FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Niko nije nezamjenjiv,a njegovih 5-6 golova koliko je dao ce vec neko nadomjestiti,a pogotovo ako taj sutrasnji srbijanac bude neka zvijer!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Nezamjenjiv je za Borac, jer nikako nece naci igraca takvog kvaliteta za DZ (jer novca nema). I Maleticev doprinos se najmanje ogleda u golovima, na kraju krajeva on je krilni igrac...
-
- Kontakt:
Ovo za osm je tacnoRade Paprica 9 je napisao/la:Negarantujem ali mislim da je u toj mreži i OSM, koja se bez problema hvata u Banaj Luci. A hvata se i TV1 samo je treba naći, mislim da su je svi kablovski operateri u BiH uvrstili na ponudu.Adi_Zepce je napisao/la:Uz TV 1 "Mrezu" jos cine:
USK TV
Oscar C
RTV MO
TV TK
Gorazde TV
Amna
Behar
K3
TVT
Valjda u BL ima neka od ovih![]()
I bas je super sto ce netko prenositi,pomislio sam da necemo nikako imati gdje gledati kako nas prvak igra
No svakako je prenos na BHT-u tako da nema zime.

je li ravno ovo? je li ravno?
-
- Kontakt:
Zgembo Adislić je napisao/la:Ovo za osm je tacnoRade Paprica 9 je napisao/la:Negarantujem ali mislim da je u toj mreži i OSM, koja se bez problema hvata u Banaj Luci. A hvata se i TV1 samo je treba naći, mislim da su je svi kablovski operateri u BiH uvrstili na ponudu.Adi_Zepce je napisao/la:Uz TV 1 "Mrezu" jos cine:
USK TV
Oscar C
RTV MO
TV TK
Gorazde TV
Amna
Behar
K3
TVT
Valjda u BL ima neka od ovih![]()
I bas je super sto ce netko prenositi,pomislio sam da necemo nikako imati gdje gledati kako nas prvak igra
Moj omiljeni Željin napadač. Šta se tu ima sjetiti, čovjek je legenda na Grbavici.![]()
No svakako je prenos na BHT-u tako da nema zime.gdje se sjeti Radeta Paprice
Fočaka starog
To trener pocetnik su lansirali klocevi sa foruma, covjek je radio u klubovima u hrvatskoj, to sto nema Pro licencu boze moj, pa i da je Jagodic ostao isto bi bilo i on nema pro licencu, pa i Prosinecki je neam pa nikome nista, ima A licencu, da je upisao za Pro. bilo bi sve uredu, valjda ce covjek i to sebi rijesiti... Bitno je da se dobro i kvalitetno radi, usta sam se uvjerio, ali opet kazem vidjecemo da li ce to biti dovoljno, kada sezona u PL krene, a i u srijedu cu moci vise reci kada vidim kako se bude igralo 

Problem je druge vrste kod vas----Fišer je doveo trenera a Šipovac želi da sastavlja tim koji će igrat a ne ovaj početnik trener----Love nemate za dobrog trenera a vidim i nema zvučnih pojačanja i opet problem NOVAC.Žele se pojedinci mješat u rad trenera a to ozbiljni treneri NE DOZVOLJAVAJU a i svaki dobar trener želi UGOVOR a vi to ne želite već ide priča DA TREBA DA BUDE SREČAN što je u Borcu,,,,,,,,,,Mislim da ste neozbiljni jako mnogo.OVO JE PRAVA ISTINASrdjanBL je napisao/la:To trener pocetnik su lansirali klocevi sa foruma, covjek je radio u klubovima u hrvatskoj, to sto nema Pro licencu boze moj, pa i da je Jagodic ostao isto bi bilo i on nema pro licencu, pa i Prosinecki je neam pa nikome nista, ima A licencu, da je upisao za Pro. bilo bi sve uredu, valjda ce covjek i to sebi rijesiti... Bitno je da se dobro i kvalitetno radi, usta sam se uvjerio, ali opet kazem vidjecemo da li ce to biti dovoljno, kada sezona u PL krene, a i u srijedu cu moci vise reci kada vidim kako se bude igralo
Borac bi nazalost mogao biti lose iznenadjenje ove sezone. Nijedno dobro pojacanje, a sve sto valja se razilazi.
Steta.
Steta.
Jeli nam to opet predvidjate ispadanje iz lige?
Kako nema pojacnja, ajd malo prelistajte imena koja su dosla i imena koja su otisla, jedino za Maletica nismo nasli zamjenu ali prelazni rok jos traje mozda neko i dodje
Kako nema pojacnja, ajd malo prelistajte imena koja su dosla i imena koja su otisla, jedino za Maletica nismo nasli zamjenu ali prelazni rok jos traje mozda neko i dodje

