FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
HAJ BORAC 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
SRETNO IGRAČIMA, STRUCI I NAVIJAČIMA!
Kakav god bio rezultat - važno je da "izgarate" na terenu...ostalo - biće kako bude. Ima i revanš, za svaki slučaj...
Kakav god bio rezultat - važno je da "izgarate" na terenu...ostalo - biće kako bude. Ima i revanš, za svaki slučaj...

Bosno moja poharana....
Molio bi sve Banjalucane,Borcevce i Krajisnike da ne odgovaraju na provokacije sabana iz drugog entiteta u slucaju naseg sutrasnjeg loseg rezultata
Hvala
AJ BORAC !

AJ BORAC !
Znaci samo mogu odgovarati sabanima iz istog entiteta.Lepinja je napisao/la:Molio bi sve Banjalucane,Borcevce i Krajisnike da ne odgovaraju na provokacije sabana iz drugog entiteta u slucaju naseg sutrasnjeg loseg rezultataHvala
AJ BORAC !

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Armageddon2012
- Kontakt:
Zasto da im odgovaramo,imaju pravo navijati za koga hoce.harishp je napisao/la:Znaci samo mogu odgovarati sabanima iz istog entiteta.Lepinja je napisao/la:Molio bi sve Banjalucane,Borcevce i Krajisnike da ne odgovaraju na provokacije sabana iz drugog entiteta u slucaju naseg sutrasnjeg loseg rezultataHvala
AJ BORAC !
Ja cu ipak u mecu Zeljeznicar-Hapoel navijati za Zelju.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- KB-TM87
- Kontakt:
Sretno sutra, ali sve ispod tri je uspjeh.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Sretno momaci,da sto bolje odigrati prvi mece te aBd da na "Gradskom stadionu" ih elegantno izbacite 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
puno srece sutra vam zelim , abg da ih nakantate u prvoj
- nostradamus
Puno srece ,da ostvarite aktivan rezultat.Moze li neko reci ima li prenos i na kojem kanalu.Ako nema zna li neko neki link...hvala...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ima prenos koliko ja znam na TV1
- Armageddon2012
- Kontakt:
- nostradamus
Ma i ja sam mislio da ima ,ali evo gledam pregled programa i nema prenosa.Bar sada tako pise...Zna li ko hoce li biti sta od toga...A ni na BHT u pregledu ne pise nista...ZELJO MOJA je napisao/la:ima prenos koliko ja znam na TV1
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ovi na TV1 su reklamirali da ima prenosnostradamus je napisao/la:Ma i ja sam mislio da ima ,ali evo gledam pregled programa i nema prenosa.Bar sada tako pise...Zna li ko hoce li biti sta od toga...A ni na BHT u pregledu ne pise nista...ZELJO MOJA je napisao/la:ima prenos koliko ja znam na TV1
navijač sam ŽELJE i navijam sutra za Borac da ostvari sto bolji moguci rezultati , ko god navija proti borca sutra treba ici se ljeciti ! viva la bosnian clubs !!!!
Nije provokacija al ovo se ne moze napisat dok god na utakmicama borca u BL ima srpskih zastava, a znamo da ce ih bit u 2. utakmici isto ko sto je bilo u Sirokom protiv Olipijecera1 je napisao/la:navijač sam ŽELJE i navijam sutra za Borac da ostvari sto bolji moguci rezultati , ko god navija proti borca sutra treba ici se ljeciti ! viva la bosnian clubs !!!!

Al svejedno, sutra gledam i navijam za Borac.

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Sretno Borcu danas.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sve najbolje,pokazite da nismo toliki levati kolko su ih oni moji manekeni predstavili sretno Borcu
svoj ti pos'o !
Pa ako nista,trebali bi biti uz nas,jer se i vama povecava koeficijent.Za sledecu sezonu.Al ajd.
ma nije bitno sta rade pojedinci na utakmicama bitno je da sutra borac lapi koji bod BOSNI I HERCEGOVINI !!!!classic je napisao/la:Nije provokacija al ovo se ne moze napisat dok god na utakmicama borca u BL ima srpskih zastava, a znamo da ce ih bit u 2. utakmici isto ko sto je bilo u Sirokom protiv Olipijecera1 je napisao/la:navijač sam ŽELJE i navijam sutra za Borac da ostvari sto bolji moguci rezultati , ko god navija proti borca sutra treba ici se ljeciti ! viva la bosnian clubs !!!!
Al svejedno, sutra gledam i navijam za Borac.
Bice na BHT 100%nostradamus je napisao/la: Ma i ja sam mislio da ima ,ali evo gledam pregled programa i nema prenosa.Bar sada tako pise...Zna li ko hoce li biti sta od toga...A ni na BHT u pregledu ne pise nista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.