& $ је остао $ &,? ' јеkamiondzija je napisao/la:" " $ % $ су " $ паре?ComyZV je napisao/la:" је & '...? " " су ? $ & су $ парееее...$ знате...

& $ је остао $ &,? ' јеkamiondzija je napisao/la:" " $ % $ су " $ паре?ComyZV je napisao/la:" је & '...? " " су ? $ & су $ парееее...$ знате...
Хахах..." $ су се....kamiondzija je napisao/la:&,јесу се " $ " пара,? " у $ ? је " ? $ &.![]()
" ? " " $ ? - се " $?
" " $ паре $ % су $ $,- су се ? $ - ' $ $ - на & " ? ",$ & је ¥ ово % " ? & " се % - " са " " " & је ? ? 20 ??kamiondzija je napisao/la:&,јесу се " $ " пара,? " у $ ? је " ? $ &.![]()
" ? " " $ ? - се " $?
drinin vuk je napisao/la:" " $ паре $ % су $ $,- су се ? $ - ' $ $ - на & " ? ",$ & је ¥ ово % " ? & " се % - " са " " " & је ? ? 20 ??kamiondzija je napisao/la:&,јесу се " $ " пара,? " у $ ? је " ? $ &.![]()
" ? " " $ ? - се " $?
zvornicki klan je napisao/la:" " &?
Је ? остао онај ? "?
$ " ? не " се " " ? у & " у & се ? $.drinamen je napisao/la:Ni mene nije dugo bilo na ovim temamaNe znam ja ne vjerujem Mičiću. Čovjek nema iskustva. Trebalo je ipak dovesti nekog boljeg. Možda vratiti Nestorovića. Ovako...
Ima i toga. Ako ćemo pravo ni Vojvodi ništa nije falilo.zvornicki klan je napisao/la:$ " ? не " се " " ? у & " у & се ? $.drinamen je napisao/la:Ni mene nije dugo bilo na ovim temamaNe znam ja ne vjerujem Mičiću. Čovjek nema iskustva. Trebalo je ipak dovesti nekog boljeg. Možda vratiti Nestorovića. Ovako...
% ' $ " " $ " " су се ? $ те "," ?.kamiondzija je napisao/la:& ",$ се $ - " " $ ове $ & - " ' $ " ".![]()
$ ? - & " " ,јер " за " ? " се не $ "?
drinin vuk je napisao/la:% ' $ " " $ " " су се ? $ те "," ?.kamiondzija je napisao/la:& ",$ се $ - " " $ ове $ & - " ' $ " ".![]()
$ ? - & " " ,јер " за " ? " се не $ "?![]()
" & - " - на 2,? 3 &,& % је ? " $ сезоне у ? РС,$ " ",јер знају $ " не $ са " $ 5 &,? & је " $ на $ он - " $ $.
kamiondzija je napisao/la:Је ? & $ ? $,$ " се ? $ ' на " $ пар " ?,? су " ??
' % $ га врате,? "." je napisao/la:Је ? ¥ $ " се ' " "?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.