Lupaju svi. Borac je zadržao većinu igrača, koliko vidim došao je Saša Kajkut, super pojačanje. Tu je i neki Kovačević iz Rudara, a sami ste pokazali koliko se isplati dovoditi igrače iz Rudara ( Avdukić, Stakić ) . Uglavnom, nema nekih pojačanja, otišao vam je važni Maletić tako da ne vjerujem da imate bilo kakve šanse za titulu, dok Kup malterne bilo koja ekipa može osvojiti, nikad se ne zna. Sigurno će Borac izboriti Europu, sad za trofej ne znam. Nisam upoznat s Borčevim mladim nadama, kakvi ste na tom polju ? Bilo bi dobro da počnete s izgradnjom sjevera i juga i veoma je važna konstanta u Europi. Sada, nakon kupa, pa titule, teško je napraviti neki veći iskorak, čak i mom Želji, koji se dosta obogatio od transfera i Džekinog postotka ( dobro, nisu jos stigle te pare, samo dio, ali...) . Ipak mislim da će Željo biti definitivno najozbiljniji kandidat za duplu krunu, ali lopta je okrugla, nikad se ne zna.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Borac i Zeljeznicar su zadnje dvije sezone osvojili sve trofeje,a tako ce biti i predstojece. Jedino Olimpik mozda nesto napravi i to prije u Kupu. U FKS je losa situacija,a Siroki debelo zaostaje i za Borcem i za Zeljeznicarom,ono sto sam vidio u Ljubljani,ne lici ni na sta.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Shvati jarane da je najopasnije se mješati u STRUKU----fudbalsku,,,,,,,a vaši rukovodioci kluba upravo to rade,,,,,pustite trenera da radi svoj posao ako ste ga doveli.Pogledaj jedan mlad klub kako radi a to je OLIMPIC-----SKAUTING na prvo mjesto,naravno bilo je tamo promašaja ali je ovaj prijelazni rok super odrađen i doveli dva nogometaša iz Makedonije koji su ODLIČNI .a da ne spominjem Vladavića,Regoju,Juga ali su jako ozbiljni u pregovorima.Jaran mi kaže da su mladog makedonca BLAŽESKOG više puta gledali a momak je sada odigrao 31 utakmicu kao starter i to sve po 90min,a ujedno i član mlade repke Makedonije U-21 sa 8 utakmica a može igrat tri pozicije kao stoper,desni bočni i zadnji vjezni .Drugi je MINAS OSMANI i o njemu ne treba pisat nista vec pogledaj youetube i to su IGRAČINE na kojima OLIMPIC može da zaradi.Ove godine Borac će biti u problemu vjeruj mi,,,,,,,SrdjanBL je napisao/la:Jeli nam to opet predvidjate ispadanje iz lige?
Vidim, sredina tabele vijecito, a od kada ja nase uprave koja se "mjesa" u struku zadnjih 3 godine, peti, treci i kup, prvaci, pa neka se i dalje mjesaju 

Iskreno mislim da Borcu ove sezone niko neće moći ni prismrditi. Pa prošle ste bili za 2 klase iza, ove godine mijenjamo sistem uvodimo nove igrače, ubrzavamo igru, i da su ostali Maletić i Jagodić to bi bila već pročitana igra.Omar500 je napisao/la:Lupaju svi. Borac je zadržao većinu igrača, koliko vidim došao je Saša Kajkut, super pojačanje. Tu je i neki Kovačević iz Rudara, a sami ste pokazali koliko se isplati dovoditi igrače iz Rudara ( Avdukić, Stakić ) . Uglavnom, nema nekih pojačanja, otišao vam je važni Maletić tako da ne vjerujem da imate bilo kakve šanse za titulu, dok Kup malterne bilo koja ekipa može osvojiti, nikad se ne zna. Sigurno će Borac izboriti Europu, sad za trofej ne znam. Nisam upoznat s Borčevim mladim nadama, kakvi ste na tom polju ? Bilo bi dobro da počnete s izgradnjom sjevera i juga i veoma je važna konstanta u Europi. Sada, nakon kupa, pa titule, teško je napraviti neki veći iskorak, čak i mom Želji, koji se dosta obogatio od transfera i Džekinog postotka ( dobro, nisu jos stigle te pare, samo dio, ali...) . Ipak mislim da će Željo biti definitivno najozbiljniji kandidat za duplu krunu, ali lopta je okrugla, nikad se ne zna.
Pričati o nekom vještačkom projektu zvanom Olimpik kao tobože favoritu za nešto, je smiješno.
Ppotrebna je promjena, nova energija, ideja, elan a to smo sa Cvetkovićem i igračima koji su došli ili dolaze i dobili
Sve u svemu ove god. dupla stiže na gradski

