Bertošu i Roskama u Lijanovića da radeŠB.TRN je napisao/la:E hvalim te Bože,al sta se do sada čekalo.Sad raskinuti s Baćkom i Marićem,Mikulica staviti za drugog vratara,Renatu dati posao u Fealu,Juri u Mepasu,Bertošu otjerati i to je to.Tko je god doveo Baćka za vratara ne dati mu da uđe u ZH.Mjenjati i pomocnike,
Nadam se da ce Karačić biti slobodan kao Baka i da mu uprava nece govoriti tko treba igrati.![]()
Inače Karačić je iz Širokog,iz Crnča,tako da nece biti problema oko prilagodbe!!!![]()
ŠB.TRN je napisao/la:E hvalim te Bože,al sta se do sada čekalo.Sad raskinuti s Baćkom i Marićem,Mikulica staviti za drugog vratara,Renatu dati posao u Fealu,Juri u Mepasu,Bertošu otjerati i to je to.Tko je god doveo Baćka za vratara ne dati mu da uđe u ZH.Mjenjati i pomocnike,
Nadam se da ce Karačić biti slobodan kao Baka i da mu uprava nece govoriti tko treba igrati.![]()
Inače Karačić je iz Širokog,iz Crnča,tako da nece biti problema oko prilagodbe!!!![]()
Škripar 2 je napisao/la:Da su Karačića i Brlobrka doveli ranije sad bi bili u 2. pretkolu.
kod Karačića nitko ne slaže momčad inače on ode ća..ŠB.TRN je napisao/la:Kad sam ja govorio da nam treba novi trener i jos dosta igrača.Ako sad ne budu rezultati na razini poceti tjerati igrače,a nekima bi odmah trebali zahvaliti.Uz 3-4 pojačanja i uz ovog trenera,mozemo ici na prvo mjesto.Samo se nadam da trener nece pasti pod utjecaj uprave i da ih nece slusati vec raditi sam kako zna!!!
Gdje ti nađe da se general ispričao ???![]()
Daj Bože,jos da ima tu moc da moze otjerati igrača kojeg hoce!!!Kevin je napisao/la:kod Karačića nitko ne slaže momčad inače on ode ća..ŠB.TRN je napisao/la:Kad sam ja govorio da nam treba novi trener i jos dosta igrača.Ako sad ne budu rezultati na razini poceti tjerati igrače,a nekima bi odmah trebali zahvaliti.Uz 3-4 pojačanja i uz ovog trenera,mozemo ici na prvo mjesto.Samo se nadam da trener nece pasti pod utjecaj uprave i da ih nece slusati vec raditi sam kako zna!!!
ajde bola dosadan si više, odmori malo fjaka je vani, navio se ko papagaj i samo ponavljaš glupostiŠB.TRN je napisao/la:Daj Bože,jos da ima tu moc da moze otjerati igrača kojeg hoce!!!Kevin je napisao/la:kod Karačića nitko ne slaže momčad inače on ode ća..ŠB.TRN je napisao/la:Kad sam ja govorio da nam treba novi trener i jos dosta igrača.Ako sad ne budu rezultati na razini poceti tjerati igrače,a nekima bi odmah trebali zahvaliti.Uz 3-4 pojačanja i uz ovog trenera,mozemo ici na prvo mjesto.Samo se nadam da trener nece pasti pod utjecaj uprave i da ih nece slusati vec raditi sam kako zna!!!
![]()
![]()
Jedino Baki se nije nitko miješao,koliko ja znam!!!
ajde bola dosadan si više, odmori malo fjaka je vani, navio se ko papagaj i samo ponavljaš gluposti[/quote]ljutinar je napisao/la:Daj Bože,jos da ima tu moc da moze otjerati igrača kojeg hoce!!!ŠB.TRN je napisao/la:kod Karačića nitko ne slaže momčad inače on ode ća..ŠB.TRN je napisao/la:Kad sam ja govorio da nam treba novi trener i jos dosta igrača.Ako sad ne budu rezultati na razini poceti tjerati igrače,a nekima bi odmah trebali zahvaliti.Uz 3-4 pojačanja i uz ovog trenera,mozemo ici na prvo mjesto.Samo se nadam da trener nece pasti pod utjecaj uprave i da ih nece slusati vec raditi sam kako zna!!!
![]()
![]()
Jedino Baki se nije nitko miješao,koliko ja znam!!!
Biraj rijeci kad mi se obracas, da nebi trcao i plakao u isti tren, pametnjakovicuNemoj čitati maloumniče jedan.Ako sam spomenuo nekog tvog igrača(brata,rođaka,susjeda,prijatelja) u negativnom kontekstu,ja ti tu nista ne mogu.Moj savjet ti je da odes negdje na kavu ili malo u Borak ohladiti glavu!!!
I nisam nista pogriješio kad sam napisao da se jedino Baki nisu miješali u sastavljanje momcadi,sad sto tvoj mali mozak to ne moze shvatiti??![]()
![]()
krivi su tvoji mama i tata!!!
smirite se..ŠB.TRN je napisao/la:Nemoj čitati maloumniče jedan.Ako sam spomenuo nekog tvog igrača(brata,rođaka,susjeda,prijatelja) u negativnom kontekstu,ja ti tu nista ne mogu.Moj savjet ti je da odes negdje na kavu ili malo u Borak ohladiti glavu!!!ljutinar je napisao/la: ajde bola dosadan si više, odmori malo fjaka je vani, navio se ko papagaj i samo ponavljaš gluposti
I nisam nista pogriješio kad sam napisao da se jedino Baki nisu miješali u sastavljanje momcadi,sad sto tvoj mali mozak to ne moze shvatiti??![]()
![]()
Pa sta me tare vise,napisao sam da se jedino Baki nisu mješali al on na to ima nesto dodati.Imas pravo reci sta god hoces al da ima bilo kakve veze s mojim postom.Vec sam rekao ako ti vrijeđam nekog igrača tebi dragog imas pp. pa mi se obracaj,do tada ne želim se s tobom svađati,jednostavno si glup!!!Kevin je napisao/la:smirite se..ŠB.TRN je napisao/la:Nemoj čitati maloumniče jedan.Ako sam spomenuo nekog tvog igrača(brata,rođaka,susjeda,prijatelja) u negativnom kontekstu,ja ti tu nista ne mogu.Moj savjet ti je da odes negdje na kavu ili malo u Borak ohladiti glavu!!!ljutinar je napisao/la: ajde bola dosadan si više, odmori malo fjaka je vani, navio se ko papagaj i samo ponavljaš gluposti
![]()
nema potrebe da se vrijeđate...pogotovo spominjanje rodbine..
hahahahahahaha,imas pravo MIrkec bi mu bar objasnio:"Moj Mepas,moj stadion,moja pumpa ,ono sve moje"Barney Stinson je napisao/la:Kaže Karačić da će danas razgovarati sa Ćutukom.. Nemoj ako Boga znas, to ti je isto kao da pričas sa ludim Ivom ili Mirkecom..
Barney Stinson je napisao/la:Kaže Karačić da će danas razgovarati sa Ćutukom.. Nemoj ako Boga znas, to ti je isto kao da pričas sa ludim Ivom ili Mirkecom..