Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ili Mata 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ma nek uzme i "keca"samo nek' on makar u pola bude igr'o u EPL-u od onog sto je der'o guzove u Francuskoj...Arnelinho je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/gervinho ... 33481.html
Gotovo je.
Objavljeno već na transfermarkt.de i na arsenal.com![]()
Gervinho je novi član Arsenala.
Sad, hm...koji će broj uzet?
Vjerovatno devetku.

Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 11 jul 2011, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Eh, pa moji drugari vi spajate pitanja u moj odgovor
Devetku će dobiti jer je prvoklasan napadač.
I biće @Arsenalisation, on će biti novi Titi.

Devetku će dobiti jer je prvoklasan napadač.

I biće @Arsenalisation, on će biti novi Titi.

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Hm...Naravno. Al' sad je i Gervinho samo jedan. 

- Arsenalisation
- Kontakt:
Je l' ko primijetio da smo se nafurali puno? 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Čini ti seArsenalisation je napisao/la:Je l' ko primijetio da smo se nafurali puno?

- CollegeGunner
- Kontakt:
Podsjeti me na nasu opkladu ovim.Arnelinho je napisao/la: Devetku će dobiti jer je prvoklasan napadač.![]()
![]()

Mata ce samo doci ukoliko Nasri ode.

@Arsenalisation
Neka malo, bilo je dosta finih vijesti danas. Ne desava se to tako cesto.

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- King Kenny
- Kontakt:
Gervinho je odlično pojačanje.
Drago mi je da po svemu sudeći ostaje Nasri a za Fabregasa je samo pitanje vremena kada će otići,ipak uz Gervinha, te jednog dobrog štopera, Arsenal i sljedeće sezone može konkurisati za sami vrh.
Šta je sa lijevim bekom,hoće li tu Gibbs uletiti umjesto Clichy-a ili ce se tražiti pojačanje i za tu poziciju
Drago mi je da po svemu sudeći ostaje Nasri a za Fabregasa je samo pitanje vremena kada će otići,ipak uz Gervinha, te jednog dobrog štopera, Arsenal i sljedeće sezone može konkurisati za sami vrh.
Šta je sa lijevim bekom,hoće li tu Gibbs uletiti umjesto Clichy-a ili ce se tražiti pojačanje i za tu poziciju

Zadnja izmjena: King Kenny, dana/u 12 jul 2011, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- -Paja
- Kontakt:
Kao i svake godine kazu pitanje je vremena odlazak Fabregasa hahahaha i naredne sezone ponovo u dresu Arsenala a slijedece ljeto opet pitanje je vremena, ostari covjek hahahahah
Dio Arsenala
- King Kenny
- Kontakt:
@-Paja Ja nisam fan ni Barselone ni Arsenala tako da mi je svejedno kako će završiti saga o Fabregasu,iako bih više volio da ostane zbog jačeg Arsenala i zanimljivije sezone.
Do sada nisam iznosio svoja mišljenja o odlasku ili ostanku Cesca ali kada sam pročitao,čini mi se na ovoj temi da nije otputovao na pripreme s ekipom,velika je vjerovatnoća da se nešto radi u pozadini da li transfer,da li produženi odmor,da li poseban plan treninga ili nešto deseto stvarno ne znam.
Razvucite ga još koju godinu onda pa ga prodajte Barsi iza 30-te...
Do sada nisam iznosio svoja mišljenja o odlasku ili ostanku Cesca ali kada sam pročitao,čini mi se na ovoj temi da nije otputovao na pripreme s ekipom,velika je vjerovatnoća da se nešto radi u pozadini da li transfer,da li produženi odmor,da li poseban plan treninga ili nešto deseto stvarno ne znam.
Razvucite ga još koju godinu onda pa ga prodajte Barsi iza 30-te...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Ja rekoh, danas sam gled'o emisiju, gdje su pričali o obilježavanju 125 godina postojanja Arsenala i dio dokumentarca je prikazivao scenu gdje su u trgovini (na Emiratesu) dresovi (ovi novi) i Fabregasa i Nasrija u prodaji.Tako da,sumnjam da će ići.
Mata bi dobro doš'o zbog ,onda,jako velike konkurencije u ekipi.A i Downing ne bi bio loš, umjesto Mate.
Naravno,Samba ili Cahill (a i protiv Mertesackera nemam ništa)moraju doći.
Što se Clichya tiče-Gibbs nastavlja ,tamo gdje je on stao.
Edit:
Na tom otvaranju obilježavanja goste je lijepo zabavljala Yankey-e

Ja je nisam ni zaboravio.CollegeGunner je napisao/la:Podsjeti me na nasu opkladu ovim.![]()

Mata bi dobro doš'o zbog ,onda,jako velike konkurencije u ekipi.A i Downing ne bi bio loš, umjesto Mate.

Naravno,Samba ili Cahill (a i protiv Mertesackera nemam ništa)moraju doći.
Što se Clichya tiče-Gibbs nastavlja ,tamo gdje je on stao.

Edit:
Na tom otvaranju obilježavanja goste je lijepo zabavljala Yankey-e

Idući je Gary Cahill. 

Uh, evo i mene tek došao... Šta se sve dešavalo, vidim da je gervinho potpisao imal' još nečeg zanimljivog ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Megamon
- Kontakt:
Evo suska se da smo zainteresovani za Rodallegu
http://www.givemefootball.com/premier-l ... 2m-striker" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.givemefootball.com/premier-l ... 2m-striker" onclick="window.open(this.href);return false;
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Vidim da ostaju nasri, cesc a da je došao Gervinho, mašala... Imal' šta za odbranu ?!
- Megamon
- Kontakt:
Ferguson rek'o da Nasri nece u United nego da se dogovorio sa nekim drugim klubom,sad da l' laze vidjet cemo.GunnerS je napisao/la:Vidim da ostaju nasri, cesc a da je došao Gervinho, mašala... Imal' šta za odbranu ?!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
arseanl.com i pročitaj izjave 

- Arsenalisation
- Kontakt:
Sad smo ko fol zagrijani ponajvise za onog Mertesackera,i ni malo me ne bi cudilo da ga dovedemo jer:GunnerS je napisao/la:Vidim da ostaju nasri, cesc a da je došao Gervinho, mašala... Imal' šta za odbranu ?!
1-Rekao je jednom da je pored Werdera voli Arsenal(slicna situacija i sa Gervinhom)

2.Visok je igrac,dobar u skoku a nije toliko trom,Svi znamo da tu upravo kaskamo,kao i sam Wenger koji je to rekao
3.Cijena vjerovatno ne bi isla preko 15 mil.

4.Nije toliko ni star 25/26 god...

O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.