FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
s kakvim napadacima raspolaze sloboda ? koliko ih ima ? poz
trenutno su tu mesanovic i bekic, na probi je smajlovic iz gradine ja mislim i ocekuje se ovih dana jos jedan napadac da dodje na probu, ja mislim najbolji strijelac siriske ligeapach je napisao/la:s kakvim napadacima raspolaze sloboda ? koliko ih ima ? poz

Mislim sigurno nemamo sta trazit ako ne dovedemo jos nekog kvalitetnog napadaca.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- slani grad
- Kontakt:
sasvim pristojno izgleda ovaj kompet za narednu sezonu....mada je JAKO buranija od brenda i proizvodzaca sportske opreme...globalno...al et....i jel to ovaj crnac kod nas na probi ili 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ovaj crnac se zove Daniel Odafi (Sirijac )a kako stvari stoje novi igrac Fk Slobode je Dilaver Zrnanovic navodno je sve dogovorio sa celnicima Slobodeslani grad je napisao/la:sasvim pristojno izgleda ovaj kompet za narednu sezonu....mada je JAKO buranija od brenda i proizvodzaca sportske opreme...globalno...al et....i jel to ovaj crnac kod nas na probi ili
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ovaj Odafi je bio na probi u Borcu ali nije prosao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
I vrlo je bitno sto je potpisan veliki ugovor za citavu sezonu i dobice se vece kolicine opreme i isti su i dugi i kratki rukavi, i gostujuci dresovi su pravo lijepi, onako skoro skroz cisto bijeli...i nece se desavat ko prosle sezone crveno crni dresovi GIVOVA a bijeli dresovi JOMA :ugeek: meni je nekako to pravo bio crnjakslani grad je napisao/la:sasvim pristojno izgleda ovaj kompet za narednu sezonu....mada je JAKO buranija od brenda i proizvodzaca sportske opreme...globalno...al et....i jel to ovaj crnac kod nas na probi ili
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Zrnan trazi klub u Iranu, a ako to ne onda Čelikfukara87 je napisao/la:Ovaj crnac se zove Daniel Odafi (Sirijac )a kako stvari stoje novi igrac Fk Slobode je Dilaver Zrnanovic navodno je sve dogovorio sa celnicima Slobodeslani grad je napisao/la:sasvim pristojno izgleda ovaj kompet za narednu sezonu....mada je JAKO buranija od brenda i proizvodzaca sportske opreme...globalno...al et....i jel to ovaj crnac kod nas na probi ili

1947!
-
- Kontakt:
isti nije prosao probu u sarajevu i borcu..mozda ce vam biti dobar, sretnoLjumani_Banovici je napisao/la:Zrnan trazi klub u Iranu, a ako to ne onda Čelikfukara87 je napisao/la:Ovaj crnac se zove Daniel Odafi (Sirijac )a kako stvari stoje novi igrac Fk Slobode je Dilaver Zrnanovic navodno je sve dogovorio sa celnicima Slobodeslani grad je napisao/la:sasvim pristojno izgleda ovaj kompet za narednu sezonu....mada je JAKO buranija od brenda i proizvodzaca sportske opreme...globalno...al et....i jel to ovaj crnac kod nas na probi ili
Malik Smajlović (NK Gradina Srebrenik)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Jel ovo nas novi dres?Kakav je ovo sponsor?Sta pise u sredini?fukara87 je napisao/la:[URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]
OBAFEMI MARTINS NA PROBI![]()
![]()
Hvala unaprijed.
classic je napisao/la:
Evo iako nije jos uvjek dosla oprema, ovo bi trebao bit dres za sezonu 2011/12
Dresovi su super

------------------------------------------------
@GelsenkirchenTuzla ovo su valjda nasi stari dresovi juniorski valjda

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Ja stvarno nezz kakvi su ovi dresovi, u istim ovakvim dresovima je prvi tim igro u slavonskom brodu i bugojnu al je samo sponzor bio TOM-CAT i to su juniorski dresovi.GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Jel ovo nas novi dres?Kakav je ovo sponsor?Sta pise u sredini?fukara87 je napisao/la:[URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]
OBAFEMI MARTINS NA PROBI![]()
![]()
Hvala unaprijed.
A novi dresovi su oni koje sam par postova prije postavio i najvjerovatnije da ce glavni sponzor bit ZADA PHARMACEUTICA

