Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 10 jul 2011, 23:46

ja bi volio da to prođe al mislim da ce biti tesko. sto se mene tice budite pozdravljeni do utorka...
mozda je i ovako najbolje neka svako uradi ono sto misli da je ispravno i prigodno.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2011, 23:54

Znaci samo je bitno da sve prodje kako treba dragi redsi.
Mozemo se strpiti jedan dan, siguran sam.

Cujemo se u utorak.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2011, 00:47

Donija samo ljekarski dijeli od potpisa za redse.
S obzirom da se ne zna hoce li Reina biti spreman za pocetak nove sezone jer je operisan mozda Doni uspije vec na startu izvuci koji minut. Nadam se da ce se Spanac sto prije oporaviti.

Uglavnom, 99% je novo pojacanje Liverpoola.

Bravo za sve koji su uspjeli odati pocast nasem haryu kojeg naravno necemo zaboraviti. Istina, radi se samo o ne pisanju na ovoj temi ali svakako smo barem na taj nacin ispostovali naseg prijatelja.

Pocivaj u miru Harise.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 12 jul 2011, 00:50

Sjajan potez sto smo doveli Donija,iskusan golman i sigurno da narednih 5,6 godina imamo dobru zamjenu za Reinu koji zna nekad da kiksa,ko zna mozda Doni zakuca i na vrata pocetnih 11.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 12 jul 2011, 00:51

Murinjo prekrizi Lassa za sljedecu godinu...ne bi on bio lose pojacanje za zadnjeg veznog...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 jul 2011, 00:53

Kapiten ''redsa'' na sva usta hvali svog saigrača i oseća da će njegov tim imati ubojit napad naredne sezone. Pohvalio i Kajta.
DzerardLegenda Liverpula, Stiven Džerard, uputio je puno phvala na račun Luisa Suareza, posle sjajnog starta na ''Enfildu'' i uporedio ga je sa Vejnom Runijem i Zinedinom Zidanom.

Suarez je iz Ajaksa u Liverpul stigao u januaru i imao je veliku ulogu u sjajnom završetku ne baš uspešne sezone za klub sa Mersisajda.

Džerard veruje da će on nastaviti da igra dobro.

''Luis je dinamit. Odigrao je magično do sada. Ako održi tu formu, mislim da imamo novu zvezdu. On je veoma direktan i ima veliku želju da uđe u šesnaesterac ispred defanzivca. Mora da je noćna mora čuvati ga'', ocenio je Džerard i dodao.
Suarez
''Kada ne daje golove, onda ih pravi. Skoro je stigao, ne smemo mnogo da vršimo pritisak na njega, ali ako ovako nastavi, biće sjajno pojačanje. Kada je Endi Kerol fit, zajedno sa Suarezom bi bio idealan partner'', kaže on.

On se okrenuo i na borilački stav Urugvajca.

''Pogledajte Zidana i Runija, takvi su kakvi su. To je i Luis. On je borac i iako posedjue odličnu veštinu, on je veliki radnik. To ga izdvaja od drugih'', bio je komentar legende.
Kajt
Posebno je pohvalio Dirka Kajta.

''Ponekad njegov rad prođe neprimećeno. Dirk i Luis su bili ključni na kraju prošle sezone, jer mnogo rade za ekipu. Njih dvojica ne daju defanzivcima ni sekund odmora. Kada ih vidite da tako jako rade na terenu, to daje primer svima. Bukvalno se branimo iz napada'', zaključio je Džerard.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 12 jul 2011, 00:53

bimbrlica je napisao/la:Murinjo prekrizi Lassa za sljedecu godinu...ne bi on bio lose pojacanje za zadnjeg veznog...
Bas,na toj smo poziciji deficitarni :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 12 jul 2011, 00:54

the scouser je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:Murinjo prekrizi Lassa za sljedecu godinu...ne bi on bio lose pojacanje za zadnjeg veznog...
pa ja koliko znam samo je jedan zadnji vezni a to je Lucas...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 12 jul 2011, 01:17

bimbrlica je napisao/la:
Spearing ? I jos mogu tu Adam i Meireles da uskoce...i Gerrard nekad,mozda cak i Henderson...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 jul 2011, 01:33

