HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
a moglo je još štošta...ali svak može napravit video,mislim da ovo nije ni službeno,nego tek onako da se može naći i na youtube...bitna je pjesma 

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
- dolina cupova
- Kontakt:
uglavnom ti je zeljo interesantan...samo za tvoju info u prvom mandatu amara osima zeljo je gubio po 6:0 pripremne utakmice da bi u ligi dogurao do duple krune,znaci pripremne se ne gledaju niti pisu...Komunikacija je napisao/la:Izgleda da mi nismo toliko jaki vec da je Zeljo kur.ac od ovce,nakon 5:1 od nas,Lokomotiva novi prvoligas HNL ih savladala 4:0!

- Komunikacija
- Kontakt:
Nije meni Zeljo bitan,ja bi volio da ste vi jaki i da imate neke predispozicije za odlican tim,time bi nasa pobjeda od 5:1 nesto i znacila al je cinjenica da su vam igraci kur.ac od ovce cim vas i dojucerasnji HNL drugoligas razvaljuje...(PS: Dinamova filijala,pazite se sarajeva kad i oni to postanu a brzo ce!)dolina cupova je napisao/la:uglavnom ti je zeljo interesantan...samo za tvoju info u prvom mandatu amara osima zeljo je gubio po 6:0 pripremne utakmice da bi u ligi dogurao do duple krune,znaci pripremne se ne gledaju niti pisu...Komunikacija je napisao/la:Izgleda da mi nismo toliko jaki vec da je Zeljo kur.ac od ovce,nakon 5:1 od nas,Lokomotiva novi prvoligas HNL ih savladala 4:0!

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
- Komunikacija
- Kontakt:
Znali itko jel tocna informacija da ce Toni Sunjic nastupati za mladu Hrvatsku reprezentaciju,imao je do sad 2,3 utakmice za BiH !?
- Komunikacija
- Kontakt:
Bez TV prijenosa
Kako je sportski urednik državne televizije (BHT1) izjavio kako su Zrinjskom ponudili 'maksimalne uvjete' za prijenos susreta, direktor Zrinjskog objasnio o kakvim se 'maksimalnim uvjetima' radilo:
-Ponuda koju smo dobili od BHT morali smo odbiti, a razlog je vrlo jednostavan. Naime, BHTl nije nam ponudio nijednu marku za izravan TV prijenos, samo nekoliko minuta reklamnog prostora, tako da je jasno da na to nismo željeli pristati, izjavio je za Dnevni list direktor Zrinjskog Mladen Margeta.
i onda se cude zasto se u nas pjeva jeb..bosno jeb... ja HRVATSKA moja domovina
,samo kazem ,nije provokacija,stoga ne cudite se!
usput mate dragicevic potpisao!
Kako je sportski urednik državne televizije (BHT1) izjavio kako su Zrinjskom ponudili 'maksimalne uvjete' za prijenos susreta, direktor Zrinjskog objasnio o kakvim se 'maksimalnim uvjetima' radilo:
-Ponuda koju smo dobili od BHT morali smo odbiti, a razlog je vrlo jednostavan. Naime, BHTl nije nam ponudio nijednu marku za izravan TV prijenos, samo nekoliko minuta reklamnog prostora, tako da je jasno da na to nismo željeli pristati, izjavio je za Dnevni list direktor Zrinjskog Mladen Margeta.

usput mate dragicevic potpisao!

komentar nigdje veze sa ovim sloganom, prije bi se reklo sa tv pretplatom. nista novo ni nebu ni na zemlji . od jedni zanemareni od drugih odbačeni. i htv polomi noge hitajuci u mostar da bi prenosio tekmu zrinjskoga
- Komunikacija
- Kontakt:
I ja kazem kolega,treba nama nezavisna republika hercegovinabh hrvat je napisao/la:komentar nigdje veze sa ovim sloganom, prije bi se reklo sa tv pretplatom. nista novo ni nebu ni na zemlji . od jedni zanemareni od drugih odbačeni. i htv polomi noge hitajuci u mostar da bi prenosio tekmu zrinjskoga

Prosle godine su bile prenosene utakmice Sirokog, ako me sjecanje sluzi! A te price o osnivanju republike, ili autonomne pokrajine nisu za foruma (cak ni u sali), i mo's ih okacit' macku o rep!
p.s. koja bi to TV kuca van drzave otkupila prava? Mozda HRT?

p.s. koja bi to TV kuca van drzave otkupila prava? Mozda HRT?

