FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel danas u 12 pres i prezentacija dresova, hvala
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
- AzuR SlasH
- Kontakt:
ma ako nestane preskakati ogradurexxxoNa_ je napisao/la: aaaa nemoj me zezati ...sta cu danas nisam u mogucnosti da kupim
![]()
Ma ne znam ulazim na JUG milom ili silom, svejedno , ali ulazim na JUG
Mislim da je smijesno to da se danas samo JUG prodaje, a sutra ostale tribine, mora biti jos zaliha za JUG to je sigurno![]()

tm87gigo je napisao/la:Jel danas u 12 pres i prezentacija dresova, hvala
mislim 13h
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Danas mozes gledati samo kvalifikacije za LP-a a ako hoces da gledas Želju, to je sutra ..ninho je napisao/la:imaL neko link da gledam utakmicu dns na neTu posto nisam u mogucnosti da dodjem u Sarajevo![]()
HVALA¨!

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Stole iz Bora je napisao/la:Danas mozes gledati samo kvalifikacije za LP-a a ako hoces da gledas Želju, to je sutra ..ninho je napisao/la:imaL neko link da gledam utakmicu dns na neTu posto nisam u mogucnosti da dodjem u Sarajevo![]()
HVALA¨!
Pardon sutra

- zubanovic89
- Kontakt:
meni sad javljeno da mi je kupljena karta za istok 

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- KB-TM87
- Kontakt:
Sve dok igra Željo ja znam da ima Boga ! 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- SarajlijaTM
nije to ni bolest rijetka,nisu to ni posljedice rata....
Pa i nije guzve bilo kad sam ja u 11 bio , mozda 5 ljudi cekalo...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
izvinite ako je prije napisano al me zanima hocel bit sutra tv prenosa??
Ima li raje ?Number1 je napisao/la:upravo kupio kartu
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Marseille84
- Kontakt:
Sretno Komsije 
Pobjedi Zeljo !

Pobjedi Zeljo !
da li si na grbavici uzimao.Mrsko mi po ovoj vrucini ici do grada,Imali jos karata na Grbavici.Bosnier je napisao/la:Pa i nije guzve bilo kad sam ja u 11 bio , mozda 5 ljudi cekalo...
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
ja sam na skenderiji kupio, ja i još dva momka bilaBosnier je napisao/la:Ima li raje ?Number1 je napisao/la:upravo kupio kartu
Nil Satis Nisi Optimum
- KB-TM87
- Kontakt:
I ja ću na Skenderiju, mrsko mi sa Koševa na Grbavicu po ovoj vrućini 

Željezničar - kult glavnog grada
-
- Kontakt:
Sletili Moldavci
Da na grbavici sam uzeo , sigurno je ova vrucina razlog...barbarez je napisao/la:da li si na grbavici uzimao.Mrsko mi po ovoj vrucini ici do grada,Imali jos karata na Grbavici.Bosnier je napisao/la:Pa i nije guzve bilo kad sam ja u 11 bio , mozda 5 ljudi cekalo...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Smoriste sa pricom oko karata!
Bas ko da je finale EL pa ce se 5.000 karata prodati za 2-3 sata. Svaki novi post je pitanje ima li jos karata, gdje se prodaju, gdje je ko kupio ili gdje ce kupiti i tako vec hejbet stranica. Koga interesuje neka nazove u klub i neka pita ili neka ode do Grbavice, tamo ce sigurno dobiti informaciju ili kupiti kartu. Nista vam niko sa foruma nece pojasniti pa cak ni oni koji su vec kupili jer oni NE ZNAJU do kada, koliko i gdje ..
Bas ko da je finale EL pa ce se 5.000 karata prodati za 2-3 sata. Svaki novi post je pitanje ima li jos karata, gdje se prodaju, gdje je ko kupio ili gdje ce kupiti i tako vec hejbet stranica. Koga interesuje neka nazove u klub i neka pita ili neka ode do Grbavice, tamo ce sigurno dobiti informaciju ili kupiti kartu. Nista vam niko sa foruma nece pojasniti pa cak ni oni koji su vec kupili jer oni NE ZNAJU do kada, koliko i gdje ..
AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Ferroviere1987, Hrasno15 i 60 gostiju.