admin je napisao/la:nisu svi građani Bosne i Hercegovine - Bosanci ili Hercegovci. žive ovdje i raznorazni stranci, kao u svakoj državi svijeta. Pun Beč Bosanaca, Srbijanaca, Hrvata... najmanje je Austrijanaca.
nisi odgovorio na moje jednostavno pitanje: Da li si ti Bosanac?
tj. zakukuljio si mi nešto ko da nisi, a onda si tražio svu ravnopravnost sa Bosancima i Hercegovcima na bosanskohercegovačkom forumu. zbunjuješ me svojom neiskrenošću.
(опет & ? $,не ? $ " ? $ " & ' % ",$ је ствар % " " своју ",а не " %).
" & $ се $ на ову % $ се - $ " 100 " " - " ? ? се $,ово је % $ " " & $ ? " $ свјестан снаге $," је " ".
У " се ? $ " " " " " "," свега $ се $ о ? $ " & $,& " ? у & " ? $ $ " ? " о ? " ?," " " $.
Но по & & " " ' " " ",$ ",? то $ ? $ се не ' " за ? $,јер & ? $ не "," је $ ?,за њу је & ? ",% је - у ? $,? " је то $ у %,не " % "," & " %.
У " " су ",",",",",".Наравно вјероватно $ " " странаца у $ $ " " " &,но ? $ странац не ' " & у " & је ? ? ?,а настањен је на " ".
" не ".Тај " не ",' $ " у & " га % " " ? не ". $ " "," " ? "," " " $," " " "," " " "," " " ",то о $ ФТВ " ? " не ",$ $ " ? у " Центар у Сарајеву жена," " јој " ' " ' ? %," ? Хрват,у " $ % $ " ' ' ? $ $ ова " $. & вјерује у постојање " & ", & " " $ у ".
" " то " " за %,$ % " & " ",- %,% " "," " % - % $.
% се " твог "," сте $ $ о " $,& $ је ' $ & % " ' " ",$ ' се & о ' ". Оно % " у " " то је $ " " "," & ? "," " ",& ? " 1,4 ? $ ' $.
$ $ " $ " $ на ' је : ЈА ' ",? " " " У " ? &,& ЈЕ $ ".
% & у $ са ' $ $ ",ја " / & " & $,- & " ?,& јасно & постоје $ $ $ " " на " " " " ",$ " " сва $ $ ' " је & ? у ' & " % " овог $ ".