ajmo mi brate na msn,da zajedno uzimamo pare hahaCitizen-X je napisao/la:javite mi kad ovaj uhljup otkaci da dodjem na forum.
Kakav ovaj "kladionicar"
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ajmo mi brate na msn,da zajedno uzimamo pare hahaCitizen-X je napisao/la:javite mi kad ovaj uhljup otkaci da dodjem na forum.
vec mi se javio na PP sa "lijepom" porukom al eto cudi me da admini nemaju pojma jednostavno kako se blokira IP addresa i cao.Lepinja je napisao/la:Ne jedi **** ko Haso rotkvu koga sisa iskuliraj ga samoCitizen-X je napisao/la:javite mi kad ovaj uhljup otkaci da dodjem na forum.
Jbo subotu,i ja sam mogao danas da ne objavim,pa reci da sam prije neki dan dao dva prelaza koja su doslaMenso je napisao/la:Zar nisam u subotu objavio, pa niko nije odigrao?harry_90 je napisao/la: @Menso
Zasto ne budes fer,pa nam prije objavis parove,a ne kad se zavrsi sve ?
Citizen-X je napisao/la:http://sportski.net.hr/nogomet/liga-prv ... 10006.html
Vjecna Robija je napisao/la:**** Mensu ba,dodje da provocira.Da mi uzivamo kao sto smo do maloprije![]()
Ajmo Cile !
Samo nastavi, veća budala ne možeš ispastiMenso je napisao/la:Jašta nego hvalim vama kokuzima.bosanac035 je napisao/la:Šta si došao da se hvališ ili? :ugeek:Menso je napisao/la:Kakvi ste sa kladionicom ovih ljetnjih dana?
![]()
Danas sam bas upratio koliko je love uplaceno na Cile,zaista mnogo.Odigrao sam ja kontru ali za sicu,nek se nadje.Ali glavna lova je na 1harry_90 je napisao/la:
A ja imam Peru X2,da vidim ko je sretniji..
ti si najjaci gladionicar u svemu ostalom si tanakMenso je napisao/la:Pa rekao si na pretprošloj stranici da ne uplaćuješharry_90 je napisao/la:Ne zanima me ko je lik,vec ti samo kazem,al haji otkud ti znas da li ja uplacujem ili ne ?
![]()
![]()
Nego vidiš taj stol na kojem su slikani tiketi? E vidiš, šta želiš da ti Menso uslika na tom stolu da bi ti pokazao da je Menso ipak najjači kladioničar ovdje i da ti više nikad ne padne na pamet sumnjati na Mensine listiće?
Menso je napisao/la:Ti baš lud momak. Niko se nikad nije obogatio na velikim kvotama, pa neće ni Menso. Odigraš kvotu 2-3 uplatiš oko 5 glava i dobar si baš. A te tvoje kvote što skidaš lupajući bezveze okači mačku o rep jer ih ne uplaćuješ. Najbolje bi ti bilo da se okreneš virtual bettingu.harry_90 je napisao/la:@Menso
Jesu li to tudji tiketi ?? Sumnjivo da ti dajes po 300 km svaki dan na kladu,ne vjerujem da imas m.uda da toliko uplatis. Koliko vidim 5-6 parova kvota jedva tri da predje,ja na jednom paru skinem duplo vec kvotu nego tvoje kad sve pomnozis,i ispadnem jaran pa podjelim ovdje sa rajom,a ne ti strepis nad kvotom 3 dal ces proci i da se k.urcis ovdje na forumu,iza 22h kada uvjek postiras tikete,sumnjivo..
A evo Mense i na fb, pa ga pitaj jesu li njegovi tiketiOn će ti to rado dokazati
![]()
http://www.facebook.com/profile.php?id=1152343251" onclick="window.open(this.href);return false;
p.s. I Menso ima muda uplatiti ouno puno više od pišljive 3 stoje
Mozda sto ja to kazem nije istinaMenso je napisao/la:Pa rekao si na pretprošloj stranici da ne uplaćuješharry_90 je napisao/la:Ne zanima me ko je lik,vec ti samo kazem,al haji otkud ti znas da li ja uplacujem ili ne ?
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.