-
- Kontakt:
Dejan, BL je napisao/la:Iskreno mislim da Borcu ove sezone niko neće moći ni prismrditi. Pa prošle ste bili za 2 klase iza, ove godine mijenjamo sistem uvodimo nove igrače, ubrzavamo igru, i da su ostali Maletić i Jagodić to bi bila već pročitana igra.Omar500 je napisao/la:Lupaju svi. Borac je zadržao većinu igrača, koliko vidim došao je Saša Kajkut, super pojačanje. Tu je i neki Kovačević iz Rudara, a sami ste pokazali koliko se isplati dovoditi igrače iz Rudara ( Avdukić, Stakić ) . Uglavnom, nema nekih pojačanja, otišao vam je važni Maletić tako da ne vjerujem da imate bilo kakve šanse za titulu, dok Kup malterne bilo koja ekipa može osvojiti, nikad se ne zna. Sigurno će Borac izboriti Europu, sad za trofej ne znam. Nisam upoznat s Borčevim mladim nadama, kakvi ste na tom polju ? Bilo bi dobro da počnete s izgradnjom sjevera i juga i veoma je važna konstanta u Europi. Sada, nakon kupa, pa titule, teško je napraviti neki veći iskorak, čak i mom Želji, koji se dosta obogatio od transfera i Džekinog postotka ( dobro, nisu jos stigle te pare, samo dio, ali...) . Ipak mislim da će Željo biti definitivno najozbiljniji kandidat za duplu krunu, ali lopta je okrugla, nikad se ne zna.
Pričati o nekom vještačkom projektu zvanom Olimpik kao tobože favoritu za nešto, je smiješno.
Ppotrebna je promjena, nova energija, ideja, elan a to smo sa Cvetkovićem i igračima koji su došli ili dolaze i dobili
Imate opet dobru ekipu....samo ništa ste bez Prijedorčana

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gledam ne textu BHT-a programsku shemu za srijedu i nisam vidio da ima prenos utakmice Borca...
Možda to oni nisu pravovremeno updateovali ili fkt nema...
Možda to oni nisu pravovremeno updateovali ili fkt nema...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Armageddon2012
- Kontakt:
Dejan, BL je napisao/la:Iskreno mislim da Borcu ove sezone niko neće moći ni prismrditi. Pa prošle ste bili za 2 klase iza, ove godine mijenjamo sistem uvodimo nove igrače, ubrzavamo igru, i da su ostali Maletić i Jagodić to bi bila već pročitana igra.Omar500 je napisao/la:Lupaju svi. Borac je zadržao većinu igrača, koliko vidim došao je Saša Kajkut, super pojačanje. Tu je i neki Kovačević iz Rudara, a sami ste pokazali koliko se isplati dovoditi igrače iz Rudara ( Avdukić, Stakić ) . Uglavnom, nema nekih pojačanja, otišao vam je važni Maletić tako da ne vjerujem da imate bilo kakve šanse za titulu, dok Kup malterne bilo koja ekipa može osvojiti, nikad se ne zna. Sigurno će Borac izboriti Europu, sad za trofej ne znam. Nisam upoznat s Borčevim mladim nadama, kakvi ste na tom polju ? Bilo bi dobro da počnete s izgradnjom sjevera i juga i veoma je važna konstanta u Europi. Sada, nakon kupa, pa titule, teško je napraviti neki veći iskorak, čak i mom Želji, koji se dosta obogatio od transfera i Džekinog postotka ( dobro, nisu jos stigle te pare, samo dio, ali...) . Ipak mislim da će Željo biti definitivno najozbiljniji kandidat za duplu krunu, ali lopta je okrugla, nikad se ne zna.

Željezničar za život cijeli !
Pa naravno, to su naša braća KrajišniciImate opet dobru ekipu....samo ništa ste bez Prijedorčana(Stakić,Mikić,Kovačević,Avdukić)...Ako uđete u grupu LŠ
očekujem bar milon evrića na račun mog Rudara
![]()
![]()
..Srećno protiv ****

ovaj pabizo samo hoda po temama i lupa koji bolan makedonci ti kao da si im menadjer pa tako pricas i kakve to veze ima sa borcem koga je leteci cirkus nijaza gracica doveo svi ti igraci koje si nabrojao bi za duplo manje pare igrali u borcu i upisali nastup u lp nego sto ce za dva mjeseca kada dodju nominacije strepiti hoce li ih veliki presjednik potjerati ako imas sta pametno o borcu reci ako nemas ne smaraj ljude pojacanjima
Svaka ti cast.Nisi ni svjestan da si i meni i sebi produzio zivot.Dejan, BL je napisao/la:Sve u svemu ove god. dupla stiže na gradski
Sebi jer je poznato da optimisti zive zdravije i duze a meni jer smijeh to isto cini...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.