VanBasten je napisao/la:Samo koji ste zajeb našravili kad ste ga pustili nakon te sezone.
Samo penale da vam je penale izvodio imali bi koju pobjedu više. Ovi malo stariji ć ese sjećati boraj promašenih penala u toj sezoni, "sezonu" fula s kreča je otvorio Ihtijrević protiv Kaknja čini mi se.
Jedan do najboljih, po mom nekom subjektivnom viđenju, napadača koji su igrali u PLBiH.
Povrijediše ga na Bracinom turniru.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
VanBasten je napisao/la:Samo koji ste zajeb našravili kad ste ga pustili nakon te sezone.
Samo penale da vam je izvodio imali bi koju pobjedu više. Ovi malo stariji ć ese sjećati boraj promašenih penala u toj sezoni, "sezonu" fula s kreča je otvorio Ihtijrević protiv Kaknja čini mi se.
Jedan do najboljih, po mom nekom subjektivnom viđenju, napadača koji su igrali u PLBiH.
pa nismo mu dzaba pjesmu napravili koju ste vi poslije za skoru iskoristili
nista smjesnije bar meni nego kao protiv hearts-a kaze komentator na radiju kao velika prilika za Želježničar i 1:0 za hearts,ali sam se ismijao tad ono bas haha
Evo ova nasa tema se prosiri na 4000 stranica. Mashallah!
Nisam bio optimista ali kako vrijeme odmice i kako se tekma primice, vise i vise vjerujem da mozemo izvuci neki dobar rezultat. Dobar rezultat kod kuce je samo pobjeda.
Da hoce jug biti pun u cetvrtak kao protiv kilmarnoka, da se moldavcima noge odjecu, al ne sumnjam u nas, pogotovo u ono salalalallalala Zeljeznicar.... ima da se oriiiiii
Samo penale da vam je izvodio imali bi koju pobjedu više. Ovi malo stariji ć ese sjećati boraj promašenih penala u toj sezoni, "sezonu" fula s kreča je otvorio Ihtijrević protiv Kaknja čini mi se.
pa nismo mu dzaba pjesmu napravili koju ste vi poslije za skoru iskoristili
Taj fazon je stara ko Vjećnica. Nisam siguran da je uopšte izmišljen u BiH. Mislim da je Torcida prva "skovala" u čast Darka Jozinovića, negdje 95-96-97'. Ne sjećam se baš tačno u godinu.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 12 jul 2011, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
VanBasten je napisao/la:
Taj fazon je stara ko Vjećnica. Nisam siguran da je uopšte izmišljen u BiH. Mislim da je Torcida prva "skovala" u čast Darka Jozinovića, negdje 95-96-97'. Ne sjećam se baš tačno u godinu.
97 smo mi pjevali to vazdi. torca to nije pjevala, mozda naknadno nesto, ali prije nas nije sigurno (sad pitah jednog "bilog" koji je u to vrijeme isao dole po tekmama)
VanBasten je napisao/la:
97 smo mi pjevali to vazdi. torca to nije pjevala, mozda naknadno nesto, ali prije nas nije sigurno (sad pitah jednog "bilog" koji je u to vrijeme isao dole po tekmama)
Hajde nek ti bude.
Nemam namjeru se ubjeđivat oko ipak trivijalne stvari.
A ionako se ne može sa sigurnošću utvrditi koga sjećanje vara, mene ili tog "bilog".
I jozo, i Vazda su bili odlični igrači, to je jedino sigurno.
Zgembo Adislić je napisao/la:Da malo pogledamo protivnika??? " onclick="window.open(this.href);return false; Napadač (jedan od tri) " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; Baco Nikolic Desni vezni drama brz :S " onclick="window.open(this.href);return false; (protiv dinama tirane) " onclick="window.open(this.href);return false; (derbi s Daciom)...
Baco Nikolić je otiso ja mislim u vojvodinu
upravo gledam na spisku igraca nema nikolica sto je jako dobra stvar jer je momak jako brz ovaj napadac nije los i jos uvijek igra za sheriff:Position on the field: Forward
Full name: DIEDHIOU Amath Andre
Date of birth: 19.11.1989
Place of birth: $ (?)
Nationality: Senegal
Height, Weight: 172 sm 75 kg
Number: 21
Zgembo Adislić je napisao/la:Da malo pogledamo protivnika??? " onclick="window.open(this.href);return false; Napadač (jedan od tri) " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; Baco Nikolic Desni vezni drama brz :S " onclick="window.open(this.href);return false; (protiv dinama tirane) " onclick="window.open(this.href);return false; (derbi s Daciom)...
Baco Nikolić je otiso ja mislim u vojvodinu
upravo gledam na spisku igraca nema nikolica sto je jako dobra stvar jer je momak jako brz ovaj napadac nije los i jos uvijek igra za sheriff:Position on the field: Forward
Full name: DIEDHIOU Amath Andre
Date of birth: 19.11.1989
Place of birth: $ (?)
Nationality: Senegal
Height, Weight: 172 sm 75 kg
Number: 21
mislim da grijesite za Nikolica, Branković je otišo' u vojvodinu a nikolic je na spisku igraca (izvor Transfermakrt.de) a na njegovom mjestu doveden i argentinac Sosa iz Albanskog prvaka i imaju dva brazilca dobra tehnicara Fred sredina i Jymmy špic... zajebani su :S