Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nauci citati majstore,pa se onda obaziri na moj post u kojem uopste ne sporim kvalitete Younga vec nesto drugo, a to je njegova zelja da igra za one dole.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Ponos Torina
- Kontakt:
dosao je i moj trenutak Liverpool target Moussa Sissoko
Sissoko on Reds radar
ABD da se ostvari ovo
Player agent Bacary Sanogo confirmed a fortnight ago that both Liverpool and Newcastle United were in negotiations with Sissoko over a summer switch, and now Manchester City have joined the chase for the player..
13 mill
Sissoko on Reds radar
ABD da se ostvari ovo

Player agent Bacary Sanogo confirmed a fortnight ago that both Liverpool and Newcastle United were in negotiations with Sissoko over a summer switch, and now Manchester City have joined the chase for the player..
13 mill
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 13 jul 2011, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Super je sve to ali zasto toliko veznih igraca, mozda je Kenny shvatio da nam treba zamjena za onu krampu i igrac koji zna igrati fudbal i ima dobar pregled igre. Moussa je paklen ali veza nam je popunjenaPonos Torina je napisao/la:dosao je i moj trenutak Liverpool target Moussa Sissoko
Sissoko on Reds radar
ABD da se ostvari ovo

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Ponos Torina
- Kontakt:
pa mozda zeli Musu da bi jos sigurniju sredinu imao i da bi Gerrarda prebacio blize goluDirk je napisao/la:Super je sve to ali zasto toliko veznih igraca, mozda je Kenny shvatio da nam treba zamjena za onu krampu i igrac koji zna igrati fudbal i ima dobar pregled igre. Moussa je paklen ali veza nam je popunjenaPonos Torina je napisao/la:dosao je i moj trenutak Liverpool target Moussa Sissoko
Sissoko on Reds radar
ABD da se ostvari ovo

