Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Lyon je i syebao sa Gourcoffom.Umjesto da kupe dva kvalitetna defanzivca.Oni daju velike pare za gotovo istog igraca.Koji su vec imali.tako da su napravili nus pojavu.I zayebali na kraju obojicu,kao i sami sebe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Yebena je situacija. Neznam kakav je sad ovaj novi trener, ali nadam se da nece sad pustiti da Gourcuffa da igra umjesto Pjanica samo sto je Francuz. Pjanic se mora duplo vise pokazati nego Gourcuff, da bi igrao u prvih 11, jer zamislite kako bi ga razapeli francuski mediji kad bi njihovog ''dijamanta''
, (mor'o sam se nasmijati), ostaviti na klupi, umjesto bosnje Pjanica. Nadam se da ce zaigrati onako kako ga poznajemo, i da ce mu trener dati vise slobode u igri.

Ovaj ga je trener fakticki i doveo.To jest bio je u funkciji osim koordinatora za mlade igrace i skaut.
pjanu u par navrata skinuo u Metzu i onda ona famozna u kupu je bila znak uzimaj i ne prdi.
Samo u Lyonu ova dvojica ne mogu igrati.Miske je iskusniji pa konta neke stvari u repci.Ali u lyonu su oba mladi horozovi
a koka nigdje.Samo se na kraju mogu za vratove pocerupati.
pjanu u par navrata skinuo u Metzu i onda ona famozna u kupu je bila znak uzimaj i ne prdi.
Samo u Lyonu ova dvojica ne mogu igrati.Miske je iskusniji pa konta neke stvari u repci.Ali u lyonu su oba mladi horozovi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
PA ne znam baš, mislim da je Gourcuff svoje kredite istrošio prošl esezone. Koliko se sjećam prikraju sezone je nerijetko bio ispraćen zvižducima.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ima tu i Ederson,koji je fakticki i bio zamisao da zamjeni Jouninha.
Ali povrede i realno gledajuci tanji kvalitet su usporili proces.
Gourcuff je masno placen i gotovo je nemoguce sada vratiti onaj novac.Pogotovo sto i Puel hoce svog petaka.
Ali povrede i realno gledajuci tanji kvalitet su usporili proces.
Gourcuff je masno placen i gotovo je nemoguce sada vratiti onaj novac.Pogotovo sto i Puel hoce svog petaka.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ederson je više krilo, nego DC/MC.
Pjanić može igrati i kao polušpic, i kao krilo, i kao DMC. ZAvisi u kojoj ga ulozi vidi novi trener.
Pjanić može igrati i kao polušpic, i kao krilo, i kao DMC. ZAvisi u kojoj ga ulozi vidi novi trener.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ederson je danas igrao zadnjeg veznog 

Što znači da će Pjanić ili na krilo, ili kao polušpic.Goalgetter je napisao/la:Ederson je danas igrao zadnjeg veznog
Mada sam iznenađen, kdo Puela je uvijek igra kao desno krilo.
Ma Ederson nije nista
Zali boze novca,desno ili ljevo smetalo.Kobajagi da zamijeni Toullalana.
. :mrgreen:Ko' da mu je Lovren nesto u srodstvu.
Mogu oni igrati i vamo tamo.Ali ako hoces nesto konkretno onda........
Pjanu stavi na Misketovo mjesto ili desetku.I mani se puno budalestine.
E sad kako rekoh u repci je Miske a u Lyonu Gorcuff.A Pjani daj sta das.I onda kazu ofalio.

. :mrgreen:Ko' da mu je Lovren nesto u srodstvu.

