NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 09 jul 2011, 18:58

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 jul 2011, 19:06

Valjda ćete se opametiti, dovesti nove igrače i sljedeće godine pametnije u Evropi ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 09 jul 2011, 19:20

ŠB.TRN je napisao/la:E hvalim te Bože,al sta se do sada čekalo.Sad raskinuti s Baćkom i Marićem,Mikulica staviti za drugog vratara,Renatu dati posao u Fealu,Juri u Mepasu,Bertošu otjerati i to je to.Tko je god doveo Baćka za vratara ne dati mu da uđe u ZH.Mjenjati i pomocnike,
Nadam se da ce Karačić biti slobodan kao Baka i da mu uprava nece govoriti tko treba igrati. ;) ;)
Inače Karačić je iz Širokog,iz Crnča,tako da nece biti problema oko prilagodbe!!! :D :D
Bertošu i Roskama u Lijanovića da rade :lol:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 09 jul 2011, 19:25

Meni Roskam i nije los,on uopce nije napadač,vec vezni igrač.Kad ide sam na vratara umjesto da udari loptu prema golu on uvijek zeli iznuditi crveni karton.10 puta je do sada to uradio.Uradi li jos jednom smješi mu se pakiranje salame u Lijana i bez plaće 7-8 mjeseci.Pa ti padaj :D :D
U Lijanovića samo najteze slucajeve slati,gore da radi ni neprijatelju ne bih pozelio!!! :) :)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 jul 2011, 19:40

ŠB.TRN je napisao/la:E hvalim te Bože,al sta se do sada čekalo.Sad raskinuti s Baćkom i Marićem,Mikulica staviti za drugog vratara,Renatu dati posao u Fealu,Juri u Mepasu,Bertošu otjerati i to je to.Tko je god doveo Baćka za vratara ne dati mu da uđe u ZH.Mjenjati i pomocnike,
Nadam se da ce Karačić biti slobodan kao Baka i da mu uprava nece govoriti tko treba igrati. ;) ;)
Inače Karačić je iz Širokog,iz Crnča,tako da nece biti problema oko prilagodbe!!! :D :D
:lol: :lol:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 09 jul 2011, 19:43

Da su Karačića i Brlobrka doveli ranije sad bi bili u 2. pretkolu.

jmsm
Kontakt:

Post Postao/la jmsm » 11 jul 2011, 09:33

Škripar 2 je napisao/la:Da su Karačića i Brlobrka doveli ranije sad bi bili u 2. pretkolu.

eto to je izdrkavanje pojedinaca iz uprave na nas koji vjerno ko budale pratimo nogomet. čitam tekst ivankovića i stvarno svaka čast - čovjek je samo javno rekao CAR JE GOL. ali ivankoviću nisi u srži u klubu. spominješ Karu, ništa drukčiji od od bilo kojeg mijinog poslušnika. i njemu je sastavljana momčad. dok je sa trtom druga stvar, trto nije trpio sranja i otišao je uzdignute glave iz kluba, a mogao je imati sve da je poslušao miju. Miji kapa do poda na infrastrukturi (iako je on nije financirao), svaka čast na sponzorima (rijetko tko bi imao takav utjecaj), ali majstore **** od struke. jedeš **** sa menadžerstvom, sa mješanjem u struku, sa trenerima.... ma u qrcu si 100%! baka ti je dokazao da trener koji te ne sluša puni pecaru, da ima sve simpatije navijača, da može postići da tribina ostane 5 min nakon utakmice pjevajući (ne škripari nego obični zadrti nogoznalci)
i još nešto - ljubo, maka, bevanda... joj si ga meni joj bljuuu.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jul 2011, 11:56

Sluzbeno predstavljen Karacic, ocekuje se potpis Bilobrka i stopera, Jelic se sluzbeno ispricao za ispadanje kluba iz Europe od Olimpije.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 11 jul 2011, 12:38

