Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Davis Cup
Izvještavajte stanje u 3.setu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
1-1
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
@Mosby
http://tsbih.ba/uzivo/davis-cup-bih-est ... urgen-zopp" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tsbih.ba/uzivo/davis-cup-bih-est ... urgen-zopp" onclick="window.open(this.href);return false;
Steta za ovo, bio je blizu brakea na 4:4, ali nije dalo se.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Na 3-3 Amer dodje do deuca, na 4-4 je imao break poene a na 5-5 mu uze break. Lomi ga Amer samo tako.
6-5 za nas
6-5 za nas
POBJEDAAAAAAAAAAA!!!

Igramo protiv Danske! ODLICNO! 

Bravo svima, bravo Delicu, bravo momci, pozdrav onim seratorima, koji su juce pljuvali Delica
.

Ne gledaju oni amaterski tenis!guber90 je napisao/la:Bravo svima, bravo Delicu, bravo momci, pozdrav onim seratorima, koji su juce pljuvali Delica.

Upravu si, moja greskaBegAx je napisao/la:Ne gledaju oni amaterski tenis!guber90 je napisao/la:Bravo svima, bravo Delicu, bravo momci, pozdrav onim seratorima, koji su juce pljuvali Delica.
![]()

Slazem seNumber1 je napisao/la:opet se ova ivana ističe "vrhunskim" znanjem engleskog jezika![]()

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
hahahahahah izgleda da nisam jedini koji sam primjetio, i ako ni ja nisam nesto sa engleskimANTIFA ! je napisao/la:Slazem seNumber1 je napisao/la:opet se ova ivana ističe "vrhunskim" znanjem engleskog jezika![]()
aj tinks !

inace cestitke Ameru sjajan mec...sad opusteno

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Goalgetter
- Kontakt:
Bravo ! 

Svaka cast nasim momcima
zasluzen smo prosli, sad aBd i dansku pobijedit i onda ... jel mi moze neko objasnit u koju grupu idemo ? 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
BRAVO BOSNO!!! Da smo igrali protiv latvije, ja mislim da bi na tepihu igrali 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
U I Euro-Africku grupu.Stivi_Dzi je napisao/la:Svaka cast nasim momcimazasluzen smo prosli, sad aBd i dansku pobijedit i onda ... jel mi moze neko objasnit u koju grupu idemo ?
BegAx je napisao/la:U I Euro-Africku grupu.Stivi_Dzi je napisao/la:Svaka cast nasim momcimazasluzen smo prosli, sad aBd i dansku pobijedit i onda ... jel mi moze neko objasnit u koju grupu idemo ?
Pobjednik te grupe ide u Svjetsku grupu

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
DaANTIFA ! je napisao/la:BegAx je napisao/la:U I Euro-Africku grupu.Stivi_Dzi je napisao/la:Svaka cast nasim momcimazasluzen smo prosli, sad aBd i dansku pobijedit i onda ... jel mi moze neko objasnit u koju grupu idemo ?
Pobjednik te grupe ide u Svjetsku grupu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.