Koji izvor majstic?majestic24 je napisao/la:14 mill funti godisnja plata Sneidera u Unitedu??
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Hajde jos neka izadje da je Ferguson imao aferu sa kraljicom Engleske, pa da vise zavrsimo. Svaki mjesec neki novi. Yebiga, kad igraju za United, cak je i Luke Chadwick dobivao picke radi toga.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ruznijeg (h)istorija ne pamti!Cartman je napisao/la:Hajde jos neka izadje da je Ferguson imao aferu sa kraljicom Engleske, pa da vise zavrsimo. Svaki mjesec neki novi. Yebiga, kad igraju za United, cak je i Luke Chadwick dobivao picke radi toga.

Samo da sve ove preljube i skandali ne pocnu uticati na njihove igre, tada bi se trebali zabrinuti. Rooney je svoje rijesio, Giggs je na dobrom putu (pisalo se da mu je zena oprostila

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ma samo da se ne pojavi informacija da je neki gay, i sve je ok.Rooney88 je napisao/la:Ruznijeg (h)istorija ne pamti!Cartman je napisao/la:Hajde jos neka izadje da je Ferguson imao aferu sa kraljicom Engleske, pa da vise zavrsimo. Svaki mjesec neki novi. Yebiga, kad igraju za United, cak je i Luke Chadwick dobivao picke radi toga.![]()
Samo da sve ove preljube i skandali ne pocnu uticati na njihove igre, tada bi se trebali zabrinuti. Rooney je svoje rijesio, Giggs je na dobrom putu (pisalo se da mu je zena oprostila) a za Ria cemo vidjeti.

Giggsu svaka cast, borio je se protiv tih pisanja citavu sezonu iza kulisa, a odigrao je odlicno. Rooney nije uspio to odvojit od nogometa, ali eto sad je sve proslo. I poslje Bozica je bio mozda i najbolji igrac.
- majestic24
- Kontakt:
procitao na txt njemackog rtl-aThunderstruck je napisao/la:Koji izvor majstic?majestic24 je napisao/la:14 mill funti godisnja plata Sneidera u Unitedu??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Modric maintains that joining Chelsea would be a 'dream' for him, adding: "There is no doubt that Chelsea want me - they sent a concrete offer to Tottenham.
"I know that the new Chelsea boss (Andre Villas-Boas) said he wants me in his team. Of course I am flattered by this interest in me - it's a club that all players dream of joining, fighting for every competition available.
"It wasn't a snap decision - I talked a long time with my family and people whose opinions I respect. I thought about it, weighed it all up, and finally decided this was the best option."
Znaci on otpada.......daj Boze da se bar Snijder realizuje....jer treba nam neko obaveznooooooo
"I know that the new Chelsea boss (Andre Villas-Boas) said he wants me in his team. Of course I am flattered by this interest in me - it's a club that all players dream of joining, fighting for every competition available.
"It wasn't a snap decision - I talked a long time with my family and people whose opinions I respect. I thought about it, weighed it all up, and finally decided this was the best option."
Znaci on otpada.......daj Boze da se bar Snijder realizuje....jer treba nam neko obaveznooooooo
Ma trebaju nama i dvojica u veznom redu, ali u ovom trenutku je najvaznije da barem jedan dodje. Trenutno je centralni vezni red u katastrofalnom stanju. Fletcher, Carrick, Anderson i Giggs su nam opcije. Ni blizu dovoljno.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Sprema Fergie vjerovatno još dva pojačanja za vezni. Čudno da se odrekne i Gibsona, koji je imao dobru minutažu i često krpio rupe, nakon što se Scholes oprostio.
Moje su želje Nasri i Rodwell. A ne bi bilo loše ni kad bi samo jedan veznjak došao, to bi značilo ogromna minutaža za Andersona da napokon vidimo može li se na njega najozbiljnije računati. Proteklih sezona nije baš igrao onoliko koliko je trebao, što zbog povreda, što zbog velike konkurencije.
Moje su želje Nasri i Rodwell. A ne bi bilo loše ni kad bi samo jedan veznjak došao, to bi značilo ogromna minutaža za Andersona da napokon vidimo može li se na njega najozbiljnije računati. Proteklih sezona nije baš igrao onoliko koliko je trebao, što zbog povreda, što zbog velike konkurencije.
Nebi volio Rodwella, gledao sam ga sad na ovom U21 EP i jako je slabo odigrao, ali bas slabo nije pasa kako treba uradio, bas sam ga pratio i jako me razocarao. I sa Carrickom i Flechom nema potrebe da dovodimo jos jednog destruktivca. Kreativac se traziiiiii...valjda ce se naci neki
Nasri
Nasri

