Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

King Kenny
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la King Kenny » 10 jul 2011, 20:08

Mislim da svako ko ima imalo duše i ljudskog u sebi ne bi smio biti protiv toga.
Trebali bi zamolit admina ili nekog od moderatora da tema bude zakljucana od ovog trenutka pa sve do dana posle dzenaze...to treba uciniti jedno u ime svih nas,@fera posto si ti jedan od starijih na ovoj temi i jedan od onih koje ja a vjerujem i ostali forumasi najvise cijene uradi to ti ili @reds_forever koja je i pokrenula ovakvu incijativu.U međuvremenu cemo vjerovatno saznati i kada je dzenaza.
Nema se vise sa reci tuga,tuga,tuga... Harise YNWA!
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2011, 20:13

Takodjer se slazem da ova tema bude zakljucana, barem dok ne prodje dzenaza clanu nase zajednice. Podrzimo ovo i barem na taj nacin ispostujmo naseg prijatelja.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 10 jul 2011, 20:20

Kolege su sve rekle..
@fera je proslijedio, vjerujem, većini poruku preko pp-a, i ne vidim razlog zašto neko ne bi pristao na nešto ovakvo. Čak i @King Kennyev prijedlog, da tema bude zaključana odmah, od ovoga trenutka, pa do kraja dženaze, zvuči odlično. Moderatori, molim vas, zaključajte temu.

Harise, YNWA, još jednom, i neka ti Allah dž.š. podari vječni dženet.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 10 jul 2011, 20:25

Nisam navijač Liverpoola čak šta više ali mislim da bi barem na taj način (zaključavanje teme na par dana) trebali odati počast Harisu :(

Nek mu Allah podari vječni Džennet :cry: :cry:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jul 2011, 20:33

gero mi je rekao da ce zatvoriti temu samo da mu javimo kad treba. eto sve je sređeno samo mi javite kad je dženaza ako saznate prije mene
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2011, 20:35

fera je napisao/la:gero mi je rekao da ce zatvoriti temu samo da mu javimo kad treba. eto sve je sređeno samo mi javite kad je dženaza ako saznate prije mene
Bilo bi dobro da se tema zakljuca sto prije, zasto ne i sada?
Ionako je sve ostalo manje vazno u ovim trenucima.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jul 2011, 20:47

OTNYS_YNWA je napisao/la:
fera je napisao/la:gero mi je rekao da ce zatvoriti temu samo da mu javimo kad treba. eto sve je sređeno samo mi javite kad je dženaza ako saznate prije mene
Bilo bi dobro da se tema zakljuca sto prije, zasto ne i sada?
Ionako je sve ostalo manje vazno u ovim trenucima.
sto se mene tice i to je ok. ja sada moram ici vi ako se slazete da se odma tema zatvori onda javite nekome od moderatora.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2011, 20:48

Ja sam za to da se zatvori. Ne znam sta ima ko dodavati jos, odajmo pocast nasem prijatelju bar na ovaj nacin.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 10 jul 2011, 20:53

Volio bih da sam tu,da pomognem sa vjerske strane sve što je moguće da porodica ne snosi troškove ali nisam :cry:
Haris je preselio kao šehid i hvala Bogu njemu su svi grijesi oprošteni kod Allaha dž.š.
Treba pomoći porodici, dolazim u BiH odmah nakon bajrama da mahuz zijaretim ako Bog da porodicu.

Sutra nam dolazi Downing http://t.co/6bsu8du" onclick="window.open(this.href);return false;.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 10 jul 2011, 21:46

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam za to da se zatvori. Ne znam sta ima ko dodavati jos, odajmo pocast nasem prijatelju bar na ovaj nacin.
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 10 jul 2011, 22:10

Sad sam pročitao da je dzenaza bila 08.07 ...tako da cemo morati pronaci drugi nacin da odamo pocast nasem harry-u.

YNWA!

Huleee
Kontakt:

Post Postao/la Huleee » 10 jul 2011, 22:13

R.I.P

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 10 jul 2011, 22:20

King Kenny je napisao/la:Sad sam pročitao da je dzenaza bila 08.07 ...tako da cemo morati pronaci drugi nacin da odamo pocast nasem harry-u.
Možda da svi u potpis nešto napišemo? Ne pada mi trenutno ništa na pamet.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 jul 2011, 22:26

Ja sam za
Visca el Barça ! Mes que un club !

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 10 jul 2011, 22:26

http://static01.dernek.ba/grupe/galerij ... -rip_2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Mozda da napisemo nesto u ovom fazonu

Nije bitno koji klub voli. Smrt Harisa svakog forumasa (navijaca) boli ili nesto tako ili opet nesto orginalnije

U Potpis naravno ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 10 jul 2011, 22:31

Nasa @reds_forever je dobila poruku od @geronima da nece biti zakljucavanja teme,jer takav je odgovor i on od admina dobio...jer nije u praksi da se pocast odaje u jednom dijelu foruma a u drugom ne.
Dzenaza je vec odrzana..prijedlog je da ne pisemo vise nista na temi od ovog trenutka i sutra 11.07 i barem na taj nacin odamo pocast nasem dragom Harisu.
Zato bih zamolio sve oni koji imaju nesto da pisu da se pretrpe jedan dan jer ovo je najmanje sto svi zajedno kako redsi tako i svi ostali clanovi foruma mozemo uciniti.Nadam se da cemo svi zajedno ispostovati ovaj prijedlog,ukoliko neko ima nesto da "kaze" neka koristi pp ili temu chat barem narednih otprilike 25 h.
Lijep pozdrav prijatelji. YNWA!!

YNWA!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 jul 2011, 22:32

Bertrand je napisao/la: Harise, YNWA, još jednom, i neka ti Allah dž.š. podari vječni dženet.
OTNYS_YNWA je napisao/la: Ne znam sta ima ko dodavati jos, odajmo pocast nasem prijatelju bar na ovaj nacin.
King Kenny je napisao/la:
Nema se vise sa reci tuga,tuga,tuga... Harise YNWA!
King Kenny je napisao/la:Sad sam pročitao da je dzenaza bila 08.07 ...tako da cemo morati pronaci drugi nacin da odamo pocast nasem harry-u.
Ne mora Kenny, eto neka bude dovoljno to da se do prekosutra (utorak) neće ništa pisati na ovoj temi.
Dovoljno u smislu da se ovaj nesretan slučaj i gubitak jednog mladog života obilježi na ovako skroman način.
Za nešto više, vi se interno dogovorite.

Vjerujem da je svako upućen u ovaj tragičan događaj i da će na taj način vama izaći u susret i ostaviti ovu temu da miruje neko vrijeme (nešto više od 24 sata).
Vom Jäger zum Gejagten

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 10 jul 2011, 22:40

Eto dogovoreno, necemo nista pisati od 00:00. ja sam za to da bar dva dana ne pisemo.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 10 jul 2011, 22:42

Bolje je da svi stavimo identicne potpise, ne vidim razlog da se zakljuca tema pa ne postavlja se muzika na ovoj temi.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2011, 23:05

Hocemo li se kako dogovoriti, da stavimo potpise i prilagodne avatare pa da normalno diskutujemo na temi, bez svadja i muzickih sadrzaja?

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.