Muhamed Subašić
Re: Muhamed Subašić
Je li on zvanicno presao u Metalurg?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako je vjerovati transfermarktu, onda nije. Inace, oni prate desavanja oko Subasica, i objavljivali su par intervjua sa njim, tako da bi ja mislim oni morali znati gdje je otisao, a zasad stoji da je jos u Olimpicu.Cartman je napisao/la:Je li on zvanicno presao u Metalurg?
Zato i kazem. Ja mislio da je vec sve rijeseno, i vidim da je Metalurg igrao danas, a njega nema nigdje. I ovaj Gracic nesto opasno muti oko ovog transfera.Goalgetter je napisao/la:Ako je vjerovati transfermarktu, onda nije. Inace, oni prate desavanja oko Subasica, i objavljivali su par intervjua sa njim, tako da bi ja mislim oni morali znati gdje je otisao, a zasad stoji da je jos u Olimpicu.Cartman je napisao/la:Je li on zvanicno presao u Metalurg?
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Sta je sa njim ? Gdje je on sada? Neki ovdje pisu da je u Metalurg otisao, na transfermarkt je pisalo da je u Volyn a sada opet stoji da je u Olimpiku?
Steta sto se muti oko njega tako..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Gracić ga zatvorio u podrum, o njemu će se pričati za jedno 5 godina. Šta je stvarno sa njim gubi mu se svaki trag.
FEDERER= KLOC
Zar nije Muha pricao da ce u tim lige petice,a zavrsi u Ukrajini koliko se sjecam 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma dobro je ako ode i u Ukrajinu kako je krenulo. Sramota sta rade covjeku, jos je produzio ugovor da bi klub dobio nesto para za njega.harry_90 je napisao/la:Zar nije Muha pricao da ce u tim lige petice,a zavrsi u Ukrajini koliko se sjecam
Ja sinoc bio u Sanskom Mostu i vidio sam ga u jednoj diskoteci bio je tu, ja se iznenadio mislio sam da je u Ukrajini, ali znam da je imao neku povredu pa možda je još nije zaliječio(ili ima dopustne_znam_ko_sam je napisao/la:Sta je sa njim ? Gdje je on sada? Neki ovdje pisu da je u Metalurg otisao, na transfermarkt je pisalo da je u Volyn a sada opet stoji da je u Olimpiku?

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sto ga nisi pitao,sta,ko ,gdje,cega.To jest dokle je stigaojuventus 0244 je napisao/la:Ja sinoc bio u Sanskom Mostu i vidio sam ga u jednoj diskoteci bio je tu, ja se iznenadio mislio sam da je u Ukrajini, ali znam da je imao neku povredu pa možda je još nije zaliječio(ili ima dopustne_znam_ko_sam je napisao/la:Sta je sa njim ? Gdje je on sada? Neki ovdje pisu da je u Metalurg otisao, na transfermarkt je pisalo da je u Volyn a sada opet stoji da je u Olimpiku?
Steta sto se muti oko njega tako..)!

Fakat,Subasa nije los djecko ni igrac.klasicni je lijevi bek kojeg mi u biti i nemamo.Mozda papac ali njemu su vec godine na kicmi a Lulic i Salihovic su tu samo za krpljenja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Subasic u zavrsnim pregovorima sa Dortmundom,medjutim problem predstavlja sto se i Roma umijesala u transfer jer u njemu vidi buducega lidera i nasljednika kapitenske trake od Tottia.
Info 100%
Info 100%
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Koji Info???Dylan Dog je napisao/la:Subasic u zavrsnim pregovorima sa Dortmundom,medjutim problem predstavlja sto se i Roma umijesala u transfer jer u njemu vidi buducega lidera i nasljednika kapitenske trake od Tottia.
Info 100%

I meni su to rekli s tim da su dodali da je Tottenham takodjer u utrci, osta je nam da cekamo jbganti_zli je napisao/la:Koji Info???Dylan Dog je napisao/la:Subasic u zavrsnim pregovorima sa Dortmundom,medjutim problem predstavlja sto se i Roma umijesala u transfer jer u njemu vidi buducega lidera i nasljednika kapitenske trake od Tottia.
Info 100%

4-IN-A-ROW
harishp je napisao/la:Sto ga nisi pitao,sta,ko ,gdje,cega.To jest dokle je stigaojuventus 0244 je napisao/la:Ja sinoc bio u Sanskom Mostu i vidio sam ga u jednoj diskoteci bio je tu, ja se iznenadio mislio sam da je u Ukrajini, ali znam da je imao neku povredu pa možda je još nije zaliječio(ili ima dopustne_znam_ko_sam je napisao/la:Sta je sa njim ? Gdje je on sada? Neki ovdje pisu da je u Metalurg otisao, na transfermarkt je pisalo da je u Volyn a sada opet stoji da je u Olimpiku?
![]()
Fakat,Subasa nije los djecko ni igrac.klasicni je lijevi bek kojeg mi u biti i nemamo.Mozda papac ali njemu su vec godine na kicmi a Lulic i Salihovic su tu samo za krpljenja.