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Ma najbolje da nama dodje Mata ili Lennon ili Johnson ili Michel Bastos jedan od njih je valjda slobodan 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Red Assassin
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:dosao je i moj trenutak Liverpool target Moussa Sissoko
Sissoko on Reds radar
ABD da se ostvari ovo
13 mill
Sto ce nam sad Sissoko? jos jedan veznjak,jest predobar igrac al stvarno nema smisla..
Pozdrav,Redsi.Navijam za Liverpool već 9 godina i to je klub uz koji sam bio u onim najtežim trenucima ,ali kako sam samo radovao nakon Istanbulskog čuda i nakon onog gola Gerrarda protiv West Hama u finalu FA cupa ili za 3:1 protiv Olympiakosa.Jednostavno,srcem sam vezan za ovaj klub i samo njega volim.
Pošto sam uvidio da se fino diskutuje na ovom forumu ,da nema previše provokacija i da ste još odali počast preminulom Redsu,odlučih se i ja registrovati.R.I.P. Harisu Arapoviću.
Teško je išta komentarisati na sve ono što se dešava u Liverpoolu u zadnjih godinu dana.Dolazak Roya Hodgsona bila je velika greška tadašnjih vlasnika,još veće gamadi tj. onih Amerikanaca.Hvala Bogu,sve se to promijenilo ,sada je King na klupi ,a vlasnik je Mark Henry.Ali nisam zadovoljan.Zašto ? Pred ovo ljeto najavljivalo se dosta pojačanja,dosta mladih igrača za veće pare ,a mi smo kupili Hendersona i Adama koji uopšte nisu provjereni kao talenti i ,kao i Carrola,malo smo ih precijenili i dali pare kojih oni nisu vrijedni.Dobro,na njima je da pokažu šta znaju ,možda ta pojačanja budu puni pogodak,ali sjetim se Jovanovića i onda ...
Ipak,nadam se da ćemo sljedeće sezone izboriti Ligu Prvaka i vratiti se tamo gdje nam je mjesto.
Pošto sam uvidio da se fino diskutuje na ovom forumu ,da nema previše provokacija i da ste još odali počast preminulom Redsu,odlučih se i ja registrovati.R.I.P. Harisu Arapoviću.
Teško je išta komentarisati na sve ono što se dešava u Liverpoolu u zadnjih godinu dana.Dolazak Roya Hodgsona bila je velika greška tadašnjih vlasnika,još veće gamadi tj. onih Amerikanaca.Hvala Bogu,sve se to promijenilo ,sada je King na klupi ,a vlasnik je Mark Henry.Ali nisam zadovoljan.Zašto ? Pred ovo ljeto najavljivalo se dosta pojačanja,dosta mladih igrača za veće pare ,a mi smo kupili Hendersona i Adama koji uopšte nisu provjereni kao talenti i ,kao i Carrola,malo smo ih precijenili i dali pare kojih oni nisu vrijedni.Dobro,na njima je da pokažu šta znaju ,možda ta pojačanja budu puni pogodak,ali sjetim se Jovanovića i onda ...
Ipak,nadam se da ćemo sljedeće sezone izboriti Ligu Prvaka i vratiti se tamo gdje nam je mjesto.
- RamoLFC_93
- Kontakt:
Bezimeni je napisao/la:Pozdrav,Redsi.Navijam za Liverpool već 9 godina i to je klub uz koji sam bio u onim najtežim trenucima ,ali kako sam samo radovao nakon Istanbulskog čuda i nakon onog gola Gerrarda protiv West Hama u finalu FA cupa ili za 3:1 protiv Olympiakosa.Jednostavno,srcem sam vezan za ovaj klub i samo njega volim.
Pozzz i tebi dobar post i sve je ovo ok....al ne slazem se s tobom za ove mlade igrace Henderson i Adam da nisu nesto.Ja mislim dace oni biti ok kad King sve to poslozi,a za Carolla sto jest,jest precijenili su ga al da samo dauzmemo u obzir da je on dosao u LFC zadnji dan prelaznog roka.I to sto mislis da nema dosta pojacanja ovoga ljeta, ne brini bit ce ih jer tek je poceo prelazni rok(prije 7-14)dana.
YNWA_______LIVERPOOL FC_________
Youngu je ugovor isticao ovo ljeto, dok Stewartu ističe za dvije godine. Svejedno, United ga je preplatio, jer je lik mnogo precijenjen. Downing je statistički bolji igrač od Younga. Ashley izgleda eksplozivnije, to mu ne mogu zamjeriti, ali je Stewart bolji all-round igrač.Carlo je napisao/la: Hoces malo objasniti ko je napisao da je bolji od Younga ?
Young = 15
Downing 18-20
Ko je ovdje lud? Bolje baciti na Matu 20-22 miliona nego na Downinga 18.
Uostalom, napisao sam post o statističkoj komparaciji Downinga i Younga, pa slobodno pročitaj.