bimbrlica je napisao/la:
the scouser je napisao/la: Bas,na toj smo poziciji deficitarni :mrgreen:
Spearing ? I jos mogu tu Adam i Meireles da uskoce...i Gerrard nekad,mozda cak i Henderson...
spearing nije top klasa(doduse nije ni lucas, al boljeg nema liverpool), meireles ode u inter ili juventus, adam je tu da organizuje napad, tesko da on moze biti destruktivac, kao i henderson, koji je vise krilo, nego centralni vezni, tako da bi vam/nam las dosao k'o kec na desetku :D
Za zivot cijeli!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 12 jul 2011, 01:51

Lass je vezni igrač,mi smo završili s dovođenjem veznih igrača bar što se tiče ovog prijelaznog roka.
Već smo doveli dva veznjaka Adama i Hendersona a Kingov posao je da to sve iskombinuje.
Prioriteti su sada lijevi bek i krilo...štoper i backup napadac,tako da,na Lass-a zaboravite :!:

YNWA!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 jul 2011, 02:07

Niti jedan od dovedenih nije preofanzivan-tako da 3 takva igrača savršeno mogu odigrati zajedno (uz Suareza u napadu). Ako će Caroll igrati ispred, onda definitivno trebate jednog defanzivca, da razbija napade, jer on bi oslabio odbranu,svojom nepokretljivošću.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 12 jul 2011, 08:44

On this day

1974 - Bill Shankly resigned as Manager after fifteen years in charge, leaving reds fans bemused and shocked. He had led us to three League titles, UEFA Cup, two FA Cups and the Second Division championship.

His final significant act as boss was to sign Arsenal forward Ray Kennedy for a club record fee of £180,000, announced the very same day. Razor went on to net 72 times in 393 reds games, helping us to claim five League titles, three European Cups, UEFA Cup and League Cup...

Bill you will never be walking alone,
The Kop will be with you away or at home,
As long as we breathe we'll remember you still,
Oh thank you for ever our Liverpool Bill...
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 12 jul 2011, 09:59

According to L'Equipe, Hamburg are on the verge of signing Joe Cole for £10.4mill.

In a quick conversation, Raul admitted desire to remain at Liverpool.
Sa twittera.

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 65,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"With Fiorentina there are no negotiations in place, I have not even been approached by them. They are just rumours."

Villla kaže da nisu dobili nikakvu ponudu od Arsenala za Downinga:
http://www.guardian.co.uk/football/2011 ... la-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako vole mediji da izmišljaju bidding wars kad god im je dosadno... tako smo se isto s Arsenalom "takmičili" oko Mate, pa pošto smo neobjašnjivo odustali i jedni i drugi (crva nije ni bilo), sad se navodno bijemo oko Downinga. Šta god im prodaje novine...
slika
slika
slika

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... from-china" onclick="window.open(this.href);return false;
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 12 jul 2011, 10:55

@TheScouser sretan rođendan,sve najbolje sto se može poželjeti...

YNWA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 jul 2011, 11:10

King Kenny je napisao/la:@TheScouser sretan rođendan,sve najbolje sto se može poželjeti...
You are someone else I am still right here

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 12 jul 2011, 11:13

@TheScouser, nek' je sretan, i sve najbolje u daljnjem životu. Možda da se i malo više aktiviraš u pisanju.. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 12 jul 2011, 11:35

Scouser sretan rođendan i sve najbolje i danas nam stiže Downing 100% :lol: ( nemoj zaboraviti, kad god ustaneš uvijek je danas :lol: )
There got to be something for Liverpool big number nine ...

RamoLFC_93
Kontakt:

Post Postao/la RamoLFC_93 » 12 jul 2011, 11:50

Scouser sretan rođendan :D :D :D :D
YNWA_______LIVERPOOL FC_________

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 12 jul 2011, 12:13

scouser sve najbolje a ako sa downingom bude kao sa Adamom (sve danas ce) ja ga ocekujem u januaru nista prije :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: ackeey, StevieG8 i 6 gostiju.