HvalaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja mislim da su takveBosnier je napisao/la:Kakve su to majice ba ? Moze li neko slikati i postaviti ?
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
HvalaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja mislim da su takveBosnier je napisao/la:Kakve su to majice ba ? Moze li neko slikati i postaviti ?
Ma ti si jedan od onih malesnih djecaka i veliko je pitanje jesi li ti i kupio ,ali nek ti budeAd0 je napisao/la:Ono ako je tebi kvalitet ja ne znam ondaGazi je napisao/la:Ja ne znam kakve onda ti majice kupujes,ako su ti ove nidje veze.Pamucne majice veoma kvalitetne!
Ali dobro uvjek ce se naci neki levati da kritikuju.Mentaliteta Bosanaci.![]()
![]()
![]()
7+1Bosnier je napisao/la:Jedva cekam tekmu ljudi , gotovo sam siguran da cemo izvuci pozitivan rezultat !!!
Koliko je karta za jug ?
Kupio jesam kvalitet je 0 cijena je nebitna zdravoGazi je napisao/la:Ma ti si jedan od onih malesnih djecaka i veliko je pitanje jesi li ti i kupio ,ali nek ti budeAd0 je napisao/la:Ono ako je tebi kvalitet ja ne znam ondaGazi je napisao/la:Ja ne znam kakve onda ti majice kupujes,ako su ti ove nidje veze.Pamucne majice veoma kvalitetne!
Ali dobro uvjek ce se naci neki levati da kritikuju.Mentaliteta Bosanaci.![]()
![]()
![]()
Cek jeli 7 KM ili ??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:7+1Bosnier je napisao/la:Jedva cekam tekmu ljudi , gotovo sam siguran da cemo izvuci pozitivan rezultat !!!
Koliko je karta za jug ?
hoces da nosas jel ?Bosnier je napisao/la:Cek jeli 7 KM ili ??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:7+1Bosnier je napisao/la:Jedva cekam tekmu ljudi , gotovo sam siguran da cemo izvuci pozitivan rezultat !!!
Koliko je karta za jug ?
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:7+1Bosnier je napisao/la:Jedva cekam tekmu ljudi , gotovo sam siguran da cemo izvuci pozitivan rezultat !!!
Koliko je karta za jug ?
vjerovatno hayat, tako pricaju, uostalom i ne zanima me to, jer cu tad biti na kosevuSarajlijc@ je napisao/la:Komsije hoce li vas prenositi neka televizija ?
Naši su došli,Brko najavio dolazak na finalnu tekmu!!alan ford 26 je napisao/la:Svaka cast momcima na organizaciji, za svaku pohvalu zaista. Da li ce se pojaviti nasi igraci na finalu i da li ce uopce stici u Sarajevo do tad (ako vec nisu), mislim da bi to bilo jako lijepo.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, kontra, MojaMalenkost, Proximic, tutankamon1905 i 88 gostiju.