A nekad se i igra u Europi...Vjecna Robija je napisao/la:flash je napisao/la:hahaahahaaha.....sta da ti kazem nekad narucim kod Beslica Hapoel kad sam manje gladan....a kad bas ogladnim moze i LitexAllGunsBlazing je napisao/la: @Flash u kojoj su ti cevabdzinici u gradu najbolji zeljo????![]()
![]()
Ima jos al mrsko mi stavljat hahahaha POKIDAO !
P.S Sad ce manijaci odma komentarisat
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
admin je napisao/la:vuče, poštedi me gorskih vijenaca.
ako možeš napisati nešto koncizno, da shvatim šta želiš, napiši... a ovako, od 1. srpskog ustanka pa na dalje, jednostavno izgubim koncentraciju prije nego što uđeš u 20. vijek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
gdje je ovaj post ? na kojoj temi ?Virtu4l je napisao/la:admin je napisao/la:vuče, poštedi me gorskih vijenaca.
ako možeš napisati nešto koncizno, da shvatim šta želiš, napiši... a ovako, od 1. srpskog ustanka pa na dalje, jednostavno izgubim koncentraciju prije nego što uđeš u 20. vijek.![]()
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Na temi forum 
hordas'87 je napisao/la:jeste svoja dva sina i badzinog jednog dok mu se badzo nije rastao od svastikeŠB.TRN je napisao/la:Moze li netko odgovoriti jel Mirza ikoga trenirao prije vas,kadete,juniore......????
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
hahahhahahahhh

Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Al pazi uvoda haha
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Hamo je napisao/la:Možemo dovest njegova zadnja 4 slova nadimka.Plivadon je napisao/la:hahahaimal koji sanjar da kaze da cemo dovest rakitu?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Uglavnom, Yupol je bolji lijevi bek od MarcelaHalo tokmak ograniceni... Puyol je bolji i desni i lijevi bek , i stoper i krilo i veznjak i špic i šta sve ne - od te nejaci zvane Marcelo, koji je samo jedan jeftini glumac i papak.
Porediš legendarnog kapitena najbolje ekipe svijeta (i stuba odbrane svijetskog šampiona) sa tim gmazom koji ne može biti ni u širem reprezentativom spisku Brazila....pa ti si stvarno zreo za Jagomira
A i ja se sa maljom raspravljam...ne treba mi ovo ,definitivno.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Meni vise glupo nego smijesno sto to stavljate
To su vasa prepucavanja i ne znam sto stavljate na ovu temu takvo nesto
To su vasa prepucavanja i ne znam sto stavljate na ovu temu takvo nesto
Bravo @asylum. Par likova poput onog @faraona nakon skoro svake rasprave lijepe ovdje ono sto im se ne svidja, jadno!
Don't hate what you don't understand.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
xaviesta je napisao/la:Bravo @asylum. Par likova poput onog @faraona nakon skoro svake rasprave lijepe ovdje ono sto im se ne svidja, jadno!
Rođen s tobom da budem
Nemoj mislit da je tebi namjenjeno, al tvoj nick se koristi kad oces nekog uvrijeditFaraon iz Visokog je napisao/la:xaviesta je napisao/la:Bravo @asylum. Par likova poput onog @faraona nakon skoro svake rasprave lijepe ovdje ono sto im se ne svidja, jadno!![]()
Faraon iz Visokog je napisao/la:xaviesta je napisao/la:Bravo @asylum. Par likova poput onog @faraona nakon skoro svake rasprave lijepe ovdje ono sto im se ne svidja, jadno!![]()
Recimo ovo si zalijepio. Post jest poglup, ali ja ne vidim nista smijesno, a vjerujem da se i ostali nisu nesto nasmijali kad su ovo procitaliFaraon iz Visokog je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Sanchez je bolji igrac od Fabregasa.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nemora znacit da ako tebi nije smijesan da nije nikom,i ja cu postavljat sta ja hocu i ti mi nemozes zabranit
i recimo da sam samo to zalijepio,nemoj da lazes da svako malo postavljam
i recimo da sam samo to zalijepio,nemoj da lazes da svako malo postavljam
Rođen s tobom da budem
Kakva ti je to prica "ne mozes mi zabraniti", ja ti ne branim, postavljaj sta hoces. Hocu da kazem, ako je post glup ili oprecan tvom misljenu ne mora znaciti da je nekom smijesan.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
preskoci moje postove ubuduce,da se ne peglam s tobom,ignore brate i skrati se mukaxaviesta je napisao/la:Kakva ti je to prica "ne mozes mi zabraniti", ja ti ne branim, postavljaj sta hoces. Hocu da kazem, ako je post glup ili oprecan tvom misljenu ne mora znaciti da je nekom smijesan.
Rođen s tobom da budem
Iako možda nije vrijeme za smijeh, ali ovaj post je najsmješniji na ovoj stranici.L_blancos je napisao/la:Nemoj mislit da je tebi namjenjeno, al tvoj nick se koristi kad oces nekog uvrijeditFaraon iz Visokog je napisao/la:xaviesta je napisao/la:Bravo @asylum. Par likova poput onog @faraona nakon skoro svake rasprave lijepe ovdje ono sto im se ne svidja, jadno!![]()
Hvala L_blancos.
@Faraon, spusti ba loptu, šta vam je.
Vom Jäger zum Gejagten
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Uzeo ga ovaj na iskustvobanovan je napisao/la:Nemoj me pogrešno shvatiti al ti nisi momčić nego debilčić koji se pravi pametan.Ad0 je napisao/la: Kupio jesam kvalitet je 0 cijena je nebitna zdravoUsput nisam djecak nego momčić
![]()
![]()
![]()
Svi debili ti fol pametan. Fol znaš šta je kvalitet a ne bi ga znao prepoznati da ti šljagu opali.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.