FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tarikhordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tarikhordas » 11 jul 2011, 01:58

samosarajvo je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Vidite li vi u kakvom je stanju nas klub? Kakvih 90 % sansi za prolaz, ovaj gore kaze 100 % :o :o :o
U kom sportu vi pratite Sarajevo, mozda AK Sarajevo?
Treba biti REALAN, igracki smo slabiji u odnosu na proslu sezonu.Nemamo tu vise Baneta,ali ni Ledeta + Pehlic povrijedjen.
Sta ocekujem? Ocekujem naravno da ce moje Sarajevo proci,ali ce biti jako,jako,jako,jako,jako tesko...
Mi dovodimo BESPLATNE igrace, molim te cuj Haskic,Smigalovic :o Buducnost ispala u 100.ligi svijeta. :(
I oni iz SASK Napretka, SASK Napredak :o :o :o 1.Liga Federacije, prodaju tekme non stop + uvijek se bore za opstanak,ali opstanu upravo od prodaje i kupovina.Kakvi su tu talenti? :( :( :(
Vidjecemo sta ce iz svega biti,ali zalosno je kakve igrace smatrate "pojacanjima".Jedino dobro od svega jeste to sto su makar Vucina i Piksi ostali(od kriticnih),eto doci ce i Skoro aBd,ali tek u avgustu nekad...Mi ocekujemo prolaz? :(
Dobro,treba se nadati,ali treba i realan biti.Pojedinci govore kako ce zeljo opet ticape primiti i sl, a pravo stanje ne gledaju.Taj isti zeljo nazalost ima vece sanse od nas da prodje, tako da Vas samo molim da budete OBJEKTIVNI.
Realno, ti veze nemas. Blage ti veze nemas pasa moj.Sta treba, da ne ocekujem prolaz ? Prolaz bi ocekivao i protiv Rome i Atl. Madrida a ne nekog pisljivog Orebra. Hej OREBRA!
Sam si sebe demantovao u postu, prvo pises kako ocekujes da ce Sarajevo proci ali tesko a onda poslje pises: "Mi ocekujemo prolaz? :( Dobro treba se nadati ali i biti realan"
Igracki jesmo slabiji za tu dvojicu sto si nabrojao ali smo jaci i za odlazak Ihtijarevica i Avdica(Haskic ne moze biti losiji od njega nikako),jaci smo za Pliseka,za Maksumica(sta god mislio o njemu igracina je za vecinu igrace ove lige).

I jos nesto, ne mogu da vjerujem ali bas NE MOGU VJEROVATI kakvo ljudi(konkretno ti u ovom slucaju) imaju misljenje o igracima iz nizih liga i slabijih ekipa. Znas li ti odakle je sad trenutno najbolji igrac Sarajeva ali i stoper lige,Sedin Torlak,dosao ?? NE ZNAS
Znas li odakle je Susic dosao ?? NE ZNAS, jer da znas nebi pisao takve gluposti.
I Haskic i Smigalovic su mladi, obojica pruzali odlicne partije u Buducnosti. Haskic zabio 9 golova(duplo vise od Avdica) u takvoj Buducnosti gdje mu nije imao ko lopte dodati. Imaju potencijal da bude nesto od njih a hoce li vidjet cemo.Smijem se kladiti da nisi u vise od 2 utakmice pogledao tu dvojicu.Ja sam ih gledao tri puta :mrgreen: i opet ne govorim kakvi su, dobri su dok se ne dokazu suprotno. :mrgreen: Ti ih osudjujes jer su dosli iz Buducnosti ili SASKA, ne bitno, to je TUZNO.

I jos nesto :mrgreen: da ne zaboravim
Bolje dovodit igrace koji su "besplatni", tj ne moras placat obestecenje za njih, a ne traze veliku platu a uz to i mladi i mogu za par godina biti najbolji u ligi. Bolje i to nego dovodit igrace sa 5-6 milja km platom a ne moci ih placati i onda nakon po godine opet razno razne afere "Treba se pokrivat kolko je jorgan dug." I de mi nadji klub u BiH koji dovodi igrace a da za njih placa obestecenje. Sad je Zeljo uzeo nekih para i dovode malo bolje igrace(ni oni ne placaju obestecenja) i to ti je to. Svi se u ligi krpe kolko mogu a sad bi ti da mi dovodimo neke zvjezde.Ne moze to lave moj tako