Sacuvat ovog napadaca,valjat ce nam kad tad.
Svidjaju mi se ovi dresovi od JAKO proizvodjaca,samo da nije GIVOVA.
@ljumani_banovici
Ja sam neki dan objavio da ce Zrnanovic do petka prosle sedmice obavit pregovore sa Slobodom,sad ne znam sta je bilo,ali volio bih da potpise za Slobodu,jer nam fali iskusan stoper.
@ljumani_banovici
Ja sam neki dan objavio da ce Zrnanovic do petka prosle sedmice obavit pregovore sa Slobodom,sad ne znam sta je bilo,ali volio bih da potpise za Slobodu,jer nam fali iskusan stoper.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Juce je na probu doso neki stoper Madjar, igro valjda u Vojvodini, pa ce vjerovatno danas igrat u Gracanici, sto znaci da se okrecu drugim rjesenjima jer cini se od Zrnanovica nema nista, a stetaharry_90 je napisao/la:Sacuvat ovog napadaca,valjat ce nam kad tad.
@ljumani_banovici

Znas li mozda kako se zove ?classic je napisao/la:Juce je na probu doso neki stoper Madjar, igro valjda u Vojvodini, pa ce vjerovatno danas igrat u Gracanici, sto znaci da se okrecu drugim rjesenjima jer cini se od Zrnanovica nema nista, a stetaharry_90 je napisao/la:Sacuvat ovog napadaca,valjat ce nam kad tad.
@ljumani_banovici
Vidjecemo sta ce biti sa Zrnanovicem,ko zna mozda se dogovore ? Kraj Jogeta bi nam trebao jedan iskusan stoper,pogotov sad jer su nam otisli Raca i Drakul,tu cemo biti tanki skroz ako nekog dobrog stopera ne dovedemo.
Evo bas sad citam na jednom portalu koji je sinoc objavio vijest da Celik i Sloboda pregovaraju sa Zrnanovicem,ali da je ovaj igrac najblizi Slobodi,sa kojom je navodno dogovorio sve detalje .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nezz stvanro samo sam cuo ono "u prolazu" doso na probu neki stoper iz vojvodine, madjar 

Dresovi mi se sviđaju, volio bih još da vidim i rezervne (ako su "dostupni", naravno). Nadam se da će se postići dogovor sa još jednim napadačem, stoperom i veznjakom (prvenstveno mislim na Sirijca (ako zadovolji), Zrnanovića ili tog Mađara (ako bude pokazao talenat) i Branislava Nikića). Najvažnije za Slobodu je imati zadovoljan igrački kadar (da plate ne kasne i da između Uprave i igrača ima međusobno povjerenje). U tom slučaju, rezultati i zavidan plasman neće izostati. Bitno je da se prva polusezona odradi kako treba (ako se misli u Evropu, jesenji dio se mora završiti u najgorem slučaju na 5. mjestu). Stabilizacija klupskih kadrova, nastavak gradnje stadiona i održavanje Skupštine kluba (gdje bi se Davud Zahirović konačno imenovao za prvog operativca kluba) su od presudnog značaju za FK Slobodu. Treba naglasiti da više igrača na probi nije probi nije potrebno. Ako će se dovoditi još pojačanja, trebaju biti provjerena i iskusna imena. Roster mora biti maksimalno uigran za prvenstvo. 

Claus je napisao/la:Dresovi mi se sviđaju, volio bih još da vidim i rezervne (ako su "dostupni", naravno). Nadam se da će se postići dogovor sa još jednim napadačem, stoperom i veznjakom (prvenstveno mislim na Sirijca (ako zadovolji), Zrnanovića ili tog Mađara (ako bude pokazao talenat) i Branislava Nikića). Najvažnije za Slobodu je imati zadovoljan igrački kadar (da plate ne kasne i da između Uprave i igrača ima međusobno povjerenje). U tom slučaju, rezultati i zavidan plasman neće izostati. Bitno je da se prva polusezona odradi kako treba (ako se misli u Evropu, jesenji dio se mora završiti u najgorem slučaju na 5. mjestu). Stabilizacija klupskih kadrova, nastavak gradnje stadiona i održavanje Skupštine kluba (gdje bi se Davud Zahirović konačno imenovao za prvog operativca kluba) su od presudnog značaju za FK Slobodu. Treba naglasiti da više igrača na probi nije probi nije potrebno. Ako će se dovoditi još pojačanja, trebaju biti provjerena i iskusna imena. Roster mora biti maksimalno uigran za prvenstvo.

Al ovo je jos uvjek nezvanicno, ja sam malo gledo katalog i vidio nazive dresova koji su naruceni pa sam malo kopo po JAKO stranicama i naso

Calssic reko ja tebi da ce doci prvi bombarder Sirijske lige , i da ce vrlo vjerovatno da ostane 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.