A za Downinga, i to da je mogao biti doveden Mata za gore navedeni novac? Idi Kennyu, pa mu se žali. Budi jedini na svijetu koji će se žaliti na njegov odabir igrača.
Eh, pošto je sve izvjesniji dolazak Downinga, napisat ću ponešto o Stewartu (uglavnom statistika koja pokazuje jasne činjenice), pa bi se i oni pesimisti mogli malo zapitati.
Cilj Kennya nije dovoditi samo Engleze, zato što su oni, eto, Englezi, već želi u tim ugraditi onaj engleski mentalitet, maksimalnu borbenost i ostavljanje srca na terenu. Također, Pass and Move, čuli ste za taj pojam, osmislio ga je Shankly, a usavršili su ga Paisley i Fagan. Kenny želi vratiti Pass and Move igru u ovaj klub, i zato mu treba Downing. Nije to više ni do novaca, ni do toga što je on Englez. Statistika jasno kazuje sljedeće stvari: Downing je prošle sezone imao ukupno 324 ubačaja u šesnaesterac, više od bilo koga drugog, a jedino je Malouda imao više tačnih ubačaja od njega. Stewart je stvorio 77 šansi za gol, i po tome je bio četvrti u ligi, iza Younga, Nanija i Maloude. Imao je sedam asistencija, opet, u samom vrhu lige.
Young - Downing.
Komparacija Ashleya i Stewarta. Svi znamo da je Young bio povezivan sa Liverpoolom, al' je na kraju izabrao United. Statistika kaže da je Young jedino bolji u asistencijama, dok je Stewart prevladao u svemu ostalome. Young se čini, onako, eksplozivnijim igračem, ali je Stewart bolji all-round igrač. Cijena koja se spominje za Downinga je takva jer mu ugovor ističe za dvije godine. United je platio Younga 16m funti, a ugovor mu je isticao ovo ljeto.
Take it as you will, ali statistika kaže da je Downing mnogo korisniji igrač na terenu, koji se perfektno uklapa u novi (stari) sistem kluba. Još kada saznate da čovjek više preferira Liverpool, koji ne igra LPa naredne sezone, od Arsenala, koji uvijek cilja na sve trofeje, čovjek vam još više poraste u očima.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Pozdrav svima,
Sto me tice daljnih transfera volio bi da dovedemo tog Downinga vise,da se saga zavrsi...i u slucaju da ne uspijemo dovest Sisoka iz Lyona za lijevog beka onda bi volio Bastosa,cak stavise volio bi da Bastos dodje...tako imamo pokrivenu poziciju lijevog beka...a ako se Downing povrijedi mozemo ga gurnut i na krilo da ga zamjeni...isto tako mozemo radit na desnoj strani sa Johnson u slucaju povrede Suareza ili Kuyta....moje dvije zelje za predstojecu sezonu...da se expresno vratimo u prve 4 ekipe i izborimo novu LP...a druga je da razbijac "Carrol" proradi i pokaze sta zna...da otpalti onih 35 miliona...imam neki cudan osjecaj da ce da explodira u ovoj sezoni samo ako se ne povrijedi....YNWA....
Sto me tice daljnih transfera volio bi da dovedemo tog Downinga vise,da se saga zavrsi...i u slucaju da ne uspijemo dovest Sisoka iz Lyona za lijevog beka onda bi volio Bastosa,cak stavise volio bi da Bastos dodje...tako imamo pokrivenu poziciju lijevog beka...a ako se Downing povrijedi mozemo ga gurnut i na krilo da ga zamjeni...isto tako mozemo radit na desnoj strani sa Johnson u slucaju povrede Suareza ili Kuyta....moje dvije zelje za predstojecu sezonu...da se expresno vratimo u prve 4 ekipe i izborimo novu LP...a druga je da razbijac "Carrol" proradi i pokaze sta zna...da otpalti onih 35 miliona...imam neki cudan osjecaj da ce da explodira u ovoj sezoni samo ako se ne povrijedi....YNWA....
bravo druze. ovo je najbolje moguce objasnjenje... o tome sam i ja pricao i nervira me sto se mora svaki put ponovo objasnjavati ljudima da je villa bila u situaciji da mora prodati younga jer bi naredno ljeto otisao bez ikakve naknade pa valjda svi dovoljno pratite fudbal da znate da su igraci kojima istice ugovor dosta jeftiniji. misljenja sam da je united da nije pozurio mogao dovesti younga za dosta manje para.Bertrand je napisao/la:Youngu je ugovor isticao ovo ljeto, dok Stewartu ističe za dvije godine. Svejedno, United ga je preplatio, jer je lik mnogo precijenjen. Downing je statistički bolji igrač od Younga. Ashley izgleda eksplozivnije, to mu ne mogu zamjeriti, ali je Stewart bolji all-round igrač.Carlo je napisao/la: Hoces malo objasniti ko je napisao da je bolji od Younga ?
Young = 15
Downing 18-20
Ko je ovdje lud? Bolje baciti na Matu 20-22 miliona nego na Downinga 18.
Uostalom, napisao sam post o statističkoj komparaciji Downinga i Younga, pa slobodno pročitaj.![]()
A za Downinga, i to da je mogao biti doveden Mata za gore navedeni novac? Idi Kennyu, pa mu se žali. Budi jedini na svijetu koji će se žaliti na njegov odabir igrača.
Eh, pošto je sve izvjesniji dolazak Downinga, napisat ću ponešto o Stewartu (uglavnom statistika koja pokazuje jasne činjenice), pa bi se i oni pesimisti mogli malo zapitati.
Cilj Kennya nije dovoditi samo Engleze, zato što su oni, eto, Englezi, već želi u tim ugraditi onaj engleski mentalitet, maksimalnu borbenost i ostavljanje srca na terenu. Također, Pass and Move, čuli ste za taj pojam, osmislio ga je Shankly, a usavršili su ga Paisley i Fagan. Kenny želi vratiti Pass and Move igru u ovaj klub, i zato mu treba Downing. Nije to više ni do novaca, ni do toga što je on Englez. Statistika jasno kazuje sljedeće stvari: Downing je prošle sezone imao ukupno 324 ubačaja u šesnaesterac, više od bilo koga drugog, a jedino je Malouda imao više tačnih ubačaja od njega. Stewart je stvorio 77 šansi za gol, i po tome je bio četvrti u ligi, iza Younga, Nanija i Maloude. Imao je sedam asistencija, opet, u samom vrhu lige.
Young - Downing.
Komparacija Ashleya i Stewarta. Svi znamo da je Young bio povezivan sa Liverpoolom, al' je na kraju izabrao United. Statistika kaže da je Young jedino bolji u asistencijama, dok je Stewart prevladao u svemu ostalome. Young se čini, onako, eksplozivnijim igračem, ali je Stewart bolji all-round igrač. Cijena koja se spominje za Downinga je takva jer mu ugovor ističe za dvije godine. United je platio Younga 16m funti, a ugovor mu je isticao ovo ljeto.
Take it as you will, ali statistika kaže da je Downing mnogo korisniji igrač na terenu, koji se perfektno uklapa u novi (stari) sistem kluba. Još kada saznate da čovjek više preferira Liverpool, koji ne igra LPa naredne sezone, od Arsenala, koji uvijek cilja na sve trofeje, čovjek vam još više poraste u očima.
downing ima jos 2 godine ugovora i nazalost villa ce tek naredno ljeto biti prisiljena da ga proda a do tad mogu da nas maltretiraju ovako.
bastosa spominjete kao boljeg od downinga... po meni prilicno istrosen igrac vec sad.
za matu je izasla sluzbena izjava od strane vlasnika valensije da nije na prodaju pa sumnjam da bi sada potrcali da prihvate tih 23 miliona... i po meni mata u spanskoj ligi nije nista bolji nego downing u engleskoj, jedina prednost mate je sto je mlađi al opet trebace mu vremena da se privikne ako dođe samo sto je problem u tome da mi i nemamo vise vremena... nama treba tim koji ce odma poceti pobjeđivati
You are someone else I am still right here
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nek' ste se makar Ćele riješili.
Polako, al' sigurno se ovaj mulj tjera iz Liverpoola. Jovanović je, ako se ne varam, dobio odriješene ruke kada je u pitanju traženje novog kluba. Sumnjam da će HSV izdvojiti 10 miliona Eura za Cole-a (ne vrijedi toliko, a novi sportski direktor je kren'o sa dovođenjem omladinaca, jer planira se skroz podmladiti ekipa, te da za par godina postanu konkurentni u Bundesligi).
O Young-Downing situaciji su @Bertrand i @Fera sve rekli. Jednom je za 12 mjeseci istic'o ugovor, dok je drugi još 2 godine vezan ugovorom za Aston Villu. Stoga je i razumljiva ova situacija i želja Ville da što više novca izmuze od Liverpoola. Sigurno su im krila dali posljednji transferi Redsa (Carroll 30+ miliona, Henderson 20+ miliona), tako da oni s pravom žele svoj dio kolača za Stewarta. Da l' će popustiti ili ne, ostaje nam da vidimo.
Bastosa ne bih dovodio samo zbog toga što je Brazilac.
Iako može igrati 2 pozicije (pokrivati kompletnu lijevu stranu i to jako dobro), sumnjam da bi se privik'o na život u Engleskoj. Za pola godine bi cmizdrio i moljakao za povratak u toplije krajeve, a njegov učinak na terenu bi bio jednak učinku Jovanovića.
Plus, ne treba zaboraviti ni odšteta koja, u njegovom slučaju, sigurno ne bi bila mala.

