Definitivno moglo bi se razmisliti o njemu kao golmanu broj 1. Što se ostalih tiče,nadam se da će se skrasiti Pantelić.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Kahriman kao prvi golman reprezentacije.nadoknadavremena je napisao/la:Kahriman sasvim solidno branio za Tavriju.![]()
Definitivno moglo bi se razmisliti o njemu kao golmanu broj 1. Što se ostalih tiče,nadam se da će se skrasiti Pantelić.
$ % ? % " " о ' ? са &?Devil je napisao/la:Kahriman kao prvi golman reprezentacije.nadoknadavremena je napisao/la:Kahriman sasvim solidno branio za Tavriju.![]()
Definitivno moglo bi se razmisliti o njemu kao golmanu broj 1. Što se ostalih tiče,nadam se da će se skrasiti Pantelić.![]()
Neka hvala.![]()
![]()
Inace danas u Press-u clanak o nasoj mladosti i udarnom sedmoricom za buducnost(Stojkovic,Mijailovic,Markovic,Brasanac,Lukic,Nastasic,Pavlovski),tu bi se moglo dodati jos nekoliko igraca,ali sve u svemu mi ne treba da brinemo za buducnost,na svakoj poziciji smo popunjeni lepo od mladih nada,koliko mogu da primetim jedino nam leva strana odbrane skripi.
edit:Evo i u elektronskoj formi.
http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=24397
Ja bih jos dodao, prvo odlazak saveza, na celu sa TOLE-VOLE !!!Tribalian je napisao/la:Najvece pojacanje za reprezentaciju u ovom trenutku bi bio odlazak selektora
To se podrazumeva ,nema razloga to pominjatimarconato je napisao/la:Ja bih jos dodao, prvo odlazak saveza, na celu sa TOLE-VOLE !!!Tribalian je napisao/la:Najvece pojacanje za reprezentaciju u ovom trenutku bi bio odlazak selektora
Srbiji naravno želim sve najbolje,ne želim napadati Toleta,samo malo iskrenosti od strane svih nas koji volimo reprezentaciju Srbije nije na odmet.
Lukic i Brasanac nisu igrali protiv Turaka zbog suspenzije(zuti kartoni).Devil je napisao/la:Pobeda protiv Turske 1:0.Nisam ocekivao ovakav rezultat ali je on zaista fantastican pogotovo ako se uzme u obzir da na prvenstvo nisu dosli Djuricic,Milunovic,Nastasic kojima Herenven,Waregem odnosno Fiorentina nisu dali da dodju,te bez suspendovanog Cosica i povredjenih Lukica i Brasanca sve igraci iz prve postave.Drugi mec iz nase grupe je prekinut Spanija je vodila 1:0 protiv Belgije.
Ovo je dokaz koliko kvalitetan trener znaci ekipi,jer ova ekipa koja je danas odigrala nije nista manje talentovana od generacije U17 koju je Bata Djora unakazio.![]()
A kad dodju kod Govedarice videce se sta je ustvari ekipa.
Sada ja se nadam bice nam dovoljna jos pobeda nad Belgijom do koje mozemo doci,Belgija je jedna vrlo talentovana ekipa,nema renome kao Turska ali ipak ova generacija je sposobna da napravi nesta vise,prvenstveno jer su na putu do EP pobedili i Englesku i Portugal.
Kompletno prvenstvo ?marconato je napisao/la:Devil, kako ja cijenim, da smo kompletni, mi bi ovo ladno mogli uzeti ?!
Sa Spancima sutra u 20h. Koliko sam ja upoznat, trebalo bi da igraju.marconato je napisao/la:Kad i s kim igramo sledecu tekmu ? Jel se vracaju Cosic, Brasanac i Lukic u tim ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.