Kad sam ja govorio da nam treba novi trener i jos dosta igrača.Ako sad ne budu rezultati na razini poceti tjerati igrače,a nekima bi odmah trebali zahvaliti.Uz 3-4 pojačanja i uz ovog trenera,mozemo ici na prvo mjesto.Samo se nadam da trener nece pasti pod utjecaj uprave i da ih nece slusati vec raditi sam kako zna!!! ;)
Gdje ti nađe da se general ispričao ??? :) :)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 jul 2011, 12:59

ŠB.TRN je napisao/la:Kad sam ja govorio da nam treba novi trener i jos dosta igrača.Ako sad ne budu rezultati na razini poceti tjerati igrače,a nekima bi odmah trebali zahvaliti.Uz 3-4 pojačanja i uz ovog trenera,mozemo ici na prvo mjesto.Samo se nadam da trener nece pasti pod utjecaj uprave i da ih nece slusati vec raditi sam kako zna!!! ;)
kod Karačića nitko ne slaže momčad inače on ode ća..

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 11 jul 2011, 13:05

Kevin je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Kad sam ja govorio da nam treba novi trener i jos dosta igrača.Ako sad ne budu rezultati na razini poceti tjerati igrače,a nekima bi odmah trebali zahvaliti.Uz 3-4 pojačanja i uz ovog trenera,mozemo ici na prvo mjesto.Samo se nadam da trener nece pasti pod utjecaj uprave i da ih nece slusati vec raditi sam kako zna!!! ;)
Daj Bože,jos da ima tu moc da moze otjerati igrača kojeg hoce!!! ;) ;) ;) Jedino Baki se nije nitko miješao,koliko ja znam!!!

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 11 jul 2011, 13:11

ŠB.TRN je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Daj Bože,jos da ima tu moc da moze otjerati igrača kojeg hoce!!! ;) ;) ;) Jedino Baki se nije nitko miješao,koliko ja znam!!!
ajde bola dosadan si više, odmori malo fjaka je vani, navio se ko papagaj i samo ponavljaš gluposti

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jul 2011, 13:18

slika

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji u prostorijama kluba NK Široki Brijeg predstavljen je novi trener Širokog Branko Karačić. Uz novog trenera, medijima se obratio i predsjednik kluba Zlatan Mijo Jelić.

- Osobno sam razgovarao sa sad već bivšim trenerom Marijom Ćutukom i dogovorili smo sporazumni raskid ugovora. Razišli smo se korektno. Već danas vam predstavljamo novog trenera Karačića koji će preuzeti klub i krenuti dalje. Na njemu je da što prije konsolidira ekipu kako bi spremno dočekali prvu utakmicu Premijer lige na Pecari protiv sarajevskog Željezničara. Ljubljanu moramo zaboraviti što prije, i ovim putem se ispričavam našim navijačima koji su došli u Ljubljanu a gore su doživjeli vrlo loše izdanje svojeg kluba. Danas nam dolazi Luka Bilobrk koji će također potpisati ugovor sa Širokim, a za tri ili četiri dana pojačat ćemo se s još jednim kvalitetnim stoperom. U kontaktu smo s nekoliko igrača i sve bi trebalo vrlo brzo završiti.- riječi su predsjednika Jelića.

Karačić je izrazio zadovoljstvo što je stigao u klub s Pecare, a odmah je otkrio i svoje širokobriješko porijeklo. Rekao je da poznaje nekoliko igrača Širokog, a Hrvoja Mišića je i trenirao.

- Kao trener uvijek sam gajio tehničku pas igru u sustavu 4-4-2. Vjerujem da Široki ima kvalitetu za ofanzivnu igru. Gledao sam utakmicu u Ljubljani i uočio neke pogreške koje ćemo morati što prije eliminirati. Poznajem igrače Wagnera, Šilića, Mišića, Ivankovića, a što se tiče Premijer lige ne mogu reći da je dobro poznajem, osim Širokog kojeg sam, evo ako hoćete i zbog svog širokobriješkog porijekla, dosta pratio. Došao sam u klub, napraviti rezultat i odvesti Široki u vrh bh nogometa gdje i je mjesto jednom ovakvom organiziranom klubu. Vjerujem u uspjeh. U tjedan, dva dobro ću upoznati ekipu i pokušati se dobro pripremiti za prvu utakmicu Premijer lige na Pecari sa Željom- rekao je novi trener Karačić, dodavši da će danas obavit i telefonski razgovor sa bivšim trenerom Ćutukom od kojeg želi saznati neke informacije.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 11 jul 2011, 13:57