Odlicno napisano ;) ;)
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 jul 2011, 02:20

Bolest...droga..ili nesto jace od toga je za mene F.C.S ali kako covjek stari sve manje se sekira, odnosno postavlja stvari na svoje mjesto...ovdje mislim na normalne ljude,mene ne zanima neko kome je Sarajevo na NO.1 jer to samo budala moze reci, na broju 1 ti je porodica,stari, mama,zena djeca ako imas....ali vidim da dugo,dugo vremena ce proci mozda cu nekad i dozivjeti da budemo stabilan Evropski klub a to znaci da se mnoge stvari moraju promijeniti od drzave,mentaliteta ljudi pa do kluba.Valjda cu dozivjeti da vidim nekad to Evropsko Sarajevo, da budemo giganti u nasoj ligi, da kupujemo koga hocemo i kad hocemo itd itd ....do tada se ne sekiram puno, odes a tekmu vise da se smijes ko sve danas igra.....gledas sjever kako navija a menje gledas tekmu jer nemas sta da vidis....odes da se ispraznis kao neka rekreacija,setnja....jer nema smisla da se sekiras za nesto sto znas da nemoze bolje.To valjda pametni ljudi vide da se nema malte ne sta ni vidjeti, eto ako dodje Skoro jos njega mozemo da gledamo a ovo ostalo se moze vidjeti i kad igra Vrbanjusa-Vratnik...al haj dobro dodje otici na tekmu svasta vidis i cujes :D

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 11 jul 2011, 02:26

:D i ja sa jedno vrijeme na neke tekme kad smo bili u krizi iso mjesto sjevera na itok i to samo da se fino ismijem "psovačima". Sta ces takvo vrijeme doslo da je zanimjlivije to slusati nego igru na terenu.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 11 jul 2011, 08:36

Alen Škoro je napisao/la:Vidite li vi u kakvom je stanju nas klub? Kakvih 90 % sansi za prolaz, ovaj gore kaze 100 % :o :o :o
Treba biti REALAN, igracki smo slabiji u odnosu na proslu sezonu.Nemamo tu vise Baneta,ali ni Ledeta + Pehlic povrijedjen.
Sta ocekujem? Ocekujem naravno da ce moje Sarajevo proci,ali ce biti jako,jako,jako,jako,jako tesko...
Mi dovodimo BESPLATNE igrace, molim te cuj Haskic,Smigalovic :o Buducnost ispala u 100.ligi svijeta. :(
I oni iz SASK Napretka, SASK Napredak :o :o :o 1.Liga Federacije, prodaju tekme non stop + uvijek se bore za opstanak,ali opstanu upravo od prodaje i kupovina.Kakvi su tu talenti? :( :( :(
Vidjecemo sta ce iz svega biti,ali zalosno je kakve igrace smatrate "pojacanjima".Jedino dobro od svega jeste to sto su makar Vucina i Piksi ostali(od kriticnih),eto doci ce i Skoro aBd,ali tek u avgustu nekad...Mi ocekujemo prolaz? :(
Dobro,treba se nadati,ali treba i realan biti.Pojedinci govore kako ce zeljo opet ticape primiti i sl, a pravo stanje ne gledaju.Taj isti zeljo nazalost ima vece sanse od nas da prodje, tako da Vas samo molim da budete OBJEKTIVNI.

Sto posto si u pravu,ove gore napisane optimisticke izjave sigurno nemaju pokrice, jos ako si imalo bolje upoznat u situaciju u klubu i jako los igracki kadar koji trnutno imamo ja licno nemam osnova za optimizam.Ono sto vise brine je nasa igra koja je u Splitu bila katastrofa narocito u prvom poluvremenu, dok smo u drugom bili malo ravnopravni,a pred kraj tekme i dominantni,ali je tad u ekipu Spita uslo u igru u tom momentu par juniora.Igra protiv Slavije losa narocito odbrana ,jer kad nam jedna ekipa kao sto je Slavija koja je jedva skrojila ekipu zabilje gol,imali penal, i par prodora gdje smo ispadali smijesni,na cemu se ovde gleda optimisticki pred susret sa Orebrom ja pojma nemam.Mene je strah cak da nas i ne razvale.Kazu Orebro igra lose nije u formi,a eto kao mi jesmo,pa znate li da u ekipi Orebra ima reprezentivac SAD-a ,igraca iz Brazila,Argentine,Finske,da imaju budjet gotovo kao nasa Premijer liga.Evo ja sad pitam nek mi neko kaze/odgovori kad smo u HISTORIJI imali losiju situaciju u klubu i losiji igracki kadar ? :idea: :idea: :?: :?: :?:
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 11 jul 2011, 08:40, ukupno mijenjano 1 put.

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 11 jul 2011, 08:43

pandza i mujakic dolaze

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 11 jul 2011, 08:47

hordas'87 je napisao/la:pandza i mujakic dolaze

blago nama

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 11 jul 2011, 09:09

collector je napisao/la:@dino lj prijatelju citam dosta tvojih komentara vidim da si stariji simpatizer komsijskog kluba i korektan i kulturan clan, ali molim te de mi ovo objasni... indijanci sa vase strane(ne kazem da ih nema ni na nasoj strani) dolaze ovdje da nama govore kolike su nam sanse protiv relativno losijeg protivnika, kao mi nekih 20, 30 % sansi imamo eto radi razloga spreme, ono mislim nigdje veze, dok se kod vas naveliko najavljuje 4. pretkolo vec, ne bukvalno al eto razbijate ekipu koja ja prosle sezone Dinamo iz Zagreba izbacila i LP... mislim volim kad svi povuku rucnu i kad realno govore, ali pojedinci na ovom forumu i pojedini komentari sa u najmanju ruku smijesni...
Ma jarane zato sam i napomenuo da belaje po forumima prave pojedinci i jedne i druge grupe navijaca i da je krajnje vrijeme da spas za svoje mozgove potraze kod strucnjaka jer razmisljanje i mrznja jednih prema drugima je van pameti,a stari sto se tice prolaza dalje protiv Serifa ili Orebra pravo dati kazem ja nisam od onih sto se unaprijed raduju i sa sigurnoscu prognoziraju rezultate.Za ovo kolo neznam ali da bi se nesto vise postiglo u Evropi mislim da klubovi moraju imati u ekipi pet-sest igraca koje su u stanju platiti godisnje barem petsto-sesto hiljada a objektivno u ovoj nasoj BiH tesko je to danas ostvariti obzirom na sve okolnosti u njoj.Pozdrav jarane i sve najbolje u cetvrtak iskreno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 11 jul 2011, 09:14

Halo "navijac",pa bolan protiv Orebra da ocekujem poraz,eh pa jbga....Sto kaze samosarajevo mi ocekujemo pobijedu i protiv ROme,a ne protiv Orebra...haahah,samo hrabro i proci cemo ih. ;)
---Skinhedi oko mene skankuju...

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 11 jul 2011, 10:42

collector je napisao/la:@dino lj prijatelju citam dosta tvojih komentara vidim da si stariji simpatizer komsijskog kluba i korektan i kulturan clan, ali molim te de mi ovo objasni... indijanci sa vase strane(ne kazem da ih nema ni na nasoj strani) dolaze ovdje da nama govore kolike su nam sanse protiv relativno losijeg protivnika, kao mi nekih 20, 30 % sansi imamo eto radi razloga spreme, ono mislim nigdje veze, dok se kod vas naveliko najavljuje 4. pretkolo vec, ne bukvalno al eto razbijate ekipu koja ja prosle sezone Dinamo iz Zagreba izbacila i LP... mislim volim kad svi povuku rucnu i kad realno govore, ali pojedinci na ovom forumu i pojedini komentari sa u najmanju ruku smijesni...

Dobro buraz, evo ono što tvojim ušima godi, oderat ćete ih tamo 3:0, a ovdje sve ispod 5:0 bio bi neuspjeh. Ako je ovo cilj foruma, ok. Izvinjenje za nekorektno podcjenjivački komentar trenutne ekipe vašeg kluba.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 jul 2011, 10:59

hordas'87 je napisao/la:pandza i mujakic dolaze
jel to sanid mujakic iz travnika ?
nekoliko puta mladi reprezentativac

i ps ovi svedjani su drama losi, nemojte im dozvoliti da protiv vas upisu prvu pobjedu u evropi, sa srecom
Za zivot cijeli!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 11 jul 2011, 11:35

1307 Željezničar - Sheriff čet 20:30 1,90 3,30 3,55 1,21 1,71 1,24 3,30
1289 Orebro - Sarajevo čet 19:00 1,50 3,60 6,00 1,06 2,25 1,20 2,30

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 11 jul 2011, 12:08

Realno, ti veze nemas. Blage ti veze nemas pasa moj.Sta treba, da ne ocekujem prolaz ? Prolaz bi ocekivao i protiv Rome i Atl. Madrida a ne nekog pisljivog Orebra. Hej OREBRA!
Sam si sebe demantovao u postu, prvo pises kako ocekujes da ce Sarajevo proci ali tesko a onda poslje pises: "Mi ocekujemo prolaz? :( Dobro treba se nadati ali i biti realan"
Igracki jesmo slabiji za tu dvojicu sto si nabrojao ali smo jaci i za odlazak Ihtijarevica i Avdica(Haskic ne moze biti losiji od njega nikako),jaci smo za Pliseka,za Maksumica(sta god mislio o njemu igracina je za vecinu igrace ove lige).

I jos nesto, ne mogu da vjerujem ali bas NE MOGU VJEROVATI kakvo ljudi(konkretno ti u ovom slucaju) imaju misljenje o igracima iz nizih liga i slabijih ekipa. Znas li ti odakle je sad trenutno najbolji igrac Sarajeva ali i stoper lige,Sedin Torlak,dosao ?? NE ZNAS
Znas li odakle je Susic dosao ?? NE ZNAS, jer da znas nebi pisao takve gluposti.
I Haskic i Smigalovic su mladi, obojica pruzali odlicne partije u Buducnosti. Haskic zabio 9 golova(duplo vise od Avdica) u takvoj Buducnosti gdje mu nije imao ko lopte dodati. Imaju potencijal da bude nesto od njih a hoce li vidjet cemo.Smijem se kladiti da nisi u vise od 2 utakmice pogledao tu dvojicu.Ja sam ih gledao tri puta :mrgreen: i opet ne govorim kakvi su, dobri su dok se ne dokazu suprotno. :mrgreen: Ti ih osudjujes jer su dosli iz Buducnosti ili SASKA, ne bitno, to je TUZNO.

Bolje dovodit igrace koji su "besplatni", tj ne moras placat obestecenje za njih, a ne traze veliku platu a uz to i mladi i mogu za par godina biti najbolji u ligi. Bolje i to nego dovodit igrace sa 5-6 milja km platom a ne moci ih placati i onda nakon po godine opet razno razne afere "Treba se pokrivat kolko je jorgan dug." I de mi nadji klub u BiH koji dovodi igrace a da za njih placa obestecenje. Sad je Zeljo uzeo nekih para i dovode malo bolje igrace(ni oni ne placaju obestecenja) i to ti je to. Svi se u ligi krpe kolko mogu a sad bi ti da mi dovodimo neke zvjezde.Ne moze to lave moj tako

Nek ti imas pojma :lol:
Maksumic tebi igrac ??? :(
On je bio samo jednu sezonu dobar i to je bilo prije nekih 5-6 god otrpilike.Sve kasnije katastrofa.I koliko je tekmi odigrao za Panduri ili gdje je vec igrao u Rumuniji? :(
Slazem se za mlade igrace i filozofiju, eto imaju vremena da se pokazu, ali zalosno je odakle su Haskic i Smigalovic dosli ;) Oni su golgeteri,a klub im ispao iz lige.Volio bi da grijesim,a vrijeme ce pokazati svoje.
A za SASK Napredak sam ti u prethodnom postu objasnio i ti igraci iz istoimenog kluba su Redzepagicevi igraci. ;)
I provalio si se za odlazak Ihtijarevica, cuj na dobitku :o Jesi li ti svjestan da mi jos nismo dopunili kako treba tu njegovu poziciju?
Cuj omalovazavam igrace iz nizih liga, ja sam itekako svjestan,cak vjerovatno vise i od tebe kakvih talenata ima po BiH, ma dovoljan ti je Kanton Sarajevo da razgledas i "samo" da imas "malo bolji" scouting.
Vidjecemo protiv Orebra situaciju,ja cu kao i uvijek svim srcem biti uz Sarajevo, ali nemoj da te iznenadi i da ne prodjemo. ;)

@ tarpi do bagro te navodne znake kod tog "navijac" dodaj kod svog nicka. Nesto bi ovako to trebalo izgledati "tarpi do bagro".Ako realno i objektivno gledas situaciju odmah nisi navijac? :lol:
NON MOLLARE MAI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 jul 2011, 12:08

slika

WWin kladionica!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 11 jul 2011, 12:08

ibrakadabra je napisao/la:1307 Željezničar - Sheriff čet 20:30 1,90 3,30 3,55 1,21 1,71 1,24 3,30
1289 Orebro - Sarajevo čet 19:00 1,50 3,60 6,00 1,06 2,25 1,20 2,30
ajde **** i ti i tvoje kvote na danasnji dan kretencino glupa.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 11 jul 2011, 12:10

Pustite kvote i gluposti bar za danas.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 11 jul 2011, 12:24

1 na Zelju i 2 na sarajevo i eto para :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 jul 2011, 12:37

Alen Škoro je napisao/la:

Nek ti imas pojma :lol:
Maksumic tebi igrac ??? :(
On je bio samo jednu sezonu dobar i to je bilo prije nekih 5-6 god otrpilike.Sve kasnije katastrofa.I koliko je tekmi odigrao za Panduri ili gdje je vec igrao u Rumuniji? :(
Slazem se za mlade igrace i filozofiju, eto imaju vremena da se pokazu, ali zalosno je odakle su Haskic i Smigalovic dosli ;) Oni su golgeteri,a klub im ispao iz lige.Volio bi da grijesim,a vrijeme ce pokazati svoje.
A za SASK Napredak sam ti u prethodnom postu objasnio i ti igraci iz istoimenog kluba su Redzepagicevi igraci. ;)
I provalio si se za odlazak Ihtijarevica, cuj na dobitku :o Jesi li ti svjestan da mi jos nismo dopunili kako treba tu njegovu poziciju?
Cuj omalovazavam igrace iz nizih liga, ja sam itekako svjestan,cak vjerovatno vise i od tebe kakvih talenata ima po BiH, ma dovoljan ti je Kanton Sarajevo da razgledas i "samo" da imas "malo bolji" scouting.
Vidjecemo protiv Orebra situaciju,ja cu kao i uvijek svim srcem biti uz Sarajevo, ali nemoj da te iznenadi i da ne prodjemo. ;)

@ tarpi do bagro te navodne znake kod tog "navijac" dodaj kod svog nicka. Nesto bi ovako to trebalo izgledati "tarpi do bagro".Ako realno i objektivno gledas situaciju odmah nisi navijac? :lol:
OPET MI OVA BOLDIRANA NE IDE U GLAVU! ZASTO JE ZALOSNO ODAKLE SU DOSLI ?? Kad mi das pravi odgovor na ovo pitanje mozemo dalje.
Cuj zalosno jer su iz Buducnosti koja je ispala.
I kakve veze ima jesu li Irfanovi igraci ?? To sto su Irfanovi ne valjaju? A da im je menadzer neko drugi valjali bi ?? jadan ti sa takvim razmisljanjem

i jos ... Maksumic jest igracina za ovu ligu. Ni meni nije posebno drag ali je tako. Znam da nije odigrao utakmicu ali kad bude fizicki spreman pomoci ce nam i to puno...
Je**bo ti igraca koji primi loptu na protivnickoj polovini,oko njega nigdje nikog a on je vrati nazad :lol: TVRDIM DA SMO JACI ODLASKOM IHTIJAREVICA! A I UVJERIT CES SE U TO TOKOM PRVENSTVA. Jedino je znao smirit loptu,a da on malo potrci ili nesto..ma nije budala...

p.s. jeli ti ko rekao da nisi navijac??

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 11 jul 2011, 13:06

Komsije ako ste sigurni da cete pobjediti Orebro igrajte kladionicu,kvota je 6 na vas:D
Stavite 100km i eto 600 glava u novcanik:D
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 11 jul 2011, 13:08

Dobijamo Orebra 100 %, zna li iko kad ce dresovi u prodaju, hoce li biti do prve utakmice sa svedima

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 11 jul 2011, 13:15

I ja se slazem ovo za IHtijarevica. NIsta nije znao sem smirit loptu. Malo nevalja sto nam je onda jos otiso i Hamzgacic i nismo donedavno imali nikakvog kreativca ali uvjeren sam da maksa kada udje u formu moze biti pravi kreativac :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: KarlMarx, Lecler, Varijantas8, ŠTA_JE i 44 gosta.