HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Simplon
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Simplon » 12 jul 2009, 17:05

Samo ću ovome gore reći da mu je bitnije gdje će biti 23.7. a tada će on biti pred tv ekranom.
A pretplata će se plaćati kada bude i kanal na Hrvatskom jeziku. Do tada ćao BHT!
Na terenu budi ko Neretva plah
nek ti bura bude u grudima dah
blistaj ti u u igri ko mostarsko sunce
za tebe kuca Herceg-Bosne srce

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 12 jul 2009, 19:41

Ako sam dobro skontao kod vas je onaj Djuric igrao ofanzivnog veznog ? Sta je igrao ovaj Serdarusic znam da je igrao u vezi ali na kojoj tacno poziciji??? Ipak se dobro snalazite i bez njih!Sretno u evropi ako je iko ove godine zassluzio onda ste to vi.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 12 jul 2009, 20:16

Nije, Đurić je više igrao na poziciji desnog veznog ali je bio pravo opasan za protivnike jer je ljevak pa je lako lomio obrambene igrače, a Serdarušić je klasični zadnji vezni, pravi Pit-bull . Malo je koji igrač u ovoj ligi borben kao on, oduzima puno lopti i ne griješi puno. Samo mu je najveća mana što je skupljao kartone kao u priči. Redovno bi imao žuti karton po putakmici pa u prisjeku nije igrao svaku treću utakmicu :D . Zato ga je naš mali Aničić solidno mijenjao,a od ove sezone bi trebao biti standardan na toj poziciji.
PS: Hvala na željama za Europu.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 12 jul 2009, 23:26

[quote="Simplon"]Samo ću ovome gore reći da mu je bitnije gdje će biti 23.7. a tada će on biti pred tv ekranom.
A pretplata će se plaćati kada bude i kanal na Hrvatskom jeziku. Do tada ćao BHT![/q
ovaj gore zna gdje ce biti 23.7 a bas mi cudno onda koji je to jezik na bht ,mozda njemacki il italiijanski jezik:? vec pomalo ste dosadni s tim oko televizije a sta je sa htv zar vam to nije vas kanal :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 12 jul 2009, 23:45

Kolumna: BHT-medij samo jednoga naroda

Da je BHT televizija samo jednog naroda ( u nastavku čitaj bošnjačkog) dobili smo još jednu potvrdu ovih dana. Prvo ova TV kuća koja se voli dičiti da je multietnička nije našla za shodno da prenosi utakmicu Širokog Brijega sa Bantasom, a evo sada već su najavili da ih ne interesira niti europska utakmica državnog prvaka Zrinjskog. Da ne bi sve prepustili slučaju unaprijed su izašli u javnost sa pričom da su Zrinjskom ponudili maksimalne uvjete za prijenos, ali da na takvo nešto nisu pristali u Upravi HŠK Zrinjski.

Sa druge strane iz Zrinjskog su objasnili kakvi su to maksimalni uvjeti koji se odnose na par minuta reklamnog prostora i bez ijedne marke nadoknade od državne TV kuće. Ne trebam niti pitati niti spominjati ljude iz ove TV kuće koliko bi ponudili novca za prijenos da je državni prvak Sarajevo, Sloboda, Željezničar ili Čelik? Ne samo to nego bi danima svaki minut reklamnog prostora koristili da bi pozvali ljude da prisustvuju utakmici njihovog prvaka. Sa druge strane njihove gledatelje i pretplatnike ne zanima Zrinjski prije svega što je HŠK i to je jedan od najvećih razloga što državna TV kuća manipulira javnost oko prijenosa utakmice HŠK Zrinjski-FC Slovan.

Možete li zamisliti kada HTV ne bi vršio prijenos Dinama ili RTS Partizana? Kada bi se do desilo letjele bi ostavke u tim TV kućama, a ovdje se nitko i ne zapita zašto državna TV kuća ne vrši direktan prijenos državnog prvaka. Državna TV je ovim svojim potezom pokazala koliko joj je stalo do ostalih jednakopravnih naroda koji žive u ovoj državi, a jednakopravni su samo u papirima koji su nametnuli bjelosvjetski propali političari koji svoje frustracije liječe upravo ovdje.