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Komunikacija
- Kontakt:
PA mozda neka slovacka tv kuca koja prati svoje klubove kad igraju u evropi a ne ova nasa kvazi tv !Hrt je prenosio Sirokog jedne godine kad su igrali protiv Basela,no to su bila neka druga vremenatanzla je napisao/la:Prosle godine su bile prenosene utakmice Sirokog, ako me sjecanje sluzi! A te price o osnivanju republike, ili autonomne pokrajine nisu za foruma (cak ni u sali), i mo's ih okacit' macku o rep!
p.s. koja bi to TV kuca van drzave otkupila prava? Mozda HRT?![]()

Neće HRT ali će zato Slovaci kupiti da gledaju SVOJ klub u Europi!
A nebi ni Širokog prošle godine prenosili da nije igrao sa Bešiktašom !!!
Uglavnom, ni tada nije bitan bio Široki nego Bešiktaš. Dokaz za to je da nisu prenosili Široki-Basel koja je bila jednako atraktivna utakmica, čak i više jer se radilo o trećem kolu.
A nebi ni Širokog prošle godine prenosili da nije igrao sa Bešiktašom !!!
Uglavnom, ni tada nije bitan bio Široki nego Bešiktaš. Dokaz za to je da nisu prenosili Široki-Basel koja je bila jednako atraktivna utakmica, čak i više jer se radilo o trećem kolu.
- Komunikacija
- Kontakt:
Ispravak kolega,Siroki Basel su igrali u prvom kolu cup ueffa ,no nije bitno,jos bi vise volio da se Slovan prođe pa da neki npr nogometni gigant dođe pa ne prodat im tv prava,nego dat obn dzaba
,PS da se placa taksa za OBN ja bi je placao a ovim nacionalistima sugavim sto rade u javnom servisu nikada,a najzesci mi je bio podatak kad sam citao uplate za rtv takse iz pojedinih gradova kad tamo pise za Siroki 0,00023% 

Zar nisu prenosili i tekmu protiv onog izraelskog kluba? Maccabi il' tako nesto?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
bola kanite se šupljih i stalnog ponavljanja ovakvih tema,samo bezze neke rasprave..jbtg tako je kako je,čitava nam je država u qrcu,zašto bi onda i ovo oko sporta i televizije bilo normalno?!
meni je dovoljno što moj klub igra u europi,a ko će ga prenosit i oće li ga uopšte prenosit nie me briga ni najmanje
ja znam da ću bit sa svojim klubom ma gdje god da on igrao..bodriti svoj klub u europi NEPROCJENJIVO 
meni je dovoljno što moj klub igra u europi,a ko će ga prenosit i oće li ga uopšte prenosit nie me briga ni najmanje

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
slazem se da je supljak ovo oko televizije, to je vec odavno perfekat. treba naci nacina da se pritisne drzavna televizija i da prenosi uzivo tekma iz mostara. ja mislim da ima nacina
- Komunikacija
- Kontakt:
Posalji pismo Belminu pa ces vidjet odgovora od covjeka koji je strucnjak sam za sebe!bh hrvat je napisao/la:slazem se da je supljak ovo oko televizije, to je vec odavno perfekat. treba naci nacina da se pritisne drzavna televizija i da prenosi uzivo tekma iz mostara. ja mislim da ima nacina
Za one koji neće uživo gledati biće snimka na HTV Mostar oko 22h.
- Komunikacija
- Kontakt:
Koliko ce biti ulaznice?nisam to nigdje upratio!
cijene karata su kao i dosad za eu utakmice..osim one protiv partizana 

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
fakat niste mi jasni kolko kukate nema prijenosa ovo ono pa prvo placaj te pretplatu drzavnoj televizija pa tek onda moze te nesto pricat,al i ovo mi je dokaz kakvi ste navijaci jer pravog navijaca ne zanima hoce li biti prijenos il ne on je na tribini kao sto cu ja biti akb 16.07 i bodrit svoj klub ,i jedan savjet za vas posto vec pjevate neke pjesme i gledate taj kanal mozda bolje bi bilo da njih zamoli te da vas oni prenose 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Bola šta se sekirate,CNN prenosi!
Ulaznice 10 KM

Ulaznice 10 KM

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.