O Young-Downing situaciji su @Bertrand i @Fera sve rekli. Jednom je za 12 mjeseci istic'o ugovor, dok je drugi još 2 godine vezan ugovorom za Aston Villu. Stoga je i razumljiva ova situacija i želja Ville da što više novca izmuze od Liverpoola. Sigurno su im krila dali posljednji transferi Redsa (Carroll 30+ miliona, Henderson 20+ miliona), tako da oni s pravom žele svoj dio kolača za Stewarta. Da l' će popustiti ili ne, ostaje nam da vidimo.
Bastosa ne bih dovodio samo zbog toga što je Brazilac.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
pozdrav svima,novi sam ovde,pratim ovaj forum vec dugo vremena a sto je najbitnije navijac sam liverpoola punih 10 g pa evo odlucih i da se registrujem.
Sto se tice pojacanja adam je dosta solidan igrac mada ja msm da ce iduce sezone ipak meireles imati prednost jer je on po meni dosta bolji od adama,a henderson je veoma mlad i velika je uzdanica al ja msm da on nece ipak poceti u ligi vise od 6-7 utakmica ove godine mada mislim da ce cesto ulaziti sa klupe ili jedino u slucaju povrede igraca
Eh sad volio bih da dodje downing ili mata mada bi bio zadovoljan baastosom,za lijevi bek ako nedovedemo beinsaa ja bi onda tu stavio mladog robinsona nek momak igra vemoa je talentovan
Sto se tice pojacanja adam je dosta solidan igrac mada ja msm da ce iduce sezone ipak meireles imati prednost jer je on po meni dosta bolji od adama,a henderson je veoma mlad i velika je uzdanica al ja msm da on nece ipak poceti u ligi vise od 6-7 utakmica ove godine mada mislim da ce cesto ulaziti sa klupe ili jedino u slucaju povrede igraca
Eh sad volio bih da dodje downing ili mata mada bi bio zadovoljan baastosom,za lijevi bek ako nedovedemo beinsaa ja bi onda tu stavio mladog robinsona nek momak igra vemoa je talentovan
- King Kenny
- Kontakt:
Dobrodošao ,nadam se da ćeš biti aktivan i da ćeš još dugo diskutovati na temi LFC,samo imam jednu zamjerku u tvom tekstu.Bezimeni je napisao/la:Pozdrav,Redsi.Navijam za Liverpool već 9 godina i to je klub uz koji sam bio u onim najtežim trenucima ,ali kako sam samo radovao nakon Istanbulskog čuda i nakon onog gola Gerrarda protiv West Hama u finalu FA cupa ili za 3:1 protiv Olympiakosa.Jednostavno,srcem sam vezan za ovaj klub i samo njega volim.
Naš vlasnik nije Mark

