Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sarajlija89 je napisao/la:BiceGunnerS je napisao/la:..Nego imal' šta oko Škore ?!...![]()
Ma nema se para buraz...cekaju da vide hocel biti sta od Evrope i onda eventualna pojacanja(citaj, ostanci)
Crveni, boldirani igraci su bez ugovora, pa skontajte kakva je situacija u klubu.I to sve, dan-dva prije Orebra...pola tima
Iskreno malo mi dres izgleda "demode" pogotov ova kragna, asocira me na one stare dresove sto se mogu nac na buvljakuMadafaka je napisao/la:http://www.fksinfo.com/np-1391-FOTO_EKS ... uskoro.htm
Pa ocigledno je da su mu dali veci broj.Dylan Dog je napisao/la:Zasto li su rukavi onako siroki,a i dres ko' da visi na Kojasevicu.Trebalo je sve to biti uze.
A ma cekaj, to je samo proizvoljni model...vidis da nema ni obiljezja sarajeva, nista..polako, dok fino vidimo.Dylan Dog je napisao/la:Zasto li su rukavi onako siroki,a i dres ko' da visi na Kojasevicu.Trebalo je sve to biti uze.
To je to...Dirk je napisao/la:Dresovi super najvaznije je da su bordo boje a ne kao oni legeini gdje vise na crveno ide. Jos brojevi na ledja grb sponzor i sve ce to izgledati super
meni je svaki vas odron tako da te razumjem...Number1 je napisao/la:meni su vala niđe veze, neću da vas zezam dok nama macron ne pošalje garnituru, bog zna kakvi će bit, al ovo je meni dno dna. nit je dizajn nešto, isto pidžama, kragne po meni fuj.. ljepši su vam bili ovi crvene boje, što nisu bordo, one u bordo ofarbajte i budite zadovoljni sa dresovima.. ovo je katastrofa!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.