Na kraju krajeva nama i ne treba ta TV kuća na našem stadionu, na stotine puta su dokazali koliko im je stalo do drugih naroda i njihovih potreba što se tiče medijskog prostora. Mislim da ne moram spominjati koliko je Zrinjski dobivao prostora u sportskim pregledima svih ovih sezona, premda je konstantno u vrhu Premier lige BiH. Kada kažem ne treba, onda mislim da nisu ovdje dobrodošli, a sve ovo sam napisao da se zna da nam je dosta njihove istine. Koliko nam je dosta njihove istine toliko nam je dosta i bjelosvjetskih nametanja koja idu na ruku ovakvima koji vode gore spomenutu TV kuću i njima slične medije koji služe samo za promidžbu jednog od naroda u ovoj multi kulti državi.

Krajnje je vrijeme gospodo da hrvati u BiH kao jedan od jednakopravnih naroda u ovoj državi dobije svoj TV kanal kao što ga imaju i ostala dva naroda koji ovdje žive. Samo tako će ova država biti u pravom smisli jednakopravna bar što se tiče mediskog prostora, a tako bi navijači HŠK Zrinjski imali priliku gledati utakmice svoga kluba bez obzira žive li u Hercegovini, Srednjoj Bosni ili Posavini. Ovako u vrijeme kada puleni Dragana Jovića budu lili znoj za ovu državu, gledatelji iste gledatelji će na bošnjačkoj TV imati priliku gledati film "Noć na zemlji", dok će oni koji se odluče noć provesti na sestrinskoj FTV imati priliku pogledati informativnu emisiju "Odgovorite ljudima".

Nadam se da će netko odgovoriti žiteljima ove države zašto jedan narod koji živi u njoj nema prava na svoj TV kanal ili ćemo i dalje živjeti u medijskom mraku kako i ime filma koji će prikazivati na BHT kaže. Odavno je noć u ovoj zemlji, i ne vidi se kada će zora svanuti, bar ne nama koji bi željeli da Zrinjski, Široki ili drugi hrvatski klubovi u BiH dobiju svoj medijski prostor. Ne vidim nikakvo drugo rješenje nego još jednom pozvati na bojkot spomenutih TV kuća, a nadam se da će naša Uprava zabraniti ulazak ovih TV postaja na naš stadion, kao i zabraniti davanje izjava istim. Samo tako će se možda uliti voda nekome u uši, te će se zapitati zašto nam se sve ovo događa i kome smeta što su u ovoj državi hrvatski nogometni klubovi najuuspješniji?

Na kraju krajeva jednostranim vođenjima takozvanih državnih medija, mi njima možemo zahvaliti postojanje ponajprije ovoga portala koji više od pet godina piše istinu o HŠK Zrinjski, te radio i TV emisji Zrinjski.info koje su pokrenute ove godine.
Preuzeto sa ZRINJSKI INFO i jos nesto BHT-ovci kad je prilog o Zrinjskom nije NK vec HSK cobani !
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 12 jul 2009, 23:50

Ma koji vam je k....! Kakve ima veze čiji je TV,najbitnije je da ne rade svoj posao!

I glupo je o tome raspravljati,ovo je sportski forum i dotakli smo se TV-a jer je u uskoj vezi sa temom,ali ovo je već previše.
Mislim da nije razlog neplaćanje pretplate od Mostaraca,pa oni će i onako otić na utakmicu ako im se gleda,ali šta je sa Sarajlijama,Zeničanima,Tuzlacima koji plaćaju pretplatu,a volili bi pogledat utakmicu.
Razlog je nezainteresiranost i nesposobnost vodsta ove TV kuće.

Da ne bude da je do njih,odmah su izašli u javnost kako Zrinjski ne želi da se prenosi,kako su oni ponudili "maksimalne uvjete",ali eto ovi iz Zrinjskog su bezobrazni i traže nerealne cifre.

A istina je da Zrinjskom nije ponuđena niti jedna jedina marka,nego nekoliko reklamnih minuta.
BHT je još jednom dokazala da ne razmišlja o domaćem sportu niti o potrebama svojih građana,i nitko ne bi trebao plaćat pretplatu.

Najžalije mi je naših momaka koji će u srijedu prestavljat naš klupski nogomet,ostavljat će znoj na terenu protiv protivnika koji ima višemilijunski budžet,zbog čega,zbog 10-tak tisuća navijača i simpatizera.