Trebalo bi se to brzo rješiti da momak trenira i igra, jer nema fajde njemu više u Olimpicu.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Okanite se vise Muhameda, koji ste vi samo kopleksasi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Fakat kompleksasi.
Plus sto momak ni ponasanjem ni bilo cim to sprdanje nije zasluzio.
Za neke je ipak Cevljanovici najveci domet.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Subašić pod lupom Rusa
Reprezentativac BiH iz Olimpica Muhamed Subašić, ipak, neće nastaviti karijeru u ukrajinskom Volinu, jer je, kako kažu na Otoci, klub dobio bolju ponudi iz Rusije.
- Kada sve bude gotovo razgovarat ćemo o detaljima, kaže Gracić.
Jel moguce da ovoliko seru sa momkom? sad prodan u Ukrajinu sad nije,boze sacuvaj,kao prvo si ga prodao pa ti dosla bolja ponuda i onda ti povlacis tu prodaju,pa nije pijaca burazeru,ako si ga prodao to je valjda to,samo sto ocito ovo nije bilo ni blizu prodaje nego je jos neka plasirana prica bila,bzvz rade ovo sa momkom,nezna momak jel tamo jel vamo,i ako negdje ode ko zna jel spreman fizicki uopste
sad pa sad se ovako upropasti igrac,a nije da nema perspektivu al haj
Reprezentativac BiH iz Olimpica Muhamed Subašić, ipak, neće nastaviti karijeru u ukrajinskom Volinu, jer je, kako kažu na Otoci, klub dobio bolju ponudi iz Rusije.
- Kada sve bude gotovo razgovarat ćemo o detaljima, kaže Gracić.
Jel moguce da ovoliko seru sa momkom? sad prodan u Ukrajinu sad nije,boze sacuvaj,kao prvo si ga prodao pa ti dosla bolja ponuda i onda ti povlacis tu prodaju,pa nije pijaca burazeru,ako si ga prodao to je valjda to,samo sto ocito ovo nije bilo ni blizu prodaje nego je jos neka plasirana prica bila,bzvz rade ovo sa momkom,nezna momak jel tamo jel vamo,i ako negdje ode ko zna jel spreman fizicki uopste

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U Camelu?harishp je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:Ja sinoc bio u Sanskom Mostu i vidio sam ga u jednoj diskoteci bio je tu, ja se iznenadio mislio sam da je u Ukrajini, ali znam da je imao neku povredu pa možda je još nije zaliječio(ili ima dopustne_znam_ko_sam je napisao/la:Sta je sa njim ? Gdje je on sada? Neki ovdje pisu da je u Metalurg otisao, na transfermarkt je pisalo da je u Volyn a sada opet stoji da je u Olimpiku?
- bistrikboy
- Kontakt:
nije on nicim zasluzio sprdanciju ali jesu novinari koji nasjedaju na svaki Gracicev prdez u vezi ovog momka...harishp je napisao/la:Fakat kompleksasi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Palazzo!!!!!!!!!!!!! Ali nije to sad ni toliko bitno, samo sam napisao, jer mi je bilo čudno, znam da mi je i prijatelj rekao da je završen posao sa Ukrajincima, a ja ga vidim u gradu, ali nadam se da će ubrzo sve biti gotovo i da će Hamo pronaći klub!juventus 0244 je napisao/la:U Camelu?anti_zli je napisao/la:
Ja sinoc bio u Sanskom Mostu i vidio sam ga u jednoj diskoteci bio je tu, ja se iznenadio mislio sam da je u Ukrajini, ali znam da je imao neku povredu pa možda je još nije zaliječio(ili ima dopust)!
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
I ja se nadam, dobar je momak.juventus 0244 je napisao/la:Palazzo!!!!!!!!!!!!! Ali nije to sad ni toliko bitno, samo sam napisao, jer mi je bilo čudno, znam da mi je i prijatelj rekao da je završen posao sa Ukrajincima, a ja ga vidim u gradu, ali nadam se da će ubrzo sve biti gotovo i da će Hamo pronaći klub!juventus 0244 je napisao/la:U Camelu?anti_zli je napisao/la:
Ja sinoc bio u Sanskom Mostu i vidio sam ga u jednoj diskoteci bio je tu, ja se iznenadio mislio sam da je u Ukrajini, ali znam da je imao neku povredu pa možda je još nije zaliječio(ili ima dopust)!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.