Mogu oni igrati i vamo tamo.Ali ako hoces nesto konkretno onda........
Pjanu stavi na Misketovo mjesto ili desetku.I mani se puno budalestine.
E sad kako rekoh u repci je Miske a u Lyonu Gorcuff.A Pjani daj sta das.I onda kazu ofalio.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Modric ide iz Totinghama 100% sto otvara vrata Pjanicu? Mozda bi ovo bilo super za Mireta, neka odigra 1-2 sezone za pjetlove pa onda u Man U ili Arsenal.
BLUE NATION.
-
- Kontakt:
Pjanic ako zavrsi ikad u tako jakoj ekipi ja cu NAG proci kroz Sarajevo..Jaydoo82 je napisao/la:Modric ide iz Totinghama 100% sto otvara vrata Pjanicu? Mozda bi ovo bilo super za Mireta, neka odigra 1-2 sezone za pjetlove pa onda u Man U ili Arsenal.

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Totehnem bi bio kombinacija iz snova za Mireta. Ne samo zbog lige, ili kluba, nego što bi imao priliku raditi s izuzetnim trenerom. Trener koji zna izvući maksimum iz igrača, ima strpljenja za mladog igrača., hoće ukazati povjerenje i kad te ne ide, odličan motivator. Odličan trener. ol olraund.Jaydoo82 je napisao/la:Modric ide iz Totinghama 100% sto otvara vrata Pjanicu? Mozda bi ovo bilo super za Mireta, neka odigra 1-2 sezone za pjetlove pa onda u Man U ili Arsenal.
-
- Kontakt:
treba biti realan... pjanic ostaje u Lyonu a sto se tice totenhema arsenala i sl... nije jos on za toga, za par godina da, ali ove sezone NE... i sam mire je reko da ostaje u lyonu to mu je prva želja... dobit ce vise prilike sad ove sezone 100%VanBasten je napisao/la:Totehnem bi bio kombinacija iz snova za Mireta. Ne samo zbog lige, ili kluba, nego što bi imao priliku raditi s izuzetnim trenerom. Trener koji zna izvući maksimum iz igrača, ima strpljenja za mladog igrača., hoće ukazati povjerenje i kad te ne ide, odličan motivator. Odličan trener. ol olraund.Jaydoo82 je napisao/la:Modric ide iz Totinghama 100% sto otvara vrata Pjanicu? Mozda bi ovo bilo super za Mireta, neka odigra 1-2 sezone za pjetlove pa onda u Man U ili Arsenal.
je li ravno ovo? je li ravno?
jedna stvar ej šta on želi, druga stvar je šta će biti. 9 miliona funti je mnogo novca, četveroduplo više nego što ga je Lyon platio. Na njegovoj poziciji su dobro pokriveni. Nije uopšte nerealno, ako je naravno istina, da ga Lyon proda.
-
- Kontakt:
stvarno mislis da ce ga totenhem kupit?VanBasten je napisao/la:jedna stvar ej šta on želi, druga stvar je šta će biti. 9 miliona funti je mnogo novca, četveroduplo više nego što ga je Lyon platio. Na njegovoj poziciji su dobro pokriveni. Nije uopšte nerealno, ako je naravno istina, da ga Lyon proda.

