a imam neki dobar osjecaj.......ajmo sutra 2 0

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Džaba Stole pišeš, opet će neki fenomen na idućoj stranici isto pitati, jer Bože moj jako je komplikovano prečešljati ranije stranice da se pročita, bolje je smarati ljude jednim te istim pitanjima!Stole iz Bora je napisao/la:Smoriste sa pricom oko karata!
Bas ko da je finale EL pa ce se 5.000 karata prodati za 2-3 sata. Svaki novi post je pitanje ima li jos karata, gdje se prodaju, gdje je ko kupio ili gdje ce kupiti i tako vec hejbet stranica. Koga interesuje neka nazove u klub i neka pita ili neka ode do Grbavice, tamo ce sigurno dobiti informaciju ili kupiti kartu. Nista vam niko sa foruma nece pojasniti pa cak ni oni koji su vec kupili jer oni NE ZNAJU do kada, koliko i gdje ..
imam info da dres ce biti ono skroz uz tijelo kosto je imala kamerunska reprzentacija, roma, werder...Avanes je napisao/la:Mah dobro je da ne pitaju koliko su karte i ima li TV prenos. Ipak vidis da napreduje prica sa teme koliko su, na temu ima li karti, guzve itd itd...
Nego ja cekam taj 1 sat tj. 2 kad ce vjerovatno biti postavljena slika novog dresa.
Koliko su ga drzali u tajnosti nebi me iznenadilo da ima neke dodatke na fazon Jamesa Bonda![]()
ma ja ba.. uvijek ima onih preprodavaca_plavac_ je napisao/la:Da se nadovezem u raspravu oko karata...![]()
Nisam iz Sarajeva,ali dolazim na tekmu i uopste se ne brinem za kartu. Obicno bude ovako svaki put pred neku vaznu utakmicu,fol frka oko ulaznica,ma daj.. Sjecam se Newcastla(a znamo kako je to onda izgledalo),pa dosli smo samo sat i pol prije tekme,naravno bez karti,da bi u sljedecih 10 min. i to bilo rijeseno! Zato opusteno,bit ce karti za sve... Nemojte sikirat raju sa forumaPOZDRAV
Večerašnji trening je zatvorenog tipa.bogy_tm87 je napisao/la:e izvinite sto pitam , jel se moze otic na vecerasnji trening ?
Brate znas sta je bilo za derbi moro si se osafunjat da dodjes do karte, pogotovo kad se sjetim onog brkeFCZ Stari Grad je napisao/la:najbolje vam je kupiti kartu u kontejneru (jugoistok) na stadionu Koševo
bezveze sve od fonta do boje. nikad zabari nisu znali napraviti dresa.
Sad mi imamo najljepšu ekipuBianconeri1988 je napisao/la:SAmo se nadam da će Adilović biti maneken jer nam je on nekako najzgodniji uz Bogičevića