samosarajvo je napisao/la:Realno, ti veze nemas. Blage ti veze nemas pasa moj.Sta treba, da ne ocekujem prolaz ? Prolaz bi ocekivao i protiv Rome i Atl. Madrida a ne nekog pisljivog Orebra. Hej OREBRA!Alen Škoro je napisao/la:Vidite li vi u kakvom je stanju nas klub? Kakvih 90 % sansi za prolaz, ovaj gore kaze 100 %![]()
![]()
![]()
U kom sportu vi pratite Sarajevo, mozda AK Sarajevo?
Treba biti REALAN, igracki smo slabiji u odnosu na proslu sezonu.Nemamo tu vise Baneta,ali ni Ledeta + Pehlic povrijedjen.
Sta ocekujem? Ocekujem naravno da ce moje Sarajevo proci,ali ce biti jako,jako,jako,jako,jako tesko...
Mi dovodimo BESPLATNE igrace, molim te cuj Haskic,SmigalovicBuducnost ispala u 100.ligi svijeta.
![]()
I oni iz SASK Napretka, SASK Napredak![]()
![]()
1.Liga Federacije, prodaju tekme non stop + uvijek se bore za opstanak,ali opstanu upravo od prodaje i kupovina.Kakvi su tu talenti?
![]()
![]()
![]()
Vidjecemo sta ce iz svega biti,ali zalosno je kakve igrace smatrate "pojacanjima".Jedino dobro od svega jeste to sto su makar Vucina i Piksi ostali(od kriticnih),eto doci ce i Skoro aBd,ali tek u avgustu nekad...Mi ocekujemo prolaz?![]()
Dobro,treba se nadati,ali treba i realan biti.Pojedinci govore kako ce zeljo opet ticape primiti i sl, a pravo stanje ne gledaju.Taj isti zeljo nazalost ima vece sanse od nas da prodje, tako da Vas samo molim da budete OBJEKTIVNI.
Sam si sebe demantovao u postu, prvo pises kako ocekujes da ce Sarajevo proci ali tesko a onda poslje pises: "Mi ocekujemo prolaz?Dobro treba se nadati ali i biti realan"
Igracki jesmo slabiji za tu dvojicu sto si nabrojao ali smo jaci i za odlazak Ihtijarevica i Avdica(Haskic ne moze biti losiji od njega nikako),jaci smo za Pliseka,za Maksumica(sta god mislio o njemu igracina je za vecinu igrace ove lige).
I jos nesto, ne mogu da vjerujem ali bas NE MOGU VJEROVATI kakvo ljudi(konkretno ti u ovom slucaju) imaju misljenje o igracima iz nizih liga i slabijih ekipa. Znas li ti odakle je sad trenutno najbolji igrac Sarajeva ali i stoper lige,Sedin Torlak,dosao ?? NE ZNAS
Znas li odakle je Susic dosao ?? NE ZNAS, jer da znas nebi pisao takve gluposti.
I Haskic i Smigalovic su mladi, obojica pruzali odlicne partije u Buducnosti. Haskic zabio 9 golova(duplo vise od Avdica) u takvoj Buducnosti gdje mu nije imao ko lopte dodati. Imaju potencijal da bude nesto od njih a hoce li vidjet cemo.Smijem se kladiti da nisi u vise od 2 utakmice pogledao tu dvojicu.Ja sam ih gledao tri putai opet ne govorim kakvi su, dobri su dok se ne dokazu suprotno.
Ti ih osudjujes jer su dosli iz Buducnosti ili SASKA, ne bitno, to je TUZNO.
I jos nestoda ne zaboravim
Bolje dovodit igrace koji su "besplatni", tj ne moras placat obestecenje za njih, a ne traze veliku platu a uz to i mladi i mogu za par godina biti najbolji u ligi. Bolje i to nego dovodit igrace sa 5-6 milja km platom a ne moci ih placati i onda nakon po godine opet razno razne afere "Treba se pokrivat kolko je jorgan dug." I de mi nadji klub u BiH koji dovodi igrace a da za njih placa obestecenje. Sad je Zeljo uzeo nekih para i dovode malo bolje igrace(ni oni ne placaju obestecenja) i to ti je to. Svi se u ligi krpe kolko mogu a sad bi ti da mi dovodimo neke zvjezde.Ne moze to lave moj tako
Odlicno napisano