26,u septembru ce imati 27Arsenalisation je napisao/la:Sad smo ko fol zagrijani ponajvise za onog Mertesackera,i ni malo me ne bi cudilo da ga dovedemo jer:GunnerS je napisao/la:Vidim da ostaju nasri, cesc a da je došao Gervinho, mašala... Imal' šta za odbranu ?!
1-Rekao je jednom da je pored Werdera voli Arsenal(slicna situacija i sa Gervinhom)![]()
2.Visok je igrac,dobar u skoku a nije toliko trom,Svi znamo da tu upravo kaskamo,kao i sam Wenger koji je to rekao
3.Cijena vjerovatno ne bi isla preko 15 mil.![]()
4.Nije toliko ni star 25/26 god...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- majestic24
- Kontakt:
Re: Arsenal
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Al to su priče, imal' šta konkretno

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Arsenalisation
- Kontakt:
'oces broj od Profe?GunnerS je napisao/la:Al to su priče, imal' šta konkretno![]()

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
...nek, dok se malo odmorim... 

[youtube][/youtube]
Stvarno šteta, ovaj me video podsjetio kako mi je bio drag igrač. Taylor dobije 3 utakmice suspenzije, a Eduardo uništenu karijeru koja je dosta obećavala. Nadam se da glupi Birmingham nikada više neće ući u Premiership.
Stvarno šteta, ovaj me video podsjetio kako mi je bio drag igrač. Taylor dobije 3 utakmice suspenzije, a Eduardo uništenu karijeru koja je dosta obećavala. Nadam se da glupi Birmingham nikada više neće ući u Premiership.

...Malo atmosfere sa treninga kampa iz Malesije

- Megamon
- Kontakt:
Gdje je Ebue da ih zabavlja
.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
...Nije jedini on tu da zabavlja ima još kloceva, Rosicky i komp
...

- CollegeGunner
- Kontakt:
Q: You are in a similar situation with Samir?
Arsène Wenger: No. Samir's situation is clear for me.
Q: He definitely stays, come what may?
Arsène Wenger: He stays.
Q: So if a club comes in with a big offer, knowing that he's in the final year of his contract, you will say, 'You're staying...'
Arsène Wenger: I've just told you that we are in a position where we can say 'No.'
Q: And you will, in the case of Samir?
Arsène Wenger: We will.
Q: You think that it is worth more to have Samir for one more season and risk losing him on a Bosman free next summer than to cash in now?
Arsène Wenger: Yes.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- CollegeGunner
- Kontakt:
@younggunsblog
Arsenal training in Malaysia. Walcott and Miyaichi had a race; both finished at the same time. Exciting for new season.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Wenger:
"Nismo veliki klub ako prodamo jednog od njih dvojice. Veliki klub zadržava svoje najbolje igrače i šalje poruku drugim velikim klubovima da ne mogu samo tako doći i uzeti nekoga od vas. Do posljednje sekunde ćemo se boriti da zadržimo Fabregasa".
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
''Želimo da ga zadržimo i za nas novac nije bitan. Ovde nismo da bi stvarali novac, već da bi zadržali najbolje igrače. Uspeli smo da sprovedemo klub do tog nivoa da možemo da kažemo 'ne' bilo kojoj količini novca. U vrlo smo zdravoj finansijskoj situaciji tako da možemo da odbijemo svaku ponudu''.
''Čuo sam da ljudi govore kako ne želimo da zadržimo Seska. Mi smo očajni da ga zadržimo! Mi ćemo se boriti za sve, jer nismo obučavali i razvijali igrača 8 godina samo da bi ga posle toga otpremili negde u godinama kada se očekuje da dostigne svoj vrhunac. Želimo da održimo tim na okupu''.
''Ukoliko bi se radilo o novcu, stavili bi ga na tržište i rekli da će ga dobiti onaj koji ponudi najviše, ali to nam nije u planu. Mi ne želimo da ga prodamo ni po koju cenu. Nije u pitanju novac, već Seskova želja da ostane u klubu. On se i dalje možda lomi, ali mislim da će prelomiti u našu korist jer jako voli klub. U svakom slučaju, borićemo se do poslednje sekunde kako bi ga zadržali'',

A evo i sa Arsenal.com, da ne bude izmišljen govor:
“We want to keep him and, for us, it's not a question of money,” said Wenger. “We are not here to make the money. We are here to keep our best players. We have managed the Club to be in a position to say 'no'. For any money.
"We have that potential to do it because we are in a healthy financial situation. But on the other hand, you need as well the player wanting to be with you.
“I have heard people say that we do not want to keep Cesc. We are desperate to keep Cesc! And we will fight for everything because you do not educate a player for eight years as we have done only to want him to go once he is at an age to deliver. We want to keep the team together.
“If we wanted to make a money situation and wanted to sell the player, we put him on the market and we ask 'who gives more?' But that would not be the conversation. For us, it's not a question of money. It is a question of Cesc wanting to be with us. And I think he is torn because he loves the Club deeply. But we will fight until the last second to keep him.”
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- Arsenalisation
- Kontakt:
Izgleeda da dolazi vrijeme koje je Wenger obecavao i nagovjestavao... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- luis enrique
- Kontakt:
Što se tiče Nasrija, Wenger je poručio da će on "definitivno ostati", dok za Fabregasa kaže da ga ne zanimaju svote novca koje je Barcelona spremna ponuditi sve dok sam igrač želi ostati. Barçina ponuda od 39 milijuna eura prošlog ljeta tako nije bila dovoljna za prodaju Arsenalovog kapetana.
- Za nas se ne postavlja pitanje novca. Radi se o tome želi li Cesc ostati s nama. A ja mislim da je rastrgan jer užasno voli klub. Borit ćemo se do posljednje sekunde da bismo ga zadržali. Mislim da je Cesc uvijek bio rastrgan između svoje ljubavi prema Arsenalu i želje da zaigra za najveću momčad na svijetu, što je razumljivo. Vjerujem u njegov ostanak jer se nadam da će shvatiti da nema većeg postignuća nego voditi svoju momčad do uspjeha, te da ovo ne bi bio pravi trenutak za njega da ode.
- Za nas se ne postavlja pitanje novca. Radi se o tome želi li Cesc ostati s nama. A ja mislim da je rastrgan jer užasno voli klub. Borit ćemo se do posljednje sekunde da bismo ga zadržali. Mislim da je Cesc uvijek bio rastrgan između svoje ljubavi prema Arsenalu i želje da zaigra za najveću momčad na svijetu, što je razumljivo. Vjerujem u njegov ostanak jer se nadam da će shvatiti da nema većeg postignuća nego voditi svoju momčad do uspjeha, te da ovo ne bi bio pravi trenutak za njega da ode.
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Dokon um je djavolje igraliste!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;Faraon iz Visokog je napisao/la:Hocel bit danas linkova za utakmicu![]()
Steta sto necu biti kuci i necu moci gledati

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
pozz raja ima li tko link za tekmu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.