FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja znam jedno da cemo opet dalje dogurati u evropi od svih nasih klubova 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nikad ne znas mozda i vi ispladnete od O'rebra, a Zeljo od Sherifa.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja znam jedno da cemo opet dalje dogurati u evropi od svih nasih klubova
Ja prognoziram da ce Zeljo i Sarajevo proci sada, ali sljedce kolo jako tesko.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Realno govoreci nama su sanse 90% vama nekih 20% da prodjete ipak serif je jak .Elegant je napisao/la:Nikad ne znas mozda i vi ispladnete od O'rebra, a Zeljo od Sherifa.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja znam jedno da cemo opet dalje dogurati u evropi od svih nasih klubova
ma ja bolje je ne uloziti sada u igrace i uzeti ovo orebro pa zaraditi dodatnih 300 milja nego ovako e sljepci moji
-
- Kontakt:
orebro TREBA UZETI i bez ikakvih pojacanja, ako to nismo u stanju onda ne znam. a kad prodjemo orebro dobijamo 180.000 eura, racunaj jos oko 100.000 za karte,tv pra,sponzore u 2 tekme ... znaci 450.000 maraka na dobitku, eh onda pred pocetak lige dovest extra beka i skoru za te pare i jos da ostanehordas'87 je napisao/la:ma ja bolje je ne uloziti sada u igrace i uzeti ovo orebro pa zaraditi dodatnih 300 milja nego ovako e sljepci moji
ali nek je svima jasno da se Amir nece nista uvaljivat,nista radit sto nije 100% po zakonu,nece posudjivat pare itd..sto se zaradi to i ulozit
sarajlica, nemoj biti pohlepan, sanse su nam dobre ali se ne trebamo zalijetat i govorit kako sm ovec prosli
Ziva istina, i sada trenutno to radi.hordas'87 je napisao/la:jeste svoja dva sina i badzinog jednog dok mu se badzo nije rastao od svastikeŠB.TRN je napisao/la:Moze li netko odgovoriti jel Mirza ikoga trenirao prije vas,kadete,juniore......????
Evo trckara sa njima po Barama vidim ga sa balkona.
Buduci da je i svastika sada na "transfer listi" znas li hordas valja li ona cemu ?
kengur je napisao/la:Buduci da je i svastika sada na "transfer listi" znas li hordas valja li ona cemu ?

E odavno me niko nije ovako nasmijao....
Ali imamo bolje igrace od vasih , a sherif nije kao prosle godineSarajlijc@ je napisao/la:Realno govoreci nama su sanse 90% vama nekih 20% da prodjete ipak serif je jak .Elegant je napisao/la:Nikad ne znas mozda i vi ispladnete od O'rebra, a Zeljo od Sherifa.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja znam jedno da cemo opet dalje dogurati u evropi od svih nasih klubova
Iskreno volio bih da oba tima prodju...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
bile su bombe prije sada ne znam nisam ih dugo vidio
sarajevu je sve uspjeh sa ovakvom ekipom sta napravi u ovim utakmicama sa orebrom
sarajevu je sve uspjeh sa ovakvom ekipom sta napravi u ovim utakmicama sa orebrom
-
- Kontakt:
Nikad ne znas mozda i vi ispladnete od O'rebra, a Zeljo od Sherifa.
[/quote]
Realno govoreci nama su sanse 90% vama nekih 20% da prodjete ipak serif je jak .[/quote]
realno govoreci veze ti nemas, kako si ti skontao da su vam sanse 90 % to Bog sami zna, treba se nadat al ti ga bas sjeba...cccc...vase i nase sanse su po 50 %, i ko bude imao i malo srece proci ce.... a ja se nada oba kluba

Realno govoreci nama su sanse 90% vama nekih 20% da prodjete ipak serif je jak .[/quote]
realno govoreci veze ti nemas, kako si ti skontao da su vam sanse 90 % to Bog sami zna, treba se nadat al ti ga bas sjeba...cccc...vase i nase sanse su po 50 %, i ko bude imao i malo srece proci ce.... a ja se nada oba kluba
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
19:00h danas- Elfsborg - Orebro SK
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
gogao bi ovdje orebro prekinuti niz porazaforrest je napisao/la:19:00h danas- Elfsborg - Orebro SK

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobro ja veze nemam nek ti imas
Erebro je **** od ekipa jos im alemback otisao , a ne znam kakva je situacija sa bedoyom .

Male su im šanse, X im je plafon po meni.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nikad ne znas mozda i vi ispladnete od O'rebra, a Zeljo od Sherifa.
[/quote]
Jesi realan wow 90% vs 20% LOL pa nije neki klub iz malte..Realno je 65% vs 35% u korist O`rebra

Jesi realan wow 90% vs 20% LOL pa nije neki klub iz malte..Realno je 65% vs 35% u korist O`rebra
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
50 50 je realno
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Realno govoreci nama su sanse 90% vama nekih 20% da prodjete ipak serif je jak .[/quote]Fudo je napisao/la:Nikad ne znas mozda i vi ispladnete od O'rebra, a Zeljo od Sherifa.
Jesi realan wow 90% vs 20% LOL pa nije neki klub iz malte..Realno je 65% vs 35% u korist O`rebra[/quote]
Vidjecemo sve oni su tek osrednji svedski klub nisu bog zna sta
sta ima realni?
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/kant ... zora/60323" onclick="window.open(this.href);return false;
dize se nivo fudbala u Sarajevu na jos veci stepen NAPRIJED
dize se nivo fudbala u Sarajevu na jos veci stepen NAPRIJED