Da je Sneijdera dovesti procvjetali bi i Carrick i FletcherdrH je napisao/la:Nebi volio Rodwella, gledao sam ga sad na ovom U21 EP i jako je slabo odigrao, ali bas slabo nije pasa kako treba uradio, bas sam ga pratio i jako me razocarao. I sa Carrickom i Flechom nema potrebe da dovodimo jos jednog destruktivca. Kreativac se traziiiiii...valjda ce se naci neki
Nasri

P.S. @drH Što ti je avatar crn ?

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ma nisu baš dva destruktivca dovoljna za cijelu sezonu, sjeti se 4. kola i utakmice protiv Evertona - O'Shea igrao DMa (a sad nemamo ni njega, a po svemu sudeći ni Gibsona), ali moglo bi se nekako izgurati.
A što se tiče Rodwella, on se na EP U21 samo uklopio u sivilo cijelog mladog engleskog kolektiva, a posebno veznog reda kojem u tom trenutku ni Wilshere ne bi pomogao. Nego, leg'o bi on nama odlično jer je jak momak i strašno bi mogao napredovati.
A što se tiče Rodwella, on se na EP U21 samo uklopio u sivilo cijelog mladog engleskog kolektiva, a posebno veznog reda kojem u tom trenutku ni Wilshere ne bi pomogao. Nego, leg'o bi on nama odlično jer je jak momak i strašno bi mogao napredovati.
Andersonu ne mozemo nikako vjerovat. Covjek nije u stanju odigrat na stabilno dobrom nivou. Mislim nije bio u ove 4 sezone otkad je dosao u klub. Uz to mu je i fizicka sprema vrlo losa uvijek bila. Mozda to popravi ovo ljeto u SAD-u. U glavnom, ako udjemo u novu sezonu sa ovim veznim redom, crno nam se pise. Onda moramo molit Boga da Cleverley i Anderson odigraju daleko iznad ocekivanja.Thunderstruck je napisao/la:Sprema Fergie vjerovatno još dva pojačanja za vezni. Čudno da se odrekne i Gibsona, koji je imao dobru minutažu i često krpio rupe, nakon što se Scholes oprostio.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ja nekako vjerujem u Andu, dosad je bio problem što su ga povrede snalazile kad je bio najbolji. U sezoni 2008/2009. je bio odličan, bar u finišu sezone, kad je odigrao obje polufinalne utakmice LP-a protiv Arsenala i finalnu s Barcom.
Ima on potencijala, i zna odigrat odlicno, ali covjek je toliko nestabilan da mislim da ne mozemo vjerovat njemu da bude jedan od glavnih kreatora. Moramo ocekivat i da ce bit povrijedjen 1-2 mjeseca i sljedece sezone. U ovom trenutku opet izgleda da je Sneijder najrealnija opcija, iako sam licno vec bio siguran da nam nece doc. I sad mislim da ce se to tesko desit, ali Modric u ovom trenutku izgleda nemoguce, a Nasri je izgleda blize Cityu. Druge opcije fakat ne vidim. Iako bi valjalo dovest i nekog defanzivca u veznom.Thunderstruck je napisao/la:Ja nekako vjerujem u Andu, dosad je bio problem što su ga povrede snalazile kad je bio najbolji. U sezoni 2008/2009. je bio odličan, bar u finišu sezone, kad je odigrao obje polufinalne utakmice LP-a protiv Arsenala i finalnu s Barcom.
PS: Becks je dobio kcer danas. Cestitke legendi.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ma kreativac će doći sigurno. Ja isto ne znam šta da mislim, prvo sam bio uvjeren da je Modrić naš nakon onolikih SAF-ovih hvalospjeva, nakaon toga Nasri, sad Sneijder. Naravno da bi ovaj zadnji bio najbolje rješenje ali bih ja opet prije Nasrija jer bi sigurno manje koštao.
Čestitke Becksu, nakon tri sina i kćerka je stigla (Viktorijina želja
), samo ja sam negdje bio pročitao da je porođaj bio zakazan za 4. juli, ali valjda nije bio kucnuo čas
.
Čestitke Becksu, nakon tri sina i kćerka je stigla (Viktorijina želja

Biti ce pojacanja sigurno i to dva sigurno vezna igraca, jedan defanzivac i naravno ofanzivni vezni (Sneijder ili Nasri). 