nego John Henry

Što se pojačanja tiče tu je situacija uvijek zeznuta,bez obzira koliko platiš igrača,nikada se ne može garantovati da će isti uspjeti u klubu,ostaje nam da se nadamo da su Commoli i King uradili dobre stvari u proteklom periodu prelaznog roka a i biće tu još novih igrača, samo budite strpljivi.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Red Assassin
- Kontakt:
Evo ko zeli da gleda pripremnu tekmu Liverpoola protiv Guangdong u kini(tekma tek pocinje) Ynwa:
http://www.veetle.com/index.php/channel ... c301c81917" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.veetle.com/index.php/channel ... c301c81917" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.atdhenet.tv/37976/watch-guan ... -liverpool" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- the scouser
- Kontakt:
http://lsh.lshunter.tv/index.php?option ... yout=popup" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni ovaj super radi
Meni ovaj super radi

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Red Assassin
- Kontakt:
Ovakav nam je sastav
-------------Gulacsi----------------
--------Carra------Wilson--------
Kelly--------Poulsen----Flanagan
-----Spearing-----J.Shelvy---------
J.Cole----------------------Pacheco
--------------Ngog-------------------
Klupa: Subs: Jones, Hansen, Agger, Kyrgiakos, Robinson, Wisdom, Adam, Aquilani, Coady, Kuyt, Carroll.
-------------Gulacsi----------------
--------Carra------Wilson--------
Kelly--------Poulsen----Flanagan
-----Spearing-----J.Shelvy---------
J.Cole----------------------Pacheco
--------------Ngog-------------------
Klupa: Subs: Jones, Hansen, Agger, Kyrgiakos, Robinson, Wisdom, Adam, Aquilani, Coady, Kuyt, Carroll.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Liverpool vodi 1:0. Strijelac Poulsen. 
EDIT : 2:0 ( N`gog )

EDIT : 2:0 ( N`gog )
2:0, Ngog, na asistenciju Spearinga.
Greatness dies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.