Moderator/ica: vlakanje
TAKOĐER!lottdogg je napisao/la:sad vam svi zele srecu , a ako dozivite kakav tezi poraz svi ce doci da se nasladjuju![]()
zato ja odmah kazem iskreno da se nadam vasem porazu i da se nadam da cu imat priliku da dodjem da se nasladjujem malo rezultatom , cista obraza jer sam to najavio
odavno ne pisem an ovom forumu,al ajd jedan post...nisam dugo.mnogo_smo_jaki je napisao/la:SrdjanBL je napisao/la:Avdukica jevreji zadrzali na ajrodromu, cekalo se da ga isteru iz gaca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva gamad, sigurno je Avduka dosao da se raznese na stadionu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako sam cuo imao je "poseban trentman" od strane policije![]()
![]()
![]()
![]()
**** su ****....
Jedino mormoni svoj posao ganjaju ,ovi ostali su bukvalo od 7-77 kao i ono ostalo.VanBasten je napisao/la:Ništa novo, i Teletović je imao poseban dril.
Samo molim vas pripazite na upotrebu termina. **** implicira na sve pripadnike judaizma, nisu svi jevreji cionisti, ni Izraelci. Ni sam nisam simpatizer te cionističke tvorevine, štaviše. Ali ovi gore komentari svakako potpadaju pod rasizam, a znate da je to protivno i pravilima foruma.
S obzirom da prihvatih ovu "titulu" moderatora uz koju se neminovno veže i određen stepen odgovornosti. Bilo bi krajnje neodgovorno da kršim ona ista pravila kojima bi se trebao voditi prilikom obavljanja zadatka za koji mi je ukazano povjerenje. Offtopic, ili spamm je jedan od tih. I moj odgovor bi sigurno spadao pod iste.harishp je napisao/la:Jedino mormoni svoj posao ganjaju ,ovi ostali su bukvalo od 7-77 kao i ono ostalo.VanBasten je napisao/la:Ništa novo, i Teletović je imao poseban dril.
Samo molim vas pripazite na upotrebu termina. **** implicira na sve pripadnike judaizma, nisu svi jevreji cionisti, ni Izraelci. Ni sam nisam simpatizer te cionističke tvorevine, štaviše. Ali ovi gore komentari svakako potpadaju pod rasizam, a znate da je to protivno i pravilima foruma.
Sve sto je Hidjo radio ovi bi to tri puta gore ucinili,da imaju vecu moc.
Nemoguce od cjele ekipe Borca da izdrilaju bas Avdukica.Znaci nije slucajno,a to vec spada u rasizam i to vrlo bezobrazno.
Komentari su samo inercija ovog sto Mudonjini jarani cine.![]()
P.S oni imaju imena koji su i jevrejski kao i muslimanski zajedno.Recimo onaj Jigal Amir atentator.Zato se i Mudonja sverca
lottdogg je napisao/la:sad vam svi zele srecu , a ako dozivite kakav tezi poraz svi ce doci da se nasladjuju![]()
zato ja odmah kazem iskreno da se nadam vasem porazu i da se nadam da cu imat priliku da dodjem da se nasladjujem malo rezultatom , cista obraza jer sam to najavio
TeaM87 je napisao/la:lottdogg je napisao/la:sad vam svi zele srecu , a ako dozivite kakav tezi poraz svi ce doci da se nasladjuju![]()
Kod: Označi sve
Borac nije jedina ekipa koja će prvi put u istoriji igrati kvalifikacije za Ligu šampiona. Ove godine lista je duga, a na njoj se nalaze: Bangor Siti (Vels), Brajdablik (Island), Dač (Moldavija), Plzen (Češka), Škenderbeu (Albanija), Škendija (Makedonija), Tobol (Kazahstan), Videoton (Mađarska) i Zestafoni (Gruzija).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.