ljutinar je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:
ajde bola dosadan si više, odmori malo fjaka je vani, navio se ko papagaj i samo ponavljaš gluposti[/quote]
Nemoj čitati maloumniče jedan.Ako sam spomenuo nekog tvog igrača(brata,rođaka,susjeda,prijatelja) u negativnom kontekstu,ja ti tu nista ne mogu.Moj savjet ti je da odes negdje na kavu ili malo u Borak ohladiti glavu!!!
I nisam nista pogriješio kad sam napisao da se jedino Baki nisu miješali u sastavljanje momcadi,sad sto tvoj mali mozak to ne moze shvatiti?? ;) ;) :lol: krivi su tvoji mama i tata!!! :lol:

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 11 jul 2011, 14:41

Nemoj čitati maloumniče jedan.Ako sam spomenuo nekog tvog igrača(brata,rođaka,susjeda,prijatelja) u negativnom kontekstu,ja ti tu nista ne mogu.Moj savjet ti je da odes negdje na kavu ili malo u Borak ohladiti glavu!!!
I nisam nista pogriješio kad sam napisao da se jedino Baki nisu miješali u sastavljanje momcadi,sad sto tvoj mali mozak to ne moze shvatiti?? ;) ;) :lol: krivi su tvoji mama i tata!!! :lol:
Biraj rijeci kad mi se obracas, da nebi trcao i plakao u isti tren, pametnjakovicu

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 jul 2011, 14:45

ŠB.TRN je napisao/la:
ljutinar je napisao/la: ajde bola dosadan si više, odmori malo fjaka je vani, navio se ko papagaj i samo ponavljaš gluposti
smirite se..

nema potrebe da se vrijeđate...pogotovo spominjanje rodbine..

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 11 jul 2011, 16:13

Kevin je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:
ljutinar je napisao/la: ajde bola dosadan si više, odmori malo fjaka je vani, navio se ko papagaj i samo ponavljaš gluposti
smirite se..

nema potrebe da se vrijeđate...pogotovo spominjanje rodbine..
Pa sta me tare vise,napisao sam da se jedino Baki nisu mješali al on na to ima nesto dodati.Imas pravo reci sta god hoces al da ima bilo kakve veze s mojim postom.Vec sam rekao ako ti vrijeđam nekog igrača tebi dragog imas pp. pa mi se obracaj,do tada ne želim se s tobom svađati,jednostavno si glup!!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 11 jul 2011, 18:37

Kaže Karačić da će danas razgovarati sa Ćutukom.. Nemoj ako Boga znas, to ti je isto kao da pričas sa ludim Ivom ili Mirkecom..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 11 jul 2011, 22:04

Barney Stinson je napisao/la:Kaže Karačić da će danas razgovarati sa Ćutukom.. Nemoj ako Boga znas, to ti je isto kao da pričas sa ludim Ivom ili Mirkecom..
hahahahahahaha,imas pravo MIrkec bi mu bar objasnio:"Moj Mepas,moj stadion,moja pumpa ,ono sve moje" :lol: :mrgreen:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 jul 2011, 23:18

Barney Stinson je napisao/la:Kaže Karačić da će danas razgovarati sa Ćutukom.. Nemoj ako Boga znas, to ti je isto kao da pričas sa ludim Ivom ili Mirkecom..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dobar je mirkec

podici ce vas karacic,jos sada bilobrk doso,vi napadate sami vrh
sretno
Zadnja izmjena: Rosas7, dana/u 11 jul 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, Fudo, Hrasno15, legendarnadruga, tuitamo, ultrazonfa i 70 gostiju.