Sve CM

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ma gledali smo svi ovu blamazu nasih u Rumuniji, evo sad cu malo da se ukljucimbaresi#6 je napisao/la:kako stoje na terenu? kakvi su golovi?
ja sam gledao samo 1. pol naše nisam imao više snage...Puma je napisao/la:ma gledali smo svi ovu blamazu nasih u Rumuniji, evo sad cu malo da se ukljucimbaresi#6 je napisao/la:kako stoje na terenu? kakvi su golovi?
[youtube][/youtube]Tritolone je napisao/la:Daleko najdrazi igrac te generacije mi je Fabio Grosso, kako je taj igrao tada. Steta sta se nije naigra u Interu.
Nego jel itko zna za ovo, davno sam gledao video ovih penala između francuske i italije, uglavnom trazim jedan poseban clip, pocinje sa ovim zadnjim penalom od Grossa, međutim prije njegova pucanja clip nas vraca u povijest i prikazuje nam onda kad je Baggio protiv Brazila falio penal, neke isjecke sa prvenstva 98 i 2000 i ono mucno prvenstvo 2002, ako netko zna za taj video molio bi ga da mi posaljehvala unaprijed
Claus je napisao/la:[youtube][/youtube]Tritolone je napisao/la:Daleko najdrazi igrac te generacije mi je Fabio Grosso, kako je taj igrao tada. Steta sta se nije naigra u Interu.
Nego jel itko zna za ovo, davno sam gledao video ovih penala između francuske i italije, uglavnom trazim jedan poseban clip, pocinje sa ovim zadnjim penalom od Grossa, međutim prije njegova pucanja clip nas vraca u povijest i prikazuje nam onda kad je Baggio protiv Brazila falio penal, neke isjecke sa prvenstva 98 i 2000 i ono mucno prvenstvo 2002, ako netko zna za taj video molio bi ga da mi posaljehvala unaprijed
Nema na čemu, tu smo da se pomažemo međusobno.Tritolone je napisao/la:Claus je napisao/la:[youtube][/youtube]Tritolone je napisao/la:Daleko najdrazi igrac te generacije mi je Fabio Grosso, kako je taj igrao tada. Steta sta se nije naigra u Interu.
Zahvaljujem, ovo sam trazio dugo dugo ali nikako se sjetit kako se clip zove
ofirnije kradje u istoriji Sv.Prvenstava nije bilo od te 2002, al valjda tada su zeljeli da popularizuju sto vise fudbal na istoku, to FIFA-i donosi ogroman novac, pa se domacinu navlacilo opasno, valjda sve u cilju promocije fudbalaBoateng_27 je napisao/la:Jest mi tad 2002 bilo krivo jbt, svi su znali da je namješteno a opet niko ni zašta nije odgovaro'. Kolko su nam golova poništili to nije humano, al džaba im kad smo uzeli odma sljedeći WCtu se nije ništa moglo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.