je napisao/la:Novi igrači Željezničara, Sulejman Smajić, Eldin Adilović i Josip Kvesić prijavljeni su za nastup protiv Sheriffa u drugom kolu kvalifikacija za Evropsku ligu. U prostorijama Željezničara danas su zadužili novu opremu, odnosno dresove.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Tako je !Pašalić je napisao/la:Komšije, da u sutrašnjim ogledima fortuna bude i na vašoj i na našoj strani, da zabilježimo dobre rezultate i prođemo dalje u EL ,a međusobni rivalitet ostavimo za PLBiH. Samo hrabro, bordo i plavo.
http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... 71045.jpg/
evoslika sa presice
evoslika sa presice
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Još da Ibrakovića dovedete makar za pomoćnika, ne bi vam bilo kraja , he heBaby je napisao/la:Sad mi imamo najljepšu ekipuBianconeri1988 je napisao/la:SAmo se nadam da će Adilović biti maneken jer nam je on nekako najzgodniji uz Bogičevića![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Na stolu su dresovi, nisu valjda to ovi novi ? Skroz plavi !brajla95 je napisao/la:http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... 71045.jpg/
evoslika sa presice

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
jesu to su ovi novi dresovi skroz plavi a ima i garnitura isto bijelaElegant je napisao/la:Na stolu su dresovi, nisu valjda to ovi novi ? Skroz plavi !brajla95 je napisao/la:http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... 71045.jpg/
evoslika sa presice
Mada su ukusi razliciti,moram priznati da su ovi dresovi,jako lijepi i nekako mi izgledaju svjetski.Po meni bas talijani prave uvijek sminka dresove,tako da je meni ovo super,a i boja mi se svidja,bolje nego oni sa prugama.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
ja mislim da su rekli da je pusteno 16 000, ako je istina to je onda 4000 za jug , 4000 sjever i 8000 istok nezz jel tacna ova informacijaMaJaBa je napisao/la:znatel' tacno kolko je karti pusteno u prodaju?
Novi igrači Željezničara, Sulejman Smajić, Eldin Adilović i Josip Kvesić prijavljeni su za nastup protiv Sheriffa u drugom kolu kvalifikacija za Evropsku ligu.
Super Kvesic moze igrat, to me raduje
Super Kvesic moze igrat, to me raduje
NO PYRO NO PARTY
oke,hvala u svakom slucajubrajla95 je napisao/la:ja mislim da su rekli da je pusteno 16 000, ako je istina to je onda 4000 za jug , 4000 sjever i 8000 istok nezz jel tacna ova informacijaMaJaBa je napisao/la:znatel' tacno kolko je karti pusteno u prodaju?

Željezničar za život cijeli.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, b00t, Lokomotifa i 52 gosta.