Ne mislim, odnosno ne tvrdim ja ništa, ja samo komentiram predmet rasprave. A to je navodna želja Herija da u slučaju Modrićevog odlaska njegova zamjena bude Pjanić. Ako ga Rednknapp zaista želi taj trannfer je itekako moguć. Ja bi bio prezadovoljan kad bi se ova špekulacija se pokazala tačnom. Naveo sam u prvom postu i glavni razlog. Naravno, gotovo jednako bi me obradovao i njegov tranfer u Vukove. Opet, glavni razlog, trener.Zgembo Adislić je napisao/la:stvarno mislis da ce ga totenhem kupit?VanBasten je napisao/la:jedna stvar ej šta on želi, druga stvar je šta će biti. 9 miliona funti je mnogo novca, četveroduplo više nego što ga je Lyon platio. Na njegovoj poziciji su dobro pokriveni. Nije uopšte nerealno, ako je naravno istina, da ga Lyon proda.tesko druze tesko puna im klupa veznjaka jos pjanica da kupe, nema sanse, ako bi vec iso prije ce ga wolfsburg dovest nego totenham... al realnost je da ostaje i da se bori za poziciju, bolji je od edersona, s kalstromom je tu negdje, mlađi je ako nista, gorkuf ce cesto povređuje tako da je i to sansa... nece on nigdje iz lyona
... činjenica
Nije tu samo Ederson, Gourkuf tu je i Delgado, te Granier (valjda sma utrefio kako se piše).
A čim je Lyon izvisio cjenu javno, tu ima nešto, ko ponudi traženo ne bi u Lyonu plakali za Miretom.
9 mil funti je oko 13 mil. a Lyon ga je platio 7 milVanBasten je napisao/la:jedna stvar ej šta on želi, druga stvar je šta će biti. 9 miliona funti je mnogo novca, četveroduplo više nego što ga je Lyon platio. Na njegovoj poziciji su dobro pokriveni. Nije uopšte nerealno, ako je naravno istina, da ga Lyon proda.
-
- Kontakt:
VanBasten je napisao/la:Ne mislim, odnosno ne tvrdim ja ništa, ja samo komentiram predmet rasprave. A to je navodna želja Herija da u slučaju Modrićevog odlaska njegova zamjena bude Pjanić. Ako ga Rednknapp zaista želi taj trannfer je itekako moguć. Ja bi bio prezadovoljan kad bi se ova špekulacija se pokazala tačnom. Naveo sam u prvom postu i glavni razlog. Naravno, gotovo jednako bi me obradovao i njegov tranfer u Vukove. Opet, glavni razlog, trener.Zgembo Adislić je napisao/la:stvarno mislis da ce ga totenhem kupit?VanBasten je napisao/la:jedna stvar ej šta on želi, druga stvar je šta će biti. 9 miliona funti je mnogo novca, četveroduplo više nego što ga je Lyon platio. Na njegovoj poziciji su dobro pokriveni. Nije uopšte nerealno, ako je naravno istina, da ga Lyon proda.tesko druze tesko puna im klupa veznjaka jos pjanica da kupe, nema sanse, ako bi vec iso prije ce ga wolfsburg dovest nego totenham... al realnost je da ostaje i da se bori za poziciju, bolji je od edersona, s kalstromom je tu negdje, mlađi je ako nista, gorkuf ce cesto povređuje tako da je i to sansa... nece on nigdje iz lyona
... činjenica
Nije tu samo Ederson, Gourkuf tu je i Delgado, te Granier (valjda sma utrefio kako se piše).
A čim je Lyon izvisio cjenu javno, tu ima nešto, ko ponudi traženo ne bi u Lyonu plakali za Miretom.

Hmm...ja sam bio ubjeđen da ga je platio 4. Ha, davno je to bilo.ZOI84 je napisao/la:9 mil funti je oko 13 mil. a Lyon ga je platio 7 milVanBasten je napisao/la:jedna stvar ej šta on želi, druga stvar je šta će biti. 9 miliona funti je mnogo novca, četveroduplo više nego što ga je Lyon platio. Na njegovoj poziciji su dobro pokriveni. Nije uopšte nerealno, ako je naravno istina, da ga Lyon proda.
Opet, znači haman dupla zarada. S obzirom na njegovu prošlu sezonu, koja je ruku na srce bila blijeda, 9 miliona funti je bingo.
Palacioc mu nije konkurencija, kao što mu nije to bio ni Toulalan u lyonu.mislim da je ovaj delgado otišo negdje :S ugl ja da sam mire ja ne bi mako iz lyona XD msm bilo bi super da pređe u tot. al realno nema sanse pored palaciosa van der varta...http://www.transfermarkt.de/de/tottenha" onclick="window.open(this.href);return false; ... n_148.html nekako ne vidim mogucnost da se pjanke ugura u prvih 11 i klupa upitna... po njegovu karijeru je najbolje da ostane gdje jest il da ide negdje gdje ce igrat konstantno...
On bi došao, kako članak kaže kao zamjena za Modrića. Znači an njegovo mjesto. Kako znamo Modrić i Van der Vaart su igrali zajedno u ekipi.