A ako,ne daj Bože,Zrinjski izgubi u srijedu,odmah će se javit i pričat priču kako nam je nogomet u kurcu.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 12 jul 2009, 23:54

Kao sto ovaj u kolumni kaze zabranit prijenos u buduce i izvjestaje sa stadiona HSK Zrinjski svim uposlenicima BHT-a,ostat najuspjesniji u drzavi hoćemo a oni nek prenose svoje derbije propalih velikana i price iz titina vremena i o borcima armije bih ,a nama neka lige prvaka !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 jul 2009, 00:12

Ma bitno je da se prenosi play-off za ulazak u drugu Englesku ligu, a za razvoj našeg sporta njih boli briga. Stvarno neznam šta je razlog ovih dešavanja na BHT. Zrinjski je pokazao da su ove pripreme dosta uticale na njihovu uigranost i njihovo djelovanje na terenu. Tim funkcionira perfektno, a ovi Ganci su se odlično uklopili u igru tima i od njih očekujem najviše u predstojećim utakmicama Zrinjskog. ŽELIM VAM SVE NAJBOLJE U EUROPI.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 13 jul 2009, 00:19

Zbog ovakog odnosa prema sportu nasa djeca ce postati bezosjecajna na svoje timove,p jbt gledaj samo ove tzv navijace po forumima tipa liverpoola ,barce,reala, dortmunda, vise se u nas pise o njima nego u njihovim drzavama a to je zato sto nam djeca nemaju idole u svojim redovima zalosno je sto prvo moras kao dzeko otici u teplice pa postat najbolji igrac bundeslige da bi postao idol jer to nisi mogao u svojoj jeb.. drzavi,zalosno je sto je doslo do toga da ljudi cekaju u kuci bundes ligu i premier ligu englesku ,a u nas stadioni prazni.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 jul 2009, 00:25

Ma stvarno je smijesan ovaj BHT. Licno bih volio pogledati utakmicu izmedju Zrinjskog i Slovana. Al' njima je vaznije pustati neke Boze pomozi filmove i ostale gluposti. Isto tako nevjerujem da ce doticni ili neka druga TV kuca prenositi utakmice Sarajeva. Hayat pregovora sa Sirokim a RTRS ce prenositi Slaviju.... ma jadno stvarno! :roll:

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 13 jul 2009, 00:26

Televizija je amaterska i umjesto da kroz godine napreduju, oni nazaduju. Mislim da kao javni servis imaju obvezu prenositi domaće događaje, sportske, kulturne, zabavne....
Neka su se oni oprali sa ponuđenim maksimalnim uvjetimaq (minutma) :D

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 13 jul 2009, 00:35

Marin je napisao/la:Televizija je amaterska i umjesto da kroz godine napreduju, oni nazaduju. Mislim da kao javni servis imaju obvezu prenositi domaće događaje, sportske, kulturne, zabavne....
Neka su se oni oprali sa ponuđenim maksimalnim uvjetimaq (minutma) :D

Nego da se vratimo Zrinjskom,po meni bi sastav:Melher ,Zurzinov,Ivankovic,Sunjic,Susic M,Afedzie,Prince,Stojanovic,Susic P,Vukovic,Kordic mogao vrlo lako pobjediti slovana barem jedan razlike :D

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 13 jul 2009, 00:41

Simplon je napisao/la:Samo ću ovome gore reći da mu je bitnije gdje će biti 23.7. a tada će on biti pred tv ekranom.
A pretplata će se plaćati kada bude i kanal na Hrvatskom jeziku. Do tada ćao BHT!
sta ba ti pricas iskreno ne volim je ni ja,ali ako ono nije najvise hrvatsko onda nezz sta je pa sve su hrvatske rijeci...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 13 jul 2009, 00:45

Ne znam, Slovana nisam naravno nikada gledao, ni u Živo ni na TV. Koliko su god oni favoriti činjenica je da Zrinjski ima puno više europskog iskustva u ovom trenutku. Ne možemo se po trofejima ravnati s njima ali oni nisu igrali međunarodne utakmice 5-6 godina i tu ja vidim našu šansu.
Kako je moglo bit, ispao nam je sastav u najmanju ruku solidan. Pavle Sušić je protiv Želje igrao kao Đurić u najboljim danima,a jedan od onih crnaca što je igrao kao zadnji vezni je bio ODLIČAN. Imao je nekoliko dubokih lopti vrhunskih, kao da ih rukom baca.
Uglavnom, ne poznaju nas i vidim šansu što je prva u Mostaru. Samo neka odigraju momački i hrabro, svako rezultat se može progutati. Ne tražimo puno.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 13 jul 2009, 00:53

Ma **** prenose,kad smo dosad mogli bez njih,možemo i sada,ko što Marin reče mi imamo svoje šanse,igrači imaju srce ko Hum!,a fala Bogu imamo i kvalitete i znanja! Osim toga nije ni Slovan nešto jak,i oni će imat oscilacija u igri i daleko od toga da su neprolazni.

slika

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 13 jul 2009, 00:58

ma samo napadacki i pametno,ne sumnjam ja da ce to jovic poslozit kako treba,iskreno smatram da je ova svjeza krv daleko bolja vec zasiceni đuric,nikolic pa cak i legenda zizovic koji je igrao sve losije i losije,stoga Slovan jes favorit al isto citam izjavu Bozica koji igra u slovanu u kojoj kaze da su se upoznali s igrom Zrinjskog i da sebe vise ne smatraju favoritima jer je to prava balakanska tehnicki potkovana ekipa s ubojitim konta napadima,jos lik kaze tko god Zelji uvali 5 komada ta ekipa nije za podcijenit :D ,no nebi to izjavio da je zelju dva puta u zivotu pogledao :lol: amateri sarajevski.

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 13 jul 2009, 02:20

Komunikacija je napisao/la:ma samo napadacki i pametno,ne sumnjam ja da ce to jovic poslozit kako treba,iskreno smatram da je ova svjeza krv daleko bolja vec zasiceni đuric,nikolic pa cak i legenda zizovic koji je igrao sve losije i losije,stoga Slovan jes favorit al isto citam izjavu Bozica koji igra u slovanu u kojoj kaze da su se upoznali s igrom Zrinjskog i da sebe vise ne smatraju favoritima jer je to prava balakanska tehnicki potkovana ekipa s ubojitim konta napadima,jos lik kaze tko god Zelji uvali 5 komada ta ekipa nije za podcijenit :D ,no nebi to izjavio da je zelju dva puta u zivotu pogledao :lol: amateri sarajevski.
kompleks se prenio...nego sanjate li vi o 3.pretkolu ikad mislim znam da su igrali sarajevski klubovi to 3.pretkolo i da ce rijetko ko od ovih malih klubova tipa zrinjski,siroki itd doci dotle a u to cemo se uvjeriti protiv slovana ;) NAPRIJED SLOVAN :ugeek: :ugeek:

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 13 jul 2009, 07:01

dolina cupova je napisao/la:
Komunikacija je napisao/la:ma samo napadacki i pametno,ne sumnjam ja da ce to jovic poslozit kako treba,iskreno smatram da je ova svjeza krv daleko bolja vec zasiceni đuric,nikolic pa cak i legenda zizovic koji je igrao sve losije i losije,stoga Slovan jes favorit al isto citam izjavu Bozica koji igra u slovanu u kojoj kaze da su se upoznali s igrom Zrinjskog i da sebe vise ne smatraju favoritima jer je to prava balakanska tehnicki potkovana ekipa s ubojitim konta napadima,jos lik kaze tko god Zelji uvali 5 komada ta ekipa nije za podcijenit :D ,no nebi to izjavio da je zelju dva puta u zivotu pogledao :lol: amateri sarajevski.
kompleks se prenio...nego sanjate li vi o 3.pretkolu ikad mislim znam da su igrali sarajevski klubovi to 3.pretkolo i da ce rijetko ko od ovih malih klubova tipa zrinjski,siroki itd doci dotle a u to cemo se uvjeriti protiv slovana ;) NAPRIJED SLOVAN :ugeek: :ugeek:
5 : 1 :D

Simplon
Kontakt:

Post Postao/la Simplon » 13 jul 2009, 09:39

Najvažnija je stvar da nam ove godine opet nitko neće moći ništa u ligi. A čitam pola lige titulu najavljuje i borbu za Europu. Sve će im to pasti u vodu jako brzo kao i obično. Sreća im je što su pauze jako duge pa mogu živjeti u iluziji, i uz to se sjećati nečega čega se ni sami ne sjećaju.

Idemo dalje, Zrinjski Mostar prvak 2009 - 2010
Na terenu budi ko Neretva plah
nek ti bura bude u grudima dah
blistaj ti u u igri ko mostarsko sunce
za tebe kuca Herceg-Bosne srce

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 13 jul 2009, 13:45

Pa moralna je obveze da obranimo naslov,a i kup će se igrat,pa dokle doguramo.
Za naslova imamo kvalitetu,al bit će teško.Najvažnije je da se i dogodine osigura Europa.

Kvalitetu imamo,barem da se dostojno borimo protiv Slovana,samo nam treba malo sreće.
Što se tiče domaćeg prvenstva kako sad stvari stoje borimo se za naslov sa Širokim ( bit će zanimljivo 15. i 30. kolo )

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.