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- majestic24
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ima on potencijala, i zna odigrat odlicno, ali covjek je toliko nestabilan da mislim da ne mozemo vjerovat njemu da bude jedan od glavnih kreatora. Moramo ocekivat i da ce bit povrijedjen 1-2 mjeseca i sljedece sezone. U ovom trenutku opet izgleda da je Sneijder najrealnija opcija, iako sam licno vec bio siguran da nam nece doc. I sad mislim da ce se to tesko desit, ali Modric u ovom trenutku izgleda nemoguce, a Nasri je izgleda blize Cityu. Druge opcije fakat ne vidim. Iako bi valjalo dovest i nekog defanzivca u veznom.Thunderstruck je napisao/la:Ja nekako vjerujem u Andu, dosad je bio problem što su ga povrede snalazile kad je bio najbolji. U sezoni 2008/2009. je bio odličan, bar u finišu sezone, kad je odigrao obje polufinalne utakmice LP-a protiv Arsenala i finalnu s Barcom.
PS: Becks je dobio kcer danas. Cestitke legendi.
Pa zna fergie sta valja...u ovom slucaju sta nevalja
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Sir Matt
- Kontakt:
Neću previše pažnje posvećivat razlozima angažovanja Sneijdera jer SAF nas je uvijek znao primorati na "wtf face" ali ću logiku uključiti na najjače pa reći da dovodimo igrača koji nije na svjetskom levelu dokazan u 442 koliko u sistemu gdje je nužno imati dva osigurača iza njega odnosno samo jednu špicu tj. Rooneya koji će primjenom istog u sjenu baciti prvo Hernandeza pa Berbatova zatim Owena te Welbecka . Nešto tu ne štima . Ukratko , dočarajte si u glavi situaciju da ispeljamo 35+ miliona za desnog beka koji će igrati štopera .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Mislim da se navijaci Uniteda uopce nemaju razloga brinuti.
Prosle sezone se osvojio premiership i igralo finale l.prvaka,a Raffael,Fabio,Hernandez sve su to igraci od kojih je ocekivati da budu jos bolji naredne sezone.Vjerujem da ce i ove sezone United osvojiti premiership.
Uz Sneidera,to bi bio tim snova,ekipa dostojna titule l.prvaka.
Naravno,sve to ako ne dodje Modric,sa njime u ekipi 3ce mjesto je realnost
Prosle sezone se osvojio premiership i igralo finale l.prvaka,a Raffael,Fabio,Hernandez sve su to igraci od kojih je ocekivati da budu jos bolji naredne sezone.Vjerujem da ce i ove sezone United osvojiti premiership.
Uz Sneidera,to bi bio tim snova,ekipa dostojna titule l.prvaka.
Naravno,sve to ako ne dodje Modric,sa njime u ekipi 3ce mjesto je realnost

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- majestic24
- Kontakt:
mozes li objasniti sta zelis da kazes. Fkt te nista ne kontamSir Matt je napisao/la:Neću previše pažnje posvećivat razlozima angažovanja Sneijdera jer SAF nas je uvijek znao primorati na "wtf face" ali ću logiku uključiti na najjače pa reći da dovodimo igrača koji nije na svjetskom levelu dokazan u 442 koliko u sistemu gdje je nužno imati dva osigurača iza njega odnosno samo jednu špicu tj. Rooneya koji će primjenom istog u sjenu baciti prvo Hernandeza pa Berbatova zatim Owena te Welbecka . Nešto tu ne štima . Ukratko , dočarajte si u glavi situaciju da ispeljamo 35+ miliona za desnog beka